Sitt. Oppholde seg. For evig. Nå tilbyr linje med toksinfrie hundeprodukter

Sitte. Oppholde seg. For evig. Nå tilbyr linje med toksinfrie Pet produkter

Sitt. Oppholde seg. For evig., Et ledende PET-produktproduksjonsfirma har skapt en linje med "sikkerhet først" toksinfri og hypoallergenic dyreprodukter. Bedriftseier Steve Whitney sier at produktene ble født av tragedien, men har forvandlet seg til en fantastisk gave til kjæledyr og kjæledyrseiere.

Etter at hans eget sjokolade lab var diagnostisert med kreft I en alder av 5 begynte Whitney å se på hva han fôret hunden da han serverte ham kommersiell hundemat. Etter å ha oppdaget mangelen på kvalitet i merkevaren som han sørget for sin hund, begynte han å lage sin hunds måltid selv.

I SLEKT: Hva du trenger å vite om giftforebygging for hunder

Først trodde han at hundemat var det eneste problemproduktet, men etter å ha undersøkt det skjønte han at hund leker og andre daglige kjæledyrprodukter var den store skyldige for å sette toksiner i hundens kropper. Whitney var sjokkert over å lære at det ikke er forskrifter på hundprodukter som det er for menneskelige produkter.

Han begynte å oppdage at mange av de vanlige kjæledyrprodukter som våre hunder bruker hver dag, er fulle av toksiner, som arsen og formaldehyd, og han var fast bestemt på å gjøre noe med det. Han satte seg for å gjøre håndlagde, ikke-kjemiske, toksinfrie kjæledyrprodukter med materialer som kommer fra U.S.

Etter et år med å studere trygg praksis og søke etter ugifesiske materialer og stoffer, skapte Whitney endelig sitt første produkt. Nå tilbyr hans firma en hel linje med produkter for hunder som er helt ugiftige og hypoallergenic. Bomullene de bruker er produsert i U.S. Uten noen genetiske modifikasjoner eller bruk av plantevernmidler. Selv glidelåser, tråder og fylling for produktene er sertifisert NONTOXIC.

Sitte. Oppholde seg. For evig. Nå tilbyr linje med toksinfrie Pet produkter

I SLEKT: 10 måter hundeeiere kan gå grønn og miljøvennlig

Linjen inkluderer kjæledyrsenger, inkludert bolster hundeseng, som er sertifisert kjemisk sikker, hypoallergen, toksinfri og fylt med øko-fill som er laget av resirkulerte vannflasker. Disse sengene er praktiske, trygge, holdbare, og kan lett maskinvaskes og tørkes.

I motsetning til mennesker, kan hun ikke lese om de nyeste karsinogene som finnes i de daglige produktene de bruker. Whitney er fokusert på å bruke hans firma og produktene de lager å utdanne kjæledyr foreldre på farene ved produktene de kan gi til sine dyr.

Linjen til hundeprodukter som tilbys av Sit. Oppholde seg. For evig. Inkluderer hundesenger, puter, tygge leker og kjæledyrbærere. De tilbyr også en rekke produkter for katter som inkluderer senger, puter og leker.

Selskapet vokser raskt, men akkurat nå er produktene bare tilgjengelige online og på utvalgte butikker i Boston og i New York.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Sitt. Oppholde seg. For evig. Nå tilbyr linje med toksinfrie hundeprodukter