17 Grunner til at å holde hundene ute om vinteren er en dårlig ide

Det er ingenting galt vil la hunden nyte utendørs, og til og med sove der, når du vet det at de kan håndtere det, Og når dørene i hjemmet ditt alltid er åpne for kjæledyret ditt, bør de velge å komme inn. Visse nordlige raser elsker bare å tilbringe mange timer utendørs om vinteren, og vil nekte å gå tilbake innendørs.

Imidlertid kan de fleste raser ikke opprettholde kulde for lenge. Likevel fortsetter noen eiere å holde fast i å holde hundene ute om vinteren. Hvis det er deg, eller hvis du kjenner noen som holder sitt kjæledyr utendørs over natten i kalde vintermånedene, hold noen av disse tingene i tankene, inkludert hvorfor denne praksisen ofte er ikke anbefale for de fleste raser.

1. Det er mulig for en hund å fryse til døden

Å holde hundene ute om vinteren for lenge kan føre til frostbit og hypotermi. De kan fryse til døden, som er ikke uvanlig. Avhengig av om en hund har tilgang til et godt isolert ly, hvor kaldt det er utendørs, og om de er kledd i riktig vinter klær, De fleste raser kan fryse til døden i ekstremt kalde temperaturer.

En hundfrysing til døden er en lang og trukket ut prosess som foregår når de har blitt frosset til bakken som de sover på. Hvis kjæledyret ditt ikke er en nordlig rase og utetemperaturene er fryset, la dem sove i et varmt hus med deg, uavhengig av sesongen.

2. Utendørs hunder blir syk oftere

Selv når en "utenfor hund" er gitt en Isolert hundehus, de er fortsatt utsatt for mer ekstreme forhold enn hunder holdt inne i et hjem. Temperaturfluktuasjoner og ønsket om å søke etter følgesvenn betyr at kjæledyret ditt er eksponert for frigjøre temperaturer med jevne mellomrom.

Kald temperaturer tvinger en hunds kropp til å jobbe hardere for å holde seg varm og kan ta en toll på sitt sirkulasjons- og immunsystem. Mens noen nordlige raser instinktivt vet hvordan de skal holde seg varm og de er trygge under et dobbeltfrakk, gjør de fleste andre hunder ikke og kan ikke. Eldre, unge eller immunforsvarede hunder er spesielt utsatt for å utvikle kaldt vær tilknyttet sykdommer.

Som ethvert dyr, kan en hund kjøres til desperasjon

3. Som ethvert dyr, kan en hund kjøres til desperasjon

Hunder lever, levende vesener, og det er ikke utenfor dem å gjøre alt som trengs for å overleve. Ut av desperasjon for å oppsøke varme og følgesvenn, kan det få til å bryte hundene utenfor om vinteren og skade seg selv eller andre i prosessen.

4. Unhappy hunder vil vokalisere

Har du noen gang hørt at "irriterende" bjeffende hund i nabolaget? En av grunnene til det er når en hund blir kjedelig, ensom eller i nød. Å forlate en hund utenfor om vinteren kan det føre til at kjæledyret ditt blir en av de "irriterende hundene", også. Din hunden vil vokalisere for trening og stimulering, men de vil også vokalisere fordi de er ubehagelige, ensomme og kalde.

5. Ikke immun mot sint naboer

Plaget bjeffer? Det er bare begynnelsen. De fleste nabolagene er infiltrert med hundelskere, og når de tror at en hund blir mishandlet (for eksempel, holder hundene ute om vinteren når temperaturen er unsafy cold), de vil ikke nøle med å handle.

I de beste tilfellene vil disse personene kontakte lokale myndigheter som vil kontakte deg med bestemte forespørsler om å fjerne hunden fra kulde, som det skjedde i dette tilfellet. I andre tilfeller kan det bli mer styggt: dine sint naboer kan stjele hunden din eller vandalisere eiendommen din for å vise sin sinne.

Moderne hunder er langt fjernet fra ulver

6. Moderne hunder er langt fjernet fra ulver

Hunder ble tammet for ca 10.000 år siden. Det betyr at hunder har avansert med 10.000 års evolusjon. I løpet av denne tiden har moderne hjørnetenner blitt avhengige av mennesker, og de har også justert til innenlands levende. De er ikke lenger rustet til å leve i ekstreme temperaturer.

Deres pelsjakker har tynnet, deres forsvarsmekanismer og beskyttelsesmekanismer har sterkt redusert, og de er enkelt Kan ikke trives. Det betyr at kravet på & # 8220; hunder er akkurat som ulver og kan overleve leve utendørs og # 8221; er rett og slett feil. Det er mange forskjeller mellom en moderne kjæledyrhund og vilt ulver.

6. Animal misbruk er kriminell

I begynnelsen av 2016 har FBI laget dyrs grusomhet a Top Tier Felony. Dette betyr at hvis en eier er funnet å misbruke en hund ved å ikke gi dem tilstrekkelig omsorg, følgesvenn, ly og bestemmelser, vil de bli straffet. Ikke bare betyr dette en kriminell rekord for hunden eieren, men overbevisningen vil være en forbrytelse.

Å ha en forbrytelse på ens kriminell rekord kan hindre folk i å få lønnsom sysselsetting i fremtiden og nyter mange friheter gitt til deg.S. innbyggere. Å holde hundene ute om vinteren kan ende opp med å ha en alvorlig negativ effekt på resten av et kjæledyrs eierens liv.

8. Utendørslivet kan være farlig for hunder

Tvinge en hund til å leve utendørs, betyr å utsette dem for potensiell psykologisk tortur. Det frarlig dem fra sosial kontakt som de naturlig ønsker, og det isolerer dem. Forskning viser At hundene som lever sine liv på slutten av en kjede, blir stadig mer sannsynlig å vise aggresjon og kan ikke tilpasse seg et "normalt" liv hvis de noen gang er utgitt.

Å leve i kaldt utendørs endrer en hunds oppførsel

9. Å leve i kaldt utendørs endrer en hunds oppførsel

Enhver levende vesen som er fratatt grunnleggende behov (som varme og følgesvenn) vil ikke utvikle seg "normalt". Konstant deprivasjon forårsaker desperasjon, mistillit og mistanke. Hos hunder kan deprivasjon av grunnleggende behov også føre til manglende binding med mennesker, aggresjon på grunn av begrensede ressurser og en "ensom ulv" mentalitet.

Hunder er naturlig sosiale skapninger. De bor i pakker, de utvikler følelsesmessige obligasjoner, og de er eksepsjonelt intelligente. Deprivasjon forårsaker forstyrrelse I psykologisk utvikling hvor disse "normale" forbindelsene og atferdene ikke lenger er "normale", men heller truende.

10. Levende utendørs endrer en hunds fysiske utseende

Å holde hundene ute om vinteren vil føre til at de opplever en rekke fysiske endringer som tar en toll på kroppen deres. Noen av disse endringene inkluderer Frostbite, Calloused Cougs, sult (som følge av en hunds økte bruk av energi for å holde seg varm), dårlig hud eller frakk tilstand (fra nervøs tygging, eksponering for elementene og muligens Vinterallergi), og skade på sensoriske organer som følge av kulde.

En hvilken som helst av disse fysiske endringene kan åpne en hund opp til infeksjoner, mer alvorlige helseproblemer eller til og med døden hvis venstre unaddressed.

11. Kaldt vær er forverret av andre forhold

Vind chill er effekten av vinden på den eksterne temperaturen. For eksempel kan et termometer si 32˚, men hvis vinden blåser en arktisk bris, kommer den eksterne temperaturen til å føle seg mye lavere.

Is kan også påvirke værforholdene som skaper kaldere overflater som en hund må sove. Snø, også, kan holde seg i en hunds frakk og slippe temperaturen ved å utlutende kroppsvarme. Du kan unngå kaldt vær og tilleggsbetingelser fra å påvirke kjæledyret ditt ved å holde dem innendørs med deg eller gi andre måter å Hold dem varme.

Hundens kroppstemperatur er rundt fire grader høyere enn et menneske

12. Hundens kroppstemperatur er rundt fire grader høyere enn et menneske

Når temperaturen utenfor er kulere enn naturlig kroppstemperatur, må kroppen virke vanskeligere å holde seg varm. Hvis kroppen ikke har tilgang til den nødvendige energien for å holde seg varm, vil kroppstemperaturen begynne å slippe.

Bilde som i stedet for 98.6˚ kroppstemperaturen er 102.5˚ og er også mindre. Dette betyr at det vil ta mer energi til å opprettholde kroppstemperaturen, og fordi du er mindre, vil enhver varme genereres dissipere raskere. Å holde hundene ute om vinteren øker deres Behov for kalorier og reduserer tilgjengelig energi for andre funksjoner.

1. 3. Frostbite er smertefullt og dyrt å behandle

Frostbite skjer når blodkarene i kroppen kontrakt så mye at tilstrekkelig blodstrøm og oksygen ikke klarer å nå en del av kroppen. Ofte skjer frostbit i en hunds poter, hale, ører og nese som følge av eksponering for ekstremt kalde temperaturer.

Det er en veldig Små vindu av muligheten til å prøve å redde et frostbitten område av kroppen, og selv da er prosessen smertefull. Hvis frostbiten vev ikke kan lagres, må vevet eller vedlegget bli amputert. Amputasjon kan forårsake komplikasjoner som infeksjon, men det kan også påvirke normal funksjon av kroppen.

14. Når temperaturen faller under 20 ° F hunder er utsatt for hypotermi

Alt som trengs for enhver hund å utvikle hypotermi er for en utetemperatur å falle ned til 20˚F. Minst 16 u.S. Stater har en gjennomsnittlig vintertemperatur på 20˚F, og dette tar ikke inn for å ta hensyn til de kaldeste dagene i året. I et slikt vær tar det mindre enn 15 minutter for utmattelse eller bevisstløshet å sette inn, og døden kan forekomme på bare 20 minutter eller mindre, avhengig av hundens kroppsstørrelse.

Under hypotermi er en hunds kropp miste varmen raskere enn det kan produsere det. Dette fører til at kroppstemperaturen faller. Langvarig eksponering forårsaker at kroppstemperaturen fortsetter å slippe stille, til kroppen ikke lenger er i stand til å opprettholde grunnleggende funksjoner. På dette tidspunktet oppstår døden.

Utenfor hundene trekker oppmerksomheten fra lokale myndigheter

15. Utenfor hundene trekker oppmerksomheten fra lokale myndigheter

Ingen ønsker å være på radaren for lokal rettshåndhevelse, men å forlate en hund for å leve utendørs om vinteren er en surefire måte å få oppmerksomheten deres. Spesielt i u.S. De fleste er ivrige dyrelskere og vil sannsynligvis være bekymret, selv om hunden er en nordlig rase og til og med velger å holde seg utenfor.

Hvert år tar flere mennesker, stater og ulike myndigheter dyremishandling mer seriøst enn noensinne. Humane samfunn er oppmuntrende Alle til å rapportere alle hundene sett for å bli holdt ute om vinteren.

16. Hunden blir en fisk i en tønne for sultne rovdyr

Avhengig av hvor du bor, tvinger en hund til å leve utendørs med å gjøre dem til en fisk i en tønne - spesielt om vinteren. På enkelte områder venter rovdyr på mat og energi i vintermånedene, spesielt hvor og når matforsyningene er knappe. Hunder som bor ute om vinteren er et enkelt mål for slike sultne rovdyr, som pakker med coyotes.

17. Dette kan sette et forferdelig eksempel

Selv i dag velger noen kjæledyrseiere å holde hundene sine ute, selv om Det er for kaldt, fordi det er det de alltid har kjent. Det er hvordan foreldrene behandlet familien hunden, og følgelig er det hvordan de lærte å behandle hunden sin. Hvis du vet at hunden rasen aldri var designet for å opprettholde kalde temperaturer, og du vet om noen tvinger hunder å leve utenfor - snakk opp og ringe lokale myndigheter.

Les neste: 20 tips om hvordan du holder hundene varme om vinteren

Ønsker å dele dette?

17 ting å huske om du

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 17 Grunner til at å holde hundene ute om vinteren er en dårlig ide