Wellness pet food bags blir oppdatert

Wellness Pet Food Bags blir oppdatert

Tom Szaky droppet ut av Princeton University for å starte sin egen virksomhet. Selvfølgelig trodde folk at han var gal. De trodde han var selv sprøen da han fortalte dem at han ville jobbe med flytende orm poop. Men det var nesten 15 år siden, og nå hans firma, Terraccle, er verdensledende i upcycling og resirkulering.

Som en freshman på Princeton gikk 19 år gamle szaky med en gruppe venner til Montreal for Fall Break. Han bodde hos venner som fôret sine kjøkkenskraper til røde ormer og brukte den resulterende gjødsel for å mate noen av deres husholdningsanlegg. De fikk gode resultater, og det var da Szaky kom opp med ideen for Terracycle.

I SLEKT: 10 måter hundeeiere kan gå grønn og miljøvennlig

Født på ideen om å snu matavfall til kvalitetsgjødsel, oppdaterer selskapet nå og resirkulerer alt fra dagligvareposer til kaffekapsler og sigarettskudd. Nå har de samarbeidet med Natural Pet Food Brand-velvære, og den tomme emballasjen fra deres Trufood Pet Food Line har sluttet seg til listen.

Chanda Leary-Coutu, Wellness Senior Manager of Marketing Communications, sier at selskapet er veldig spent på sitt partnerskap med Terracycle. Hun sier at mange velvære kunder omfavner en grønn livsstil, og selskapet er glad for å gi dem en enkel måte å resirkulere deres kjæledyr mat emballasje.

Wellness Pet Food Bags blir oppdatert

Hvert år samler Terrayscle og repurponerer milliarder av stykker avfall. Avfallet kommer fra 21 land rundt om i verden. Selskapet donerer også millioner av dollar til skoler og veldedige organisasjoner i prosessen. Som alt annet avfall som de samler, vil Terrayscle samle velvære kjæledyr mat poser og upcycle dem inn i forbrukerprodukter som sykkelstativ, resirkuleringskasser, parkbenker og kjæledyrskåler.

Trufood-posene, og alt annet avfall, samles gjennom gratis, merkefinansierte nasjonale plattformer kalt "Brigades", så vel som mange andre myndigheter og forbrukerfinansierte modeller. Informasjon er tilgjengelig på TerracyCle nettstedet for interesserte kjæledyr foreldre.

I SLEKT: Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver hund eier vil ønske?

Alt du trenger å gjøre er å registrere seg som et velvære kjæledyr food brigade medlem (enkeltpersoner eller organisasjoner kan registrere seg) og Deretter samler du Pet food poser i en pappkasse. Når boksen er full, kan du laste ned en UPS forhåndsbetalt fraktetikett fra kontoen din på nettstedet og slipp boksen av på en eventuell UPS-plassering eller henting.

For hver forhåndsbetalt forsendelse av TRUFood-poser som veier minst 2 pund, vil Brigade-medlemmet tjene poeng som kan konverteres til kontanter og doneres til en veldedighet av medlemmene som velger, eller de kan bruke den til å kjøpe en veldedighetsgave. Registrering for noen av brigadene (det er mer enn 40) er gratis.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Wellness pet food bags blir oppdatert