Hvordan holde hundene varme om vinteren

Som oss er våre kjæledyr utsatt for kulde vær, og det er viktig at vi er forberedt på å ta vare på dem i vintermånedene. Om hunden din tilbringer mange timer utenfor hver dag eller bare går utenfor for badeskift og korte turer, må du vite Hvordan holde hundene varme om vinteren.

Noen hunder blir kalde raskere enn andre. Små raser, senior kjæledyr og hunder med tynne strøk kan bli kaldt raskere enn unge, store raser med tykk pels. Det er din jobb å holde Fido trygt i enhver situasjon. Det er noen ting du kan gjøre for å sikre hennes sikkerhet i løpet av årets kaldeste måneder.

Hvor kaldt er for kaldt for hunden?Forholdsregler du tar når du lærer å holde hundene varme om vinteren, bør være basert på hundens behov. Ditt kjæledyr kan trenge en varm vinterjakke, støvler og ekstra forsiktighet i huset ditt.

De fleste hunder liker å ha på seg vinterutstyr, men det er viktig å holde kjæledyrets komfort og lykke i tankene når du velger produkter for henne å ha på seg. Du må være sikker på måle hunden din for klær riktig. For eksempel kan en hundjakke som er for stram, begrense rekkevidde av bevegelse eller forårsake kaffetid og ubehag.

Hvordan holde hundene varme om vinteren

Hvordan holde hundene varme om vinteren

Hvor kaldt er for kaldt?

De fleste kjæledyrseiere lurer på hvor kaldt er for kaldt for at hunden deres er ute. Dette er et vanlig spørsmål, men svarene varierer med hunden. Faren for kaldt vær varierer basert på en hunds:

  • alder
  • Coat Type
  • Samlet helsetilstand
  • akklimatisering til kaldt vær

Alder, frakk type og helsetilstand er ganske standard, og de fleste kjæledyrseiere tar dem i betraktning. Imidlertid blir hundens akklimatisering til kaldt vær ofte oversett. Hvis hunden din ble født og oppvokst i en region med Kald vintre, Han kommer til å bli mer akklimatisert enn en hund som er oppvokst i et klima som er varmt hele året.

Hvis hunden din ikke er vant til kulde, kommer han til å bli mer følsom overfor det. Som en generell regel, vil alt under 40˚F bli for kaldt for små raser, valper, eldre kjæledyr og hunder med liten pels.

Følgende diagram opprettet av Petplan Helseforsikring for kjæledyr Tilbyr en retningslinje for å fortelle når temperaturen utenfor er for kaldt for din pooch:

Kaldmåler for hunder

Hvordan holde hundene varme om vinteren

Først må du vite tegn på ekstrem kulde hos hunder. Hvis du merker kjæledyret ditt, viser, viser langsommere enn normal bevegelse eller mangel på bevegelse (selv når det snakket med), holder opp poter eller føler seg kald til berøring, må du få ham innvendig umiddelbart.

Du kan kle på hunden din i en Varm vinterjakke og doggy støvler Hvis han trenger dem til å holde seg varm. Gir kjæledyret ditt med et ekstra teppe på sengen sin eller til og med en seng varmere er også en god måte å holde ham varm mens du er inne i hjemmet ditt.

Hvis hunden din må være ute i lange perioder om vinteren, trenger han et tilstrekkelig hundehus. Hunden huset må være godt isolert, og du bør sette varm, Tørr sengetøy inne i huset.

Valper, senior hunder og valper med lite til ingen pels ville sannsynligvis ha nytte av varmt værutstyr. Hund strøk, fleece jakker og støvler vil alle holde fido varm og tørr om vinteren.

Hvordan holde hundene varme om vinterenNår været er kaldt, er det også viktig å begrense hundens tid utenfor. Det er viktig at du sørger for at hun holder seg innenfor grensene til din hage når temperaturen dipper. Leash walking eller bor hos din pooch til enhver tid er sterkt anbefalt. Hvis hunden din skulle gå seg vill om vinteren, kunne han bli for kald eller immobile før de ble funnet.

Jeg nevnte kort hundestøvler, men jeg vet at mange mennesker tror de er dumme. Sannheten er å beskytte hundens poter og nese er ekstremt viktige når luften er kald og tørr. Disse delene av kroppen er ikke beskyttet av pels, og vinterklærne vil ikke holde dem dekket.

Støvler eller Paw Wax er gode alternativer for å beskytte kjæledyrets føtter. Du kan også kjøpe balsam og voks for å beskytte hundens nese. Ikke bare er isen og snøen tøff på hundens poter, nesen og potene kan også bli sprukket fra eksponering for kald, tørr luft.

Til slutt, når du lærer å holde hundene varme om vinteren, er det viktigere enn noensinne å holde hundens følgesvenn riktig matet og hydrert. En underernæret eller dehydrert hund kunne ha problemer med å regulere kroppstemperaturen. Som du kan forestille deg, kan dette være spesielt skadelig i tider med ekstrem kulde.

Les neste: 19 Helse tips for å plukke hund støvler, klær og andre dogwear i vinter

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan holde hundene varme om vinteren