Gjør hundene dvale om vinteren?

Gjør hundene dvale om vinteren?

Hvis du er en hund eier, er du nysgjerrig på at kjæledyrene dine gjør det samme? Gjør hundene dvale? Dette er bare noen få spørsmål som vil bli besvart i denne artikkelen. For å lære mer, les videre.

Om vinteren kan du ikke hjelpe, men spør om hund dvalemodus om vinteren er også mulig. Husk at flere dyr dvale å tilpasse seg endrede temperaturer, som tillater dem å spare energi til våren kommer. Disse endringene kan også vise i noen av kjæledyrene hjemme, da de blir mer treg og humør.

Gjør hundene dvale om vinteren

Hvis dvale kommer i tankene, du vil først tenke på bjørner eller flaggermus, ikke kjæledyrene dine. Det er fordi Hunder trenger aldri å dvale. Selv om det er tegn på at de blir treg, skjer det bare hvis været endres. Som mennesker, endres en hunds oppførsel når de føler seg varme eller kalde. De er vanligvis Moody hvis det er for varmt og litt inaktivt hvis det er for kaldt. Det kan forandre humøret eller deres energi og noen ganger begge på samme tid.

Hunders oppførsel om vinteren avhenger av mange ting; en av dem er type hund eller rase. Vanligvis kan hunder med mer pels eller strøk bedre håndtere det kalde været enn hunder med kortere hår. På samme måte kan hunder med kortere pels tåle fuktig eller varmt vær enn hunder med tykkere skinn.

Så om spørsmålet, & # 8220; gjør hunder dvalemodus om vinteren?& # 8221; Svaret er nei. De dvale ikke, men de vil være lat eller søvnige om vinteren. Du vil se noen forskjeller i deres holdning når vinteren kommer. Hundens kan også få sesongmessig depresjon om vinteren eller nyte litt snuggle tid med deres favoritt teppe.

Dvalemodus vs sover mer om vinteren for hunder

Nå som du vet at hunder ikke dvale om vinteren, og i stedet er sløv og bare sove mye. La oss nå sjekke forskjellen mellom dem.

Dvale

Det er en Måten dyr sparer energien de har for dem å leve gjennom vinteren. Dyr som dvale vanligvis stopper kroppen sin med fett, som vil bli brukt som energikilde om vinteren når de sover. Når de er i en tilstand av dvalemodus, vil de ha lav kroppstemperatur, Langsom metabolisme, langsom hjertefrekvens og rolig pusting.

Sover mer om vinteren for hunder

Selv om hunder ikke dvale om vinteren, de kan bli mer søvnige, og Inaktivitet om vinteren er en vanlig forekomst. Men det avhenger fortsatt av hunden du har for tiden og også andre faktorer. Noen hunder utmerker seg mer i kaldt vær enn varmt eller fuktig vær som sibirsk husky og Alaskan Malamute. Til sammenligning vil hunder som ikke liker kaldt vær trolig forbli innendørs og sove i sengen.

Morsomme aktiviteter for å holde hunden din aktiv

Hvis du ikke vil at hunden din skal være innendørs uten å gjøre noe i vinter, så hvorfor ikke gjøre morsomme aktiviteter for å holde dem sunne og lykkelige på samme tid. Her er ting å gjøre med hunden din i vinter.

Spille spill

Ikke bare la hundene gå ut uten å gjøre noe utenfor om vinteren. Hvis du vil holde hunden din sunn og glad, er en av de tingene du kan gjøre, leke med dem. Den vanlige spillet du har med dem, bidrar til å holde hunden din aktiv denne vinteren. Du kan underholde dem ved å spille henting med kaste baller eller en frisbee, og mange flere. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med hunder om vinteren, er det mange spill eller aktiviteter du kan finne online.

Siden hunder ikke dvale om vinteren, vil du at de skal komme seg ut og flytte rundt. Du kan la dem løpe rundt i huset eller til og med bruke trappene. Det vil sikkert gi dem litt morsomt tid mens de holder dem sunne.

Gå eller løp utenfor

Selv om det er vinter, betyr det ikke nødvendigvis at du ikke kan gå hunden din utenfor ditt hjem. Faktisk, på dette tidspunktet, bør du la dem gå ut for å føle brisen om vinteren. Det er også mange forskjellige ting å gjøre med hunden din i løpet av denne tiden. Vennligst sørg for at du regelmessig dem ute slik at de kan trene kroppen sin. På denne måten kan du være trygg på at de vil bli sunn selv om vinteren. Bortsett fra det, vil de bli mye lykkeligere hvis du lar dem løpe eller gå utenfor.

Husk at hunder med kortere pels kan håndtere kulde enn hunder med tykkere strøk. Det er derfor du trenger å dekke dem pent med hundjakker så de blir varme hele dagen. De vil sikkert være lykkelige, gå og løpe, noe som vil redusere deres humør. Men ikke glem ikke å tvinge hundene dine til å gå utenfor hvis de ikke vil.

Opplæring

Hva kan du gjøre med hunder om vinteren? Det er tonnevis av ting du kan gjøre med hunden din om vinteren. På dette tidspunktet kan du enkelt lære dem lydighet, som er avgjørende for dem å lære. Hvis du ikke er en fan av å gå utenfor, Du kan enkelt lære dem noen kommandoer i komforten av ditt eget hjem. Du kan be dem om å røre nesen og hånden eller andre ting, slik at de kan lære mange ting.

Gjør litt tid til å binde med hunden din og gjøre aktiviteter. Hvis du er en ny hundeeier og vet ikke hva du skal lære dem, kan du søke på nettet online. Se på noen videoer slik at du kan lære å trene dem riktig. Når du vet hva du kan vise dem, kan du nå øve den med hunden din. På denne måten kan du la hunden din lære samtidig med hunden din

Flere aktiviteter

Selv om hunder ikke dvale om vinteren, er det fortsatt viktig å la hunden din gå ut og gjøre andre aktiviteter også. Det er også viktig å trene og lære nye ting. Det er en nødvendig aktivitet for dem å sosialisere med andre hunder og oppleve andre ting. Du kan signere dem opp til klasser som kan lære dem mange ting. Det vil raskt gi dem en sjanse til å møte andre hunder mens de lærer nye ting, som vil øke sin mentale evne.

Du kan også la dem komme med deg hvis du vil handle eller hvis du vil kjøpe ting. Det vil tillate dem å bli kjent med steder og folk og ikke bli redd raskt. Hvis du ikke vil gå til kjøpesentre, kan du også hjelpe dem med å gå til en innendørs hundepark. De kan møte andre hunder der og sosialisere med dem. Hvis du ikke er sikker på om du er en innendørs hundepark, så gå online og sett & sett & # 8220; Indoor Dog Park i nærheten av Me & # 8221; og du vil sikkert få den informasjonen du trenger

hund vinter dvalemodus
La hunden din leke ute om vinteren.

Om hundens dvalemodus om vinteren

Spørsmål om dvalemodus blir ofte spurt siden hunder elsker å sove mer om vinteren i forhold til andre årstider. Årsaken er på grunn av hundens hormoner. Som mennesker produserer hundens kropp melatonin. Det er et hormon som kan bidra til å fremme søvn i kroppen. Hvis du fortsatt vil vite mer om hunders dvalemodus om vinteren, er det spørsmål som også kan bugge tankene dine om vinteren. Les videre.

Sover hunder mer om vinteren?

Hunder sover mer og er mer sløv om vinteren. Siden det er få timer på dagtid om vinteren, produserer hundens kropp en nevrotransmitter kalt serotonin. Denne serotonin kan kontrollere humørets stemning. Mindre serotonin betyr at hunden din vil føle seg treg og sliten, noe som vil få hunden til å sove mye. På grunn av dette kan det virke som hundens dvalemodus om vinteren.

Hva gjør du med hunden din om vinteren?

Det er andre aktiviteter Du kan fortsatt gjøre med hunden din i vinter, som å leke med og lære dem nye triks eller kommandoer. Du kan også gå på ferie med hunden din. Alternativt kan du gjøre litt avslappingstid eller bli innendørs og snuggle i sengen eller opphold foran peisen.

Holder hundene varme om vinteren?

Hunder kan elske eller hate vintersesongen, men det betyr ikke at de ikke blir kaldt. Selv om de har pels, kan de trenge ekstra hjelpemiddel for å holde seg varm. Disse kan inkluderes tepper eller Termiske strøk. De kan også føle kulden som siver i kroppen. Imidlertid kan de håndtere det bedre, spesielt de med tykkere pels og de nordlige raser.

Selv om hunder ikke dvale, er det fortsatt nødvendig å sikre at de har det bra i løpet av den kalde årstiden. Det er mange faktorer å vurdere og forstå mer om hund dvalemodus om vinteren og hvordan du kan også få mest mulig ut av det.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjør hundene dvale om vinteren?