Trenger hunder tepper om vinteren?

Ikke la hundens pels lure deg. Hvis du har sett på hunden din rystende og lurer på, trenger hundene tepper om vinteren, svaret er mest sannsynlig ja. Hunder kan bli kaldt, enten utendørs eller innendørs, og et kjæledyr teppe kan bare gjøre trikset for å holde ham varm.

Når vintertemperaturen blir veldig lave, avhengig av visse faktorer, trenger noen hunder absolutt en hunden teppe, og andre hunder kan gå uten det. Alt avhenger av hvor du bor, hvilken type hund du har, og ditt hjems oppvarmingsforhold. Hundens helse, vekt og alder spiller også en stor faktor for å bestemme om de trenger et teppe eller ikke.

Så hvordan vet du om hundene trenger tepper om vinteren eller ikke?

Les også: 5 beste hundjakker for hunder om vinteren

Trenger hunder tepper om vinteren?

Når trenger hundene tepper om vinteren

Hundede tepper for vinter for å holde kjæledyret ditt varmt

Hvis hunden din kommer til å være utenfor mye om vinteren, bør de alltid ha tepper tilgjengelig for dem utenfor. På denne måten kan de beskytte seg mot kulde. Videre, i noen temperaturer, kan et teppe ikke være nok, og du må kanskje få en hundehus med en varmeapparat for å gi riktig ly.

Husk, det anbefales å unngå å forlate hunden din ute i lange perioder under harde vintre. Hvis du må holde hunden din ute under det kalde været, bør du absolutt investere i et isolert hundehus (med mange tepper inni), og kanskje installere en Hundens husvarmer også så poochen din har et sted å skjule.

Hvis du bor et sted som ikke blir veldig kaldt, er det ikke for stort av et problem. Men hvis du bor et sted hvor det regelmessig er kaldt eller snø, er det risikoen for hypotermi. Hypotermi oppstår når hundens kroppstemperatur faller under en viss grad, typisk når den faller under 99-95 f. Hypotermi kan føre til mange komplikasjoner og til og med være dødelige for hunder.

PRØV DETTE: DIY kaldt vær hund hus for å holde hunden varm om vinteren

For kaldt for hunder diagram

Pels er vanligvis ikke nok for de fleste hunder

Mange tror at fordi en hund har et lag pels som beskytter dem, trenger de ikke et teppe om vinteren. Men hun trenger hunder om vinteren selv om de har tykke strøk? Mest sannsynlig, ja de gjør, og Veterinærer rådgiver seg kjæledyr eiere å gi ekstra varme gjennom klær, oppvarming eller tepper.

Spesielt Mindre hunder, Uavhengig av beleggtykkelse, vil det ha en vanskeligere tid å holde seg varm. Hvis du føler deg kald, er hunden din sannsynligvis også kald. Hvis du ikke kan stå utenfor, selv med en frakk eller hansker på, vil hunden din ikke være i stand til å være ute heller.

Eldre hunder ha et svakere immunsystem og er også mer følsomme for kaldt vær, spesielt hvis det er en arthritisk hund. Hvis de bor utenfor, er en hundedeksel et must. Husk at harde overflater, som hardved, fliser, linoleum og andre uoppfordrede gulv, er kaldere og spesielt ubehagelig for eldre hunder, spesielt de med felles problemer. Det har noe å si hvilken type gulv du har hjemme.

Hund tepper for vinterenEn god måte å tilby hunden din rikelig med varme om vinteren, ville være å sette opp et område med flere billige hundedeler unna noen dører, vinduer, ventilasjoner og fans. Hvis du har et teppebelagt område, sett den opp der. Hvis ikke, legg nok tepper ned for å holde hunden minst Tre inches fra gulvet. Pass på at dette er et sted som er fullt tilgjengelig for hunden din. For eksempel sliter mange eldre hunder med klatring trapper, så det ville være ideelt å holde dette i første etasje.

Overvektige hunder vil kunne holde seg varmere, mens undervektige hunder blir veldig kalde veldig fort. Hvis du bestemmer deg, trenger hundene på vinteren, se på hundens vekt og faktor som inn i din beslutning. Også, husk noen helseproblemer hunden din kan ha. Med mindre hunden din er i helt perfekt helse, kan de være mer utsatt for kaldt vær og relaterte helseproblemer.

Hunder med tynt, kort hår trenger ekstra varme i vintermånedene. Hvis hunden din har tykkere hår, men det er regelmessig beskåret kort, de trenger også den ekstra varmen. Omvendt er store hunder med tykke strøk vanligvis i stand til å holde seg varm. De trenger ikke et teppe per si, men det vil fortsatt være en god ide å ha en tilgjengelig for dem. Ikke tving hunden din til varme, for eksempel å tvinge dem til å ha på seg en tung hund genser, som det faktisk kan føre til overoppheting. Noen hunderaser, som Akitas, Shepherds og Malamutes, er i stand til å motstå kaldt vær alt på egen hånd.

I SLEKT: Kaldt vær forberedelse til hunder

Kalde hjem like kalde hunder

Pet eiere kan tenke at hvis hunden er innendørs, er det ikke nødvendig med et teppe, men dette avhenger virkelig av hjemmets oppvarmingsforhold. Folk som driver sine varmeapparat ofte og holder sitt hjem konsekvent varme, trenger ikke å bekymre seg så mye om å sikre at hunden har et teppe. Igjen kommer det ned til dette: Hvis du føler deg kald uten ekstra lag, så kan hunden din være også.

Hund som ligger på et kjæledyrteppeHusholdninger som vanligvis er kaldere eller ikke kjører varmeapparatet, vil ofte trenge kjæledyrtepper for hunden sin. Hvis du er kald i hjemmet ditt, er hunden din sannsynligvis også. Mindre hunder og hunder med noen av de spesielle forholdene som er nevnt ovenfor, vil spesielt trenge et teppe i kalde hjem. De kan være like kalde inne som de ville være utenfor.

Den beste måten å vite om hunden din trenger et teppe eller ikke, er å bare ha en tilgjengelig for dem. Pet tepper er veldig billig, så du kan gi flere. Dette gir hunden din muligheten til å gå til den hvis de trenger det. Hunder handler på deres instinkter og behov, så hvis de er kalde, vil de vanligvis gjøre det de kan for å varme opp.

Vær oppmerksom på det tegn på at hunden din er kald, for eksempel overdreven rystende, og hjelpe dem å varme opp deg selv hvis du merker dette. Kontroller at hundens øre er en annen måte å se om de er kalde. Pels kan føles varmt til enhver tid, så det kan være vanskelig å dømme basert på det. Men når en hund er kald, er ørene hans også kalde.

Hvis du ikke er sikker på om hunden din trenger et teppe eller ikke, spør veterinæren din for råd. Du kan spille det trygt og ha et teppe tilgjengelig et sted for hunden din. Dette sikrer at hunden din vil ha den ekstra varmen hvis de trenger det, men risikerer ikke risikoen for overoppheting.

Hvis hunden din viser tegn på å være kaldt, ta skritt for å varme dem opp. Også, hvis du holder hunden din ute og du merker noen tegn som de er for kalde, bringer dem inn for å varme opp. Når du tar dem tilbake utenfor, må du sørge for at de har et sted varmere å hvile.

Les neste: Er det for kaldt å forlate hunden din ute?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Trenger hunder tepper om vinteren?