Seattle bygger hundepark for hunder av hjemløse kvinner

En ideell organisasjon i Washington har gitt hjemløse kvinner et trygt sted å la hundene deres trene, spille og hvile.

Denne fortid helg, en non-profit kalt Gjerder for fido bygget en hundepark for hunder eid av hjemløse kvinner. Hunden parken er off-leash.

Frivillige bygget et gjerde rundt Kirklands Lake Washington United Methodist Church. Denne kirken har allerede et "Safe Parking" -program som gir opptil 50 kvinner og deres familier å bo i sine biler på Kirkens eiendom.

Seattle bygger hundepark for hunder av hjemløse kvinner

En kvinne som bruker kirkens trygge parkeringsprogram, bor på baksiden av hennes VW Jetta med hunden hennes, Shiloh. Hun sier denne hundeparken er en stor avtale for henne.

Denne kvinnen har helseproblemer som gjør det vanskelig å holde tritt med Shilohs fysiske behov, men den off-leash naturen i denne hundeparken hjelper henne med det. Hun sier det er flott å kunne la hunden hennes ut av baksetet til å romp, leke og løpe fri for en stund.

Hjemløse kvinner og deres hunder har et trygt sted å bo på østsiden.

Det trygge parkeringsprogrammet har mange fasiliteter for hjemløse kvinner, og denne hundeparken er bare en ekstra funksjon til den sjenerøse pakken.

Kvinner kan bruke kirkens kjøkken på daglig basis, samt Wi-Fi-tilkoblingen. Mat og toalettsaker blir donert regelmessig. Hvis temperaturene utenfor blir for kaldt, kan kvinnene sove inne på kirken pews. En bakgrunnskontroll er nødvendig for gjester som ønsker å delta i det trygge parkeringsprogrammet.

Gjerder for fido er basert på Portland, Oregon. Det er en ideell organisasjon med et kapittel i Olympia, Washington.

Michele Coppola av Fido gjerder sa at fordi kirken allerede har gått opp for å tillate at deres anlegg skal brukes til å hjelpe kvinner i nød, er det enda viktigere for samfunnet å gå opp og hjelpe kjæledyrene til de kvinnene. Hun sier "Husdyr er deres familie og venner."

I SLEKT: Homeless veteran skaper en håndfri måte å gå hunden din på

Seattle bygger hundepark for hunder av hjemløse kvinner

Den non-profit bygger donorfinansierte gjerder for familier som holder hundene sine på kjeder eller små innkapslinger, og gjør dette gratis. Dette gjør det mulig for begrensede hunder å få trening, deres eiere kan ellers føle at de ikke kan gi.

Det er en god måte å holde kjæledyr med familier selv om familiene har situasjoner som ikke er ideelle for hunder som trenger å løpe.

Gjerder for Fido gir også isolerte hundehus, spaying / neutering og kritisk veterinærpleie for disse familiene og deres hunder.

I løpet av de siste 9 årene har gjerder for Fido vunnet mange priser, og har klart å fjerne mer enn 1600 hunder i Oregon og Washington!

De søker aktivt frivillige for alle slags forskjellige funksjoner - å søke som frivillig til gjerder for fido, Besøk deres side.

Les neste: Hvordan starte en innendørs hundepark

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Seattle bygger hundepark for hunder av hjemløse kvinner