Veldedighetsgruppe som søker frivillige til å heve valper

Leter etter en tilfredsstillende måte å heve en valp med en hensikt? Guide hunder i Amerika trenger folk til å heve sine hunder, og det er for en fantastisk årsak.

Guide hunder i Amerika søker hjelp av frivillige; de trenger folk til å heve sine valper, som vil fortsette å bli øyehunder for synshemmede.

Dette er en fantastisk mulighet til å fremme hunder for en god sak, og er en måte å tilbringe all din fritid med en valp til å elske!

Frivillige øker disse hundene som begynner på 8 ukers alder, og gir dem et kjærlig hjem til ca 18 måneder. Spesielt søker GDA at valpforeldre fra Sør-California-regionen.

Rollen av disse frivillige kalles valpere av GDA.

Hva gjør valpene?

Som en valpere, må du sosialisere din fosterhund og gi ham eller henne rikelig med trening. Tonnevis av sosialisering er avgjørende; Jo mer sosialisert hunden er som en valp, jo mer vellykket deres guide hund trening vil være.

På grunn av behovet for sosialisering, er husholdninger med kjæledyr og barn et pluss!

I SLEKT: Servicehunder trent av innsatte gir Valentinsdag overraskelse

Det er noe arbeid involvert for valpene, også. Frivillige forventes å lære valpene Grunnleggende lydighet, for eksempel å sitte, holde seg, legge ned, bånd og komme når den kalles.

Veldedighetsgruppe som søker frivillige til å heve valper

Månedlige møter med andre frivillige og deres hunder er også påkrevd, som sosialiseringspraksis og en sjanse for frivillige til å sjekke inn og få hjelp de trenger.

Du vil motta alle forsyningene du trenger, for eksempel boller, bånd, krage, jakker og litt mat å starte.

Et stort pluss - alt du kommer opp med å kjøpe for å ta vare på valpen din, er fradragsberettiget!

På ca 18 måneder må hundene gå videre til formell opplæring i "Guide Dog College."Når de uteksaminerer og blir tildelt en blind mottaker - og du vil møte den personen på Gradueringsseremoni!

Den beste delen? Disse guidehundene er gitt til folk som trenger dem gratis.

Hvordan hevder en valp til folk?

GDA mottar ingen statsfinansiering, og opererer helt på donasjoner. Kostnaden for å øke og trene en guide hund er ca $ 48 000. Og 87 prosent av de monetære donasjonene går direkte til programtjenester.

Så, GDA avhenger helt av deres lidenskapelige og dedikerte frivillige til å hjelpe dem i sitt oppdrag for å gi hunder til folk som trenger dem mest.

Guidehunder ikke bare gi sine synshemmede eiere med sikkerhet og frihet til mobilitet, men er også en kilde til følgesvenn. De hjelper sine eiere å komme seg ut og sosialisere, og gjøre ting de ikke kunne gjøre før.

Så hvis du bor i Sør-California-regionen og har vurdert å fremme en hund, hvorfor ikke gjøre det for en fantastisk årsak?

Å lese om erfaringene fra fortid eller nåværende frivillige, gå hit For å sjekke ut sine inspirerende historier, og finn ut om dette er for deg!

Gjelder her Hvis du ønsker å heve en valp for guide hunder i Amerika!

Les neste: Therapy Dog Training - Hvordan få hunden din sertifisert

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Veldedighetsgruppe som søker frivillige til å heve valper