Safe gjort har sine kjæledyrprodukter til barnas leketøystandarder

Sikkert gjort har sine kjæledyrprodukter til barns tittel =

Det er like viktig å være oppmerksom på produktene du gir hunden din, som det er å være oppmerksom på produktene du bruker deg selv. Sørg for at produktene du spiser, bruker, og sørger for at hunden din er trygge er avgjørende. Dessverre er det ikke mange forskrifter på hundprodukter ennå, men Sikkert gjort Holder sine produkter til en høyere standard enn de fleste andre selskaper.

I de senere år har barnas produkter blitt gransket for ikke å være så trygg som foreldrene trodde de var. Det samme gjelder for hundprodukter. Frivillige standarder har eksistert i en stund, og nylig forbedret forbrukerproduktsikkerhetsforbedringsloven (CPSIA) mange av disse standardene obligatoriske for barnas produkter og leker.

I SLEKT: Ti uvanlige hundprodukter kjæledyr foreldre kjøper

Grunnleggerne av trygge laget kunne ikke forstå hvorfor kjæledyrprodukter ikke måtte følge disse samme sikkerhetsforskriften. For mange av oss er våre kjæledyr som våre furry barn. Vi tenker på dem som medlemmer av våre familier. Så hvorfor var ikke produkter designet for dem å få samme oppmerksomhet som produkter designet for barn?

Safe Made Designs og Produces PET-produkter og leker som ikke bare er morsomme, men unngår også farene som andre lignende produkter på markedet kan utgjøre. Faktisk blir deres leker testet til det amerikanske samfunnet for testing og materialets retningslinjer for sikkerheten til barnas leker og CPSIA-standardene for ftalater og bly. På samme måte passerer alle sine boller og fôringshjelpene FDAs retningslinjer for matvarepott.

Sikkert gjort har sine kjæledyrprodukter til barn

Safe Made har også jobbet med eksperter for å skape sine egne toksikologiske risikovurderinger og bruk og misbrukstesting som er spesielt utviklet for å simulere hvordan kjæledyr tygge og leke med deres leker. Deres produkter er alle laget med trygge, giftfrie materialer, og de er bygget med kvalitet i tankene, slik at de er godt laget og mer holdbare som de fleste lignende produkter.

I SLEKT: Hva du trenger å vite om giftforebygging for hunder

Ikke bare kan forbrukerne bestille trygge laget produkter fra selskapets nettside, men nettstedet gir også kjæledyr foreldre med oppdatert informasjon om kjæledyrsikkerhet og helseinformasjon om hunder, katter, fugler og andre små dyr. De tilbyr et "Pet Safety Corner" som diskuterer emner som mat toksisitet, giftforebygging, Dyrehjelpsutstyr, og andre grunnleggende sikkerhetstips for kjæledyrseiere.

De har også en del på deres nettside dedikert til sunne oppskrifter for dyr, så vel som en side som gir eiere tips og triks på innkjøpsprodukter som er trygge for sine kjæledyr. Safe gjort hevder også at alle produktene er veterinær testet og godkjent.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Safe gjort har sine kjæledyrprodukter til barnas leketøystandarder