Hjelp din eldre hund med velvære petmats

Vær trygg på det `tittel =

Har du noen gang lagt på en hard etasje? Det er ekstremt ubehagelig. Hvis det er brutalt for oss, forestill deg hva det er som for våre kjæledyr, spesielt for de som lider av felles problemer eller de som kommer på i år.

Selvfølgelig vil vi ikke ha våre hundekammerater å være ubehagelige, selv om de synes å nyte lounging på hardwood mesteparten av dagen. Derfor Velvære petmats er så revolusjonerende. Dette selskapet har designet en terapeutisk, anti-tretthet kjæledyrmatte som vil pute og støtte kjæledyrets ledd, bein og hele skjelettsystemet.

Disse mattene vil være komfortable for hunden din, samtidig som han gir ham en perfekt natts søvn eller en rask lur.

Vær trygg på det

De Makers of Wellness Petmats gjorde omfattende forskning og utvikling med Animal Neurology, Rehab, og er senter for kommersielle i Michigan, og med College of Veterinary Medicine  Michigan State University Rehabilitation Center. Disse mattene gir ikke bare helsemessige fordeler til kjæledyret ditt, de er en lav vedlikeholdsløsning for kjæledyrforeldre; De absorberer ikke til og med lukt!

I SLEKT: Anmeldelse - Kess In House Dog Bed

Den avanserte polyuretan teknologi konturer til kjæledyrets unike kroppsform, slik at hunden din kan bli vevet og trøstet mens du slapper av i hans favoritt solfylte sted eller hvor han er mest komfortabel. Det er holdbart, rip og tårebestandig, flytende motstandsdyktig, allergenfri og anti-mikrobiell.

Dekselet Visker rengjøring med en hvilken som helst kjæledyrsikker rengjøringsløsning. I tillegg kommer det i flere størrelser for alle raser og kroppstyper. Det er også tilgjengelig i nøytrale farger for å komplimentere enhver boliginnredning. I tillegg er det laget i USA.

I SLEKT: Topp 5 beste billige hundesenger under $ 20

Vær trygg på det

Kjæledyr foreldre gushing over fordelene med velvære petmats for Deres hunder med hofte- og kneproblemer, for de som er inkontinente og selv for de pooches som bare liker å hoppe av møblene. Dette produktet gjør landingen så mye mykere i stedet for den knusende effekten av hardved.

Velvære petmats har vært i virksomheten siden 2007. De hjelper ikke bare med behovene og helsen til våre elskede pelsbedaler, men de gir også tilbake. Selskapet er stolt av å støtte K9 for krigere program som hjelper de militære folkene som har hatt virkningen av kamp.

Disse modige soldatene er ofte igjen med livsendrende PTSD som i stor grad kan påvirke deres daglige liv. K9 for krigere hjelper disse menneskene ved å parre dem med en spesialutdannet terapi hund. Bare tilstedeværelsen av disse pooches er ofte nok til å berolige de hakkede nerverne til disse dedikerte menneskene.

>
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hjelp din eldre hund med velvære petmats