Valpekake skaper folk mat som er sunn for hunder

Valpekake skaper folk mat som er sunn for hunder

Folk elsker sine hunder. Så mye at mange av oss behandler våre hundekammerater også, om ikke bedre, enn vi behandler andre mennesker. Som inkluderer å feire sine spesielle arrangementer. Vi har bursdagsfest for våre kjæledyr, kjøpe dem julegaver, og til og med ødelegge dem på Valentinsdag. Nå, takk til Valpekake, Vi kan forbedre feiringen ved å gi våre hunder folk mat som er laget spesielt for dem.

Kelly Costello, grunnlegger og eier av Puppy Cake, kom opp med ideen for hennes firma mens han så på gamle kakeblandingsannonser. Hun innså at det ville være flott hvis det var produkter som det som gjorde for våre valper. Etter mye forskning og mange oppskrifter, Den første valpekake smaken ble opprettet. Costello opprettet Puppy Cake Carob Cake Mix for å matche den tradisjonelle sjokoladekake, og valpekake Banan Cake Mix for å matche den tradisjonelle gule kakeblandingen.

I SLEKT: Hvordan lese hundematetiketter

Produktet lansert i november 2007 og ble raskt den bestselgende kakeblandingen for hunder i landet. De bruker bare naturlige, menneskelige karakter ingredienser i sine produkter, og de donerer en del av deres inntekter til dyre redningsorganisasjoner.

Valpekake skaper folk mat som er sunn for hunder

Et nylig tillegg til selskapets "menneskelig mat for hunder" -linjen er valpeskudd, en iskrem for hunder. Det kommer i hele pints i motsetning til lignende produkter som markedsføres i individuelt store kopper. Puppy Scoops er laget med bare fem ingredienser: peanøtter, laktosefri helmelk, salt, gelatin og fordampet stokkjuice. Selskapet hevder at det er glatt og kremaktig, akkurat som menneske iskrem, men inneholder bare en liten del av kaloriene og fettet.

Hunderens iskrem kommer faktisk til forbrukerne i en pulverform, og de blander bare 2/3 kopp varmt vann i pintbeholderen og fryser blandingen i minst 5 timer. Den kommer i fire smaker, inkludert carob (a hund-sikker alternativ til sjokolade), vanilje, peanøttsmør og lønn bacon.

I SLEKT: Ti uvanlige hundprodukter kjæledyr foreldre kjøper

I tillegg til banan og karob-smaksatt kakeblandinger, kan kundene nå også kjøpe valpekake hvetefri peanøttsmørkakeblanding, valpekake hvetefri gresskar krydderkakeblanding og valpekake hvetefri rød fløyelkakeblanding. Alle selskapets blandinger kommer også med frosting.

Valpekake-lineup inkluderer også hundevennlige kakeblandinger, Puptato-sjetonger, tilpassede doggy bursdagskaker og en peanøttsmør-smaksatt hundeservering av jello. Selskapet selger også kake molds. Deres produkter kan bli funnet på deres nettside eller gjennom Amazon.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Valpekake skaper folk mat som er sunn for hunder