Hvordan starte en innendørs hundepark

Som leashloven har blitt mer restriktive og byene blir stadig mer overfylte, mange bekymrede hundeeiere bruker innendørs hunderparker som et sted å bruke kvalitetstid med sine kjæledyr. Men akkurat hva er en & # 8220; innendørs hundepark, & # 8221; og hvilke fordeler kan man ta med til byen din eller byen?

Utendørs hundeparker er flotte hvis været er bra, men hva om det ikke er det? Innendørs hunderparker tillater hunder og deres eiere å sosialisere seg i et klimakontrollert, trygt, innemiljø. Mange av dem tilbyr også generelle pedagogiske klasser, hundetreningsklasser, doggy barnehage og spesielle arrangementer.

Innendørshundparker har blitt stadig mer populært. Kjæledyr eiere er klar over viktigheten av å sosialisere sine hunder, og de søker etter hundevennlige miljøer som oppmuntrer til slike aktiviteter.

Innendørs hunderparker gir plass til de off-leash øvelseshundens behov - plass for dem å løpe fritt, regn eller glans. Hvis du er en hund elsker og har tenkt på å åpne din egen virksomhet, Lære å starte en innendørs hundepark kan være perfekt for deg.

Kjører din egen virksomhet er absolutt ikke en enkel oppgave. Faktisk jobber de fleste småbedriftseiere mye mer enn 40 timer hver uke, og de alle bærer mange forskjellige hatter.

Hvis du åpner din egen innendørshundpark, vil du ikke bare være ansvarlig for den daglige forretningsvirksomheten, men du vil også være vaktmesteren, Bookkeeper, Social Media Manager og Office Assistant, sammen med en vaskeri liste over andre oppgaver jeg ` m sikkert.

Hvordan starte en innendørs hundepark

Hvordan starte en innendørs hundepark

Hvis du er forberedt på ansvaret for å være en bedriftseier, er en innendørs hundepark en god bedrift å velge. Uansett hvilken region du bor i, vil en innendørs hundepark være av interesse for hundens eiere i byen din. Hvis du bor i et kaldere klima eller et sted som får mye regn, vil etableringen sannsynligvis bli lykkelig velkommen!

Forskning markedet ditt

Forskning Hvilke andre innendørshundpark-eiere lader og hvilke tilleggstjenester de tilbyr. Bruk dette som en base for å utvikle dine priser. Besøk innendørshundsparker på andre områder og spør om den daglige driften av parkene. Hvis det er mulig, snakk med eieren for å få bedriftstips og råd som kan hjelpe deg med planleggingen av din innendørshundspark.

I SLEKT: 10 Great Dog Business Ideas for Petreneurs

Undersøk nivået av interesse for en innendørs hundepark i ditt foreslåtte område. Du kan gjøre dette ved å besøke lokale kjæledyrforsyningsbutikker, ta kontakt med lokale veterinærer, og delta på lokale PET-eksponer. Snakk med butikk kunder, ledelse og personell.

Lær så mye som mulig om innendørshundsparkindustrien. Scope Out Indoor Dog Parks i andre områder, Forskning Online Informational Websites, og Bla gjennom Dog Magazines og Periodicals.

Hvordan starte en innendørs hundepark

Undersøke lovene

Kontakt byens kommunale parker kontor eller det lokale rådhuset for å spørre om forskrifter for å kjøre en innendørs hundepark. Spør om eventuelle nødvendige tillatelser eller lisenser som kreves av byen. Se på noen ordinanser i din potensielle by for støyrestriksjoner som gjelder for bjeffende hunder.

Du bør også konsultere statlige eller regionale veterinære myndigheter om hensiktsmessige vaksinasjoner og andre tiltak som skal kreves for bruk i en innendørs hundepark. Men om det er nødvendig eller ikke, må du sørge for at alle hunder som bruker parken din, er oppdatert på deres vaksinasjoner.

Noen stater krever at en veterinær gir en hundeeier med bevis på vaksinasjoner for distemper, hepatitt, parainfluenza, parvovirus, Bordetella og Leptospirose. Hvis du bor i en av disse statene eller regionene, må du spørre hver kunde for en kopi for hver hund og holde den på filen.

Hvis hybrid hjørnetenner, hundene oppdrettet med andre medlemmer av Canidae-familien (Wolf-Dog og coyote-hunden er to av de vanligste), er lovlige i staten din, du må bestemme om de vil bli tillatt i din innendørshundspark. Din stat eller lokale myndighet kan også ha et vaksinasjonskrav for disse dyrene.

Imidlertid er det for tiden ingen godkjent vaksinasjon mot rabies for den ville siden av disse hybridene. Off-label bruk, bruk av et stoff for forhold som det ikke er blitt offisielt godkjent, av rabies vaksine for hunder, kan ikke gi effektiv dekning.

Det er svært viktig å forskningsansvarslover i ditt område og forsikringen Du må beskytte deg og din innendørshundspark fra en søksmål. For eksempel, hva om en hund skader en annen hund mens begge er i din omsorg og eieren av den skadede hunden saksøker deg og din bedrift? Å betale en domstolsdommen tatt mot deg for en forekomst som ikke er dekket av forsikringen, kunne bryte deg og din virksomhet.

I SLEKT: Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder

Det er en god ide å konsultere en advokat om måter å skille deg fra virksomheten din i juridisk forstand, slik at hvis du mister en rettssak, trenger du ikke å betale fra dine personlige midler til å dekke dommen mot deg. En advokat kan også hjelpe deg med å velge forsikringsdekning som gir mest beskyttelse mot ansvar for deg og din bedrift.

Etablere regler

Tenk på forhånd om reglene du vil etablere for din innendørshundspark og være oppmerksom på forhold som kan kreve at du kan endre dem. Dine opprinnelige regler kan inkludere ting som "8220; ingen kvinne i varmen er tillatt i hundparken for å unngå kamper blant mannlige hunder og uønskede graviditeter.& # 8221;

Det samme gjelder for ukjente hanner som ikke bare er det en risiko for å siring valper ved et uhell, uberørte hunder kan ha sosiale og atferdsproblemer. Det høye testosteronnivået på en ugjennomtrengelig hund kan gjøre ham til målet for aggresjon og trakassering fra andre mannlige hunder. Neutering kan redusere risikoen for merking, roaming, aggresjon og montering.

En annen situasjon som ber om en regel er hva du vil gjøre når en hund er aggressiv med en annen. Du vil nok trenge en regel om å bringe mat eller drikke (for mennesker) eller godbiter for hunder i parken. Prøv å tenke foran situasjonene du kan støte på, og hva du kan gjøre på forhånd for å avdekke dem.

Hvordan starte en innendørs hundepark

Finn et sted

Undersøke området der du vil bygge din innendørshundspark. Søk etter et sted som inneholder en stor, åpen, innendørs plass med et eget rom som kan tjene som kontoret.

Finn eiendommen som er borte fra høye trafikkområder, industrielle bygninger og travle veier hvis det er mulig. Vær også sikker på at nettstedet ditt ikke er plassert for nær noen av dine konkurrenter.

Konstruere en forretningsplan

Den viktigste delen i å lære å starte en innendørs hundepark er å utvikle en forretningsplan som inkluderer alle aspekter av din innendørshundspark.

I SLEKT: Hvordan skrive en hunds gange forretningsplan

Du må inkludere helseforskrifter og retningslinjer, markedsføringsstrategier, omgangstid for fortjeneste, foreslåtte priser, tid som er nødvendig for å forberede grunnlaget, oppstartskostnader og daglige driftskostnader.

Utvikle en markedsføringsstrategi

Lag forretningsmaterialer til å distribuere til samfunnet. Inkludere flyger, brosjyrer og visittkort. Distribuere informasjonsmaterialer til dyrehospitaler, kjæledyrforsyningsbutikker, kjæledyrfotografer, hund groomers, Lokale veterinærer - ethvert sted du kan tenke på som kan ha hundenes eiere som klientell.

Annonser i doktors kontorer, restauranter, butikker, kirker, skoler, biblioteker, samfunnssentre, kjæledyr tidsskrifter, lokale aviser - alt sted du kan nå hundeeiere. Bruk hver vei til å få din innendørs hundepark info ut i samfunnet.

Bli medlem av lokale, virkelige verden og online kjæledyrforeninger og besøk Online Message Boards. Sjekk om de vil tillate deg å annonsere din Hund Park-virksomhet på deres nettsider.

Design en profesjonell nettside for hundparken som inkluderer åpningsdatoen, bilder av parken, priser og avgifter for tjenester, driftstimer, hva parken din vil tilby, og kontaktinformasjon.

Hvordan starte en innendørs hundepark

Ansette ansatte

Lei ansatte for å hjelpe til med å kjøre innendørshundparken. Avhengig av størrelsen på parken, kan du kreve hvor som helst fra to til seks ansatte i begynnelsen. Lei nok ansatte til å hjelpe med kontorarbeid, Avfallsfjerning, rydde opp, begrunnelse vedlikehold, gebyr samling, snakker med hundeiere, og generelt overvåker hundene.

Hvilke kvalifikasjoner bør du se etter i en ansatt? Er det noen sertifiseringskrav i ditt område for ansatte som jobber med dyr? Hva trenger du å kreve fra en ansatt for å begrense ditt ansvar hvis noe skjer?

Dette er et annet område der du kanskje vil konsultere en advokat. Han burde kunne hjelpe deg med å utvikle en liste over grunnleggende krav til dine ansatte eller fortelle deg at det ikke er noe spesielt du trenger å se etter når det gjelder juridiske eller ansvarlige problemer.

Lære å starte en innendørs hundepark kan betale seg godt i fremtiden, og det ville sikkert være en morsom jobb. Bare vær sikker på at du kjenner alle ins og outs, og vær sikker på at du er ansvarlig for eventuelle problemer som kan komme med klienter, hjørnetenner eller ansatte. Når du har alle dine ender, eller hunder i dette tilfellet, på rad, kan du begynne å skape forretningsplanen din.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan starte en innendørs hundepark