Holde hundene ute om vinteren

Holde hundene ute om vinteren

Vi er sikker på at du må ha sett minst en video av en bedårende hundromping i snøen. Og for det meste er det sant - hunder elsker å utforske det store utendørs. derimot, Holde hundene ute om vinteren er et helt annet ballspill av flere grunner.

For en, slik at hunden din holder deg utenfor for lenge, kan være farlig. Fordi andre dyr kan angripe og skade kjæledyret ditt. Også, å holde hundene utendørs om vinteren, kan utgjøre visse risikoer, avhengig av deres rase, alder og frakk type, etc. Hvis du vil lære mer om hva farene som er forbundet med å la poochen din i kulde, er, så har du landet premien. Bare bla ned og oppdag alt det er å vite om Hunder i kaldt vær.

Hvorfor er det ille å holde hundene ute om vinteren?

Noen hjørnetenner, spesielt Kald-vær raser, elsker å tilbringe tid cavorting i snøen. Disse raser har tykke strøk og furry poter som lar dem slå kulde. Men ikke alle doggies er skapt like. Noen hunder er mer sårbare i kjølige temperaturer enn andre.

Det er ganske mange faktorer som må vurderes når det gjelder å måle hundens grense for kulde. For eksempel, kjæledyrets størrelse, alder, jakke type, og til og med underliggende helseforhold. Hvis kjæledyret ditt er en liten rasehund og mellom 12-13 år, så vil du holde det innendørs om vinteren.

Vanligvis er de fleste hunder ok å være ute på 45 grader F (7.2°C). Men på dette tidspunktet kan poochen din begynne å føle kulde og vil kanskje søke ly. Ved 32 grader f (0°C), du bør holde hunden din innendørs hvis det er en senior, en liten rasehund, eller har en eksisterende helsetilstand.

Til slutt, ved 20 grader F (-6°C) Du bør sørge for ikke å forlate kjæledyret ditt ute i mer enn noen få minutter. Hvis du forlater kjæledyret ditt ut for lenge i minus temperaturer, kan den utvikle seg alvorlige helsemessige forhold. Her er hva noen av dem er:

Frostbite

Hos mennesker, Frostbite kan forårsake vevskader når temperaturen når 23 f, det er -5 grader c. Men i hunder trenger temperaturen bare 0 eller under 0 grader Celsius for å forårsake uopprettelig skade.I stedet for vanlig blodstrøm sirkulerer gjennom hundens kropp, sirkulerer blodet kjernen. Derav utsatte områder som pote, øretips eller hale er igjen sårbare.

Symptomene på frostbit er alltid synlig. Men frostbit er svært smertefullt. Til tider kan symptomene utvikle seg etter dagens dager. Det er et par ting som kan gi en klar indikasjon på frostbit. Hvis du forsiktig berører hundens pote, men de vinner med smerte eller nøl med å legge vekt på et sårt område av potene etter en tur i kulde, så kan du være ganske sikker på frostbit. Andre åpenbare tegn inkluderer:

  • Bluish misfarging av det berørte området
  • Blærer eller sår på huden
  • svart eller død hud
  • Det berørte området er kaldt eller sprø til å berøre

Nordhunder har et naturlig tykt pels pels og er mer akklimatisert for den harde kalde temperaturen. Men å holde hundene dine ute i en kennel i ekstremiteter kan ha bivirkninger. Dermed bør du holde dine furrige venner innendørs hvis været tar en tur til verre. Og hvis du må ta dem ut for potte eller leke, så sørg for å dab med poter tørre med en varm klut når du kommer tilbake innendørs.

Hypotermi

Holde hunden din ute om vinteren når temperaturen faller under null, kan ha flere helserisiko. Hypotermi er en medisinsk tilstand som skjer når hundens kjernetemperatur er betydelig lavere enn det normale området. Flere grunner som å ha en våt frakk, langvarig eksponering for kald temperatur, eksisterende medisinske forhold, mindre pels eller til og med å være en mindre rase, kan utfelle hypotermi.

De mest tydelige tegn på hypotermi er rystende eller skjelvende, Overdreven tørst, tap av koordinering og lav respiratorisk hastighet. Men du kan også legge merke til at hunden din har utvidet elever, bleke tannkjøtt og lav hjertefrekvens.

hypotermi hos hunder
Pass på risikoen for hypotermi hos hunder om vinteren.

Endret metabolisme

Forskning har vist at selv raser som Huskies eller samoyed har en tendens til å konsumere mer mat, og legge på liten vekt i løpet av vintersesongene. Likevel var de samme trenderne synlige i raser som beagles. Det ble derfor konkludert med at de harde kalde temperaturene krevde en endring i det metabolske systemet for å sørge for den nødvendige isolasjonen.

Derfor, Det er sannsynlig at hunden din vil spise mer mat om vinteren. Men din hundekammeratur brenner opp flere kalorier for å holde seg varm. Så, du trenger ikke å bekymre deg for noen usunn vektøkning.

Hudirritasjon og eksponering for giftstoffer

Nå er det et velkjent faktum at frostvæske og rock salt ofte brukes til å hindre glatt is. Men toksinene i frostvæske og natriumkloridet i rocksalt kan forårsake intens irritasjon i din firbenede venns poter og pads. Deretter er det også risikoen for skarpe isskjermer eller metaller skjult av snøen, noe som kan forårsake alvorlig skade på kjæledyrets føtter.

Den beste løsningen for slike usikre situasjoner er å få et par gummi støvler til hunden din. Bare husk å ikke gjøre hunden din slitasje støvler i lange timer. Booties for hunder kan også forårsake hudproblemer.

Usynlige farer

Dessverre er de usynlige farene for hunder assosiert med ekstremt kalde temperaturer rikelig. La hunden din ut for en betyr at du må nøye at kjæledyret ditt ikke løper av og slår opp over en frossen dam. Dessuten har hunder en tendens til å bli disorientert når det snødekte miljøet forhindrer anerkjennelsen av kjente landemerker.

Hvis din beste venn er kald, kommer det til å gi deg beskjed gjennom bjeffer. Dette resulterer vanligvis i sint naboer. Og i mange landlige steder kan den insisterende bjeffingen av din beste knopp lokke en nærliggende rovdyr. Møter med ville dyr betyr ikke døden for hunden din. Men ingen ønsker å se sine pooches bli skadet. Dermed handler det om å holde vakt opp rundt det snødekte været, for å holde kjæledyrene dine trygge fra enhver skade.

Nå er det litt lett å gjette den enkleste måten å beskytte hundene dine om vinteren på, er å holde dem i huset. Men det er ikke en mulighet for alle kjæledyrforeldre å gjøre det. Selv om de elsker sine furrige venner. Det er imidlertid ikke nødvendig å fortvile fordi det er mulig å beskytte dine hjørneters velvære mens du er ute i vintrene dine. Les videre for å finne ut.

Hvordan ta vare på hunden din mens du er ute i vintrene?

Som vi nevnte tidligere, hvis du ikke kan ha dine hjørnetenner som bor innendørs i vinteren, trenger du ikke tro at det ikke er noe du kan gjøre for å hjelpe dem med å hjelpe dem. Det er mange tiltak som du kan utføre for å sikre hundens sikkerhet og komfort, selv utendørs.

Beskytter

Utendørs hunder om vinteren trenger riktig omsorg og komfort. Den beste måten å sikre at din Furry Pal er trygg fra den harde kulde, er å beholde deres hund hus, eller kenneler, godt isolert. Vær forsiktig for ikke å overopphetes sitt miljø, skjønt. Prøv og fest døråpningen til kennelen eller hunden huset riktig for å holde innsiden av hundens boligkvarter varme.

Også, hvis du vil være sikker på at gulvet i kennelen er varm, kan du heve gulvet. Hvis gulvet er dekket med fylling eller halm, så er det sannsynlig at hunden vil bli beskyttet mot fryset gulvet. Trebjelker fra Cedar og Pine gjør det perfekte fylling for kennelgulv. De er miljømessige sikre, kontroll lukt, og absorberer også fuktighet.

Bedding

Når du holder hundene ute om vinteren, er det flere alternativer tilgjengelig for Hundesengetøy. Det ideelle valget er å gå for noe som passer best for hunden din. Det første å gjøre er å observere den sovende stilen til hunden din. Vurder også hvor mye kjæledyret ditt skur og om hunden din vil leve utendørs eller ikke.

Videre må du ta hensyn til størrelsen på hunden din, så vel som dens alder. Komme i kontakt med din lokale veterinær for å diskutere de ulike valgene kan hjelpe deg med å gjøre et perfekt valg. Det er Ortopediske hundesenger i markedet for å gi komfort for eldre hunder. På samme måte, hvis poochen din fortsatt er en valp, bør du gå for noe mindre i størrelse, så hunden din føles godt polstret og koselig. På den andre siden, Hvis hunden din er ute, så går du for en skumhundeseng som kan monteres inne i kennelen, med vaskbare deksler er en god ide. Du kan rengjøre den så ofte du vil, det gir solid støtte, og varer også lengst.

Egnet klær

I vintrene lagrer du klærne til deg selv for å holde seg varm. Det samme holder for din pooch, spesielt hvis hunden din ikke har en veldig tykk frakk. Så få kjæledyret ditt litt ekstra gensere for det kalde været. Glem aldri å lagle dem med ekstra klær når de går utenfor. Og det er også smart å få pooch litt varm, anti-slip Booties å holde sine poter komfortable også.

Det er også viktig å akklimatisere hunden din til endringen i været, i et sakte tempo. Derfor, hvis kjæledyret ditt bor innendørs, hold dem varme i huset. Og bare tillat dem utenfor for en kort periode. Men hvis kjæledyret ditt er stasjonert utenfor, må du sørge for at de er varme i deres kenneler, og la dem gå ut bare for øvelsen eller for å lindre seg selv. Men så er det også viktig at du bruker tid med kjæledyret ditt slik at de ikke føler seg isolert.

Ernæring

Det kan ikke være nødvendig å mate hunden din ekstra ernæringsmessige måltider i snøen. Men de har en tendens til å konsumere mer enn somre som de brenner opp sine kalorier for å generere mer kroppsvarme. Så, du vil kanskje mate dem litt litt mer enn vanlig.

Hunder som bor utenfor, kan trenge oppvarmingskåler, spesielt i svært kaldt vær. Det er nødvendig å holde hundene hydrert, selv om vinteren. Men hvis vannet holder fryset i vannskålen, har du et problem på hendene dine. Det er her en oppvarmingskål viser seg å være kritisk.

Fekting

I vintersesongen er det lite sannsynlig at du kan sjekke på hundene dine hvert femten minutter eller så. Så, for å sikre at kjæledyrene dine er beskyttet mens du er ute i vintrene, er det smart å få dem inngjerdet. Det vil holde de ville dyrene bort og avstå dine pooches fra å løpe vilt også.

Mange nye kjæledyr foreldre finner det nerve-wracking å håndtere skift i været. Det er altfor mye stress som er involvert i å sikre hundens velvære. Men så viktig som problemet er, er det også ganske enkelt å håndtere. Alt du trenger å gjøre er å komme i kontakt med veterinæren for å finne ut veien for å holde din furry venn komfortabel. Og en liten undersøkelse på nettet om hvordan man holder hundene utenfor i en kennel, vil også hjelpe deg i dine bestrebelser.

Hvor kaldt er for kaldt for hunden din?

Mange mennesker vil vite På hvilke temperaturer kan en hund holde seg utenfor? Så mye som det er nødvendig å forberede seg på din poochs velferd i den kalde årstiden, er det også viktig å forstå at alle hunder reagerer annerledes på ulike situasjoner. Det betyr at du vil se nordlige raser om tolerabelt godt i kaldere temperaturer. Men hvis du risikerer en mindre rase med samme temperatur, kan de ikke svare godt.

Så, la oss ta en titt på den varierende terskelen for kaldt toleranse for forskjellige dyrehunder i kaldt vær. Dette vil hjelpe deg med å forstå om du kan holde hunden din ute om vinteren eller ikke.

Små hunderaser

Mindre hunder har en tendens til å være mer utsatt for værendringer. Så, raser som den Maltesisk eller Chihuahua gjør ikke så bra i for mye varme heller. Men når vi snakker om de kjøligere temperaturene, så ser vi at Beagles eller Corgi Gjøre greit rundt 65-45 grader f.

Men hvis temperaturen faller videre, så din Pomeranian eller Yorkshire Terrier bedre bli huddled opp innendørs. 35-25 grader F er grunn til bekymring når det gjelder de små pooches. Og Hvis temperaturen er hvor som helst nær 20 grader F, er det et livstruende miljø for din lille hund, Og det er bedre å ikke holde hunden din ute om vinteren.

Mellomstore hunderaser

Det er ganske mange mellomstore nordlige hunderaser som den sibiriske husky eller den nordlige Inuit som gjør det bra i relativt kaldere temperaturer. Men ikke alle mellomstore hunder har en dobbel frakk som Pitbull. Således, hvis du er i temperaturer i nærheten av 25-20 grader F, bør du ta forholdsregler.

Men De fleste mellomstore hundene tilpasser seg bedre enn små hunderaser i vintre. Så, hvis du vil være ekstra forsiktig, kan du holde din furrige venn innendørs og gradvis øke hvor mye tid det tilbringer utendørs. Og, hvis du treffer 20-15 grader f, så er det faresonen for din kompis.

mellomstore hunder om vinteren
Mellomstore hunder kan håndtere den kalde vinteren bedre enn småhunder.

Store hunderaser

Saint Bernard, Irsk wolfhound, og Leonberger er noen av de store rasehundene. Og de fleste av de større hundene har doble strøk. De er selv rimelig akklimatisert til kjøligere temperaturer. Men jo større hunden, jo større helseproblemer. Du finner Great Danes som lider av leddsmerter, og Engelsk Mastiffs som har immunforsvaret polyarthritis.

Likevel tror veterinærer rundt om i verden at store raser går bedre i kjøligere temperaturer. De har mer kroppsmasse, dermed mer naturlig isolasjon. Også de store raser har en tendens til å selge og kaste mindre i kaldere temperaturer. derimot, Momentet temperaturer faller under 30-20 grader F, du vil kanskje revurdere å holde din beste bud ut for lenge.

Holde hundene ute om vinteren - FAQ

Før du går, sørg for å sjekke ut vår kompilering av populære vinterrelaterte doggo-vanlige spørsmål. Du vil ikke angre på det, vi lover.

Er det grusomt å holde hunden din ute?

Mange foretrekker å holde hundene deres ute og det kan eller ikke være grusomt Avhengig av fasilitetene du gir hunden din og de utvendige forholdene, inkludert klimaet. Hvis du tilbyr hunden din med god mat, et fint sted å sove, ly, menneskelig og dyreinteraksjon og sikkerhet, så er det sikkert ikke grusomt å holde hunden din ute.
Det er imidlertid sant at hunder aktivt søker følgesvenn, nyter sin tid brukt med sin menneskelige familie, og blir enda mer innstilt til foreldrenes behov. Og eksperter mener at hunder som bruker tid utendørs eller isolert, har en tendens til Vis mer Territorial Aggression enn innendørs hunder.

Hvordan kan jeg holde min utenfor hunden varm om vinteren?

Bruk Sengvarmer for hunden din sammen med oppvarmingskåler for å holde vannet, eller deres måltid fra frysing. Spesielle trebomber for kennelgulv som holder kennelen varm og luktfri er også tilgjengelig. Du kan til og med finne oppvarmede hundeleker, snowsuits eller snoods for hundene dine. Og hvis du vil ha hunden din ut av snø, men vil holde kennelen ren, så kan du gjøre bruk av potte patcher.

Det er omstendigheter der pet-foreldre er tvunget til å holde kjæledyrene ute på grunn av deres mangel på boareal eller medisinske forhold. Men det er mange måter å sikre at hunden din er varm, selv om den er ute om vinteren.

Kan en hund fryse til døden utenfor?

Det har kjent å skje at hundene forlot utendørs for lenge, har frosset til døden, selv når været ikke er så hardt. Du ser, mindre hunder er bare rustet til å håndtere kaldt vær, og de har ikke nok kroppsmasse til å holde dem isolert. Så hvis hunden din er liten eller mellomstor, eller deres kapp har vært våt, og de har blitt utsatt for temperaturer lavere enn 30 grader F, så kan de dø av hypotermi eller kan fryse til døden. Dette er sant selv for hunder som kan leve ute.

Bør hundene sove inne eller ute?

Hvis været utenfor er kaldt, Så kjæledyret ditt bør forbli innendørs. Men hvis du ikke kan gjøre det uansett grunn, må du sørge for at poochen din er varm og komfortabel i kennelen utenfor. En hevet hundeseng, Oppvarmet Pad, og tykke tepper kan alle sørge for at kjæledyret ditt ikke vil lide på grunn av temperaturfallet.

Imidlertid tillater visse temperaturer ikke bare for kjæledyr å være ute i det åpne. Under slike omstendigheter holder du bedre kjæledyret ditt nær deg i stedet for å risikere sin helse på noen måte. For eksempel, ved 20 grader F eller kaldere, hevder hundene utenfor om vinteren, er ikke anbefalt. I slike temperaturer bør kjæledyret ditt ikke gå ut i mer enn noen få minutter, uavhengig av størrelsen, frakk- eller eksisterende helseproblemer.

Du må sørge for at hunden din er varm og komfortabel hvis du skal holde dem ute om vinteren. Ikke kompromiss her, de vil trenge det beste for å være lykkelige og sunne i dette miljøet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Holde hundene ute om vinteren