Hvorfor sover hunder mer om vinteren

Hvorfor sover hunder mer om vinteren

Har du lagt merke til økt dvalemodus med din pooch under kalde årstider, og lurer på hvorfor Hunder sover mer om vinteren? Mens dette problemet ikke er nytt, kan noen raser sove lenger enn hvordan de gjør det i vanlig vær. La oss se på noen mulige grunner til at hunder sover så mye på frostige dager.

Våre hunder kan føle seg super komfortable på en kald dag til det punktet at de også føler seg lat. Kombinasjonen av kaldt vær og lave lysforhold gjør Ulike hunderaser sover mye mer enn vanlig.

Hvorfor sover hunder mer i vintre?

Ingenting slår følelsen av å se ut av vinduene dine fra sengen din og se på den fallende snøen, for ikke å nevne sub-null temperaturen. Hunder har skarpere sanser, så de føler de samme, og enda to ganger, ekstrem komfort som vi føler om vinteren. Bortsett fra "dårlig vær, & # 8221; Å være mindre aktiv, ingen øvelser, og lav metabolisme er blant de mange grunnene som hundene sover mer om vinteren. Videre, i løpet av denne sesongen, vær oppmerksom på at hunder også kan føle depresjon på grunn av oversleeping. Så, kontakt alltid veterinærer for bedre mental simulering.

Du kan også klandre dine Furry Pal`s hormoner for det. Som mennesker produserer våre kjæledyr også melatonin. Det er et hormon i hjernen deres som hjelper til med å regulere søvnsykluser. Når det er for mye melatonin produsert på grunn av mørke og kalde forhold, som også skjer med folk, har kjæledyr en høyere tendens til å sove mer. Produksjonen av melatonin skjer gjennom pinealkjertelen og hemmes når lyset treffer retina.

Derfor kan vi konkludere med det Produksjonen av melatonin kan føre til at våre furrige følgesvenner føler seg lat, mindre aktive, og vil sove mer. Med mindre lys og solskinn om vinteren, ville det være høyere nivåer av melatonin produsert, noe som gjør at hundene føler seg avslappet og avslappet. Melatonin har ganske mange forskjellige effekter, men det vil forårsake søvnighet, den mest fremtredende. Som hunder produserer mer melatonin på grunn av dystert vintervær, kan de sove mer.

Er hunder sløv i vintre?

Ingenting slår følelsen av å se ut av vinduene dine fra sengen din og se på den fallende snøen, for ikke å nevne det kalde været. Hunder har skarpere sanser, så de føler de samme, og enda to ganger, ekstrem komfort som vi føler om vinteren. Bortsett fra & # 8220;seng vær,& # 8221; å være mindre aktiv, mangel på trening og sakte metabolisme er blant de mange grunnene som hundene sover mer om vinteren. Hormoner påvirker tungt din hunds sovemønster. Høye nivåer av melatonin gjør det gjort å sove mer. På den annen side, lav produksjon serotonin forårsaker at hundene føler seg trøtt og lat.

Når det er mindre lys i omgivelsene, som om vinteren, vil våre hunder også føle seg mer avslappet. Men bare fordi de sover mer, bruker ikke visse medisinske forhold. Noen ganger føler våre hunder også sløv, som oss.

Hva kan jeg gjøre for å holde hunden min aktiv i vintre?

Kaldt vær og kort dag gjør det enkelt for både våre hunder og oss å føle seg lat. Heldigvis er det måter å hjelpe din pooch til å unngå å sove mer om vinteren. Selv med de kjølte dagene, er det viktig å holde seg aktiv og opprettholde en sunn kroppsbetingelse. Selv været utenfor dråper, hold alltid fidos optimale helse. Så, her er noen måter å holde hunden din aktiv i vintre.

Innendørs øvelser

Når du legger merke til at hundene dine har sovet mer om vinteren, kan du hjelpe ham med å gjøre flere innendørs øvelser. Den inkluderer å løpe opp og ned trappene, ved hjelp av tredemøller, og til og med en enkel innendørs henting. Hvis du har en lang gang hjemme, kan du spille hentespillet ved hjelp av en lett ball eller noen leker som poochen din elsker om sommeren.

Hvis du kjenner noen som eier en hund, kan du også invitere dem samlet og la hunden din komme sammen med andre raser. Den passer for din furry pels mentale og fysiske tilstand. Videre kan du også lære nye hunde triks som & # 8220; opphold & # 8221; eller & # 8220; risting, & # 8221; og perfekt den & # 8220; rollover.& # 8221; Du kan også hjelpe hunden din til å oppføre deg godt, gjør noen doggie-gjerninger som ikke å spille på dine sovende, og returnere lekene sine. Ville ikke være så kult? Vinteren er den beste tiden å gjøre noe innendørs moro. Selv noen få minutter med spilletid bidrar til å lindre vinteren doldrums.

Spille spill

Hvis du har en morsom, aktiv og lekfull rase, hjelper spillespillene hunder sover mer om vinteren. Spilltid med din valp er viktig i stimulerende dets sinn og kropp uten å venturing for mye i det kalde været. Du kan begynne med å gi godbiter mer unikt og spennende. For eksempel kan du bruke en behandler-dispensering leketøy eller lek Skjul og søk med hundebehandler. Du må la ham få hunden til å behandle relativt tydelig i begynnelsen, slik at du kan sende et signal som du vil spille et spill. Deretter jobber du gradvis i utarbeidet vanskeligere skjulesteder.

Hvis du ikke har nok plass, er et trukket spill med puppen en utmerket trening for dere begge. Bortsett fra den intellektuelle stimulansen, kan krigsskyting også være en ganske anstendig fysisk trening, som bidrar til å kompensere for minst noen av øvelsene du begge kan savne på grunn av det harde vinterværet.

Bortsett fra å spille spill, Du kan også gi din pooch noen gode massasjer. Få hunden din til å ligge og slappe av på bakken. Så gi det litt glatt gni ned for å løsne alle de ubrukte musklene. Du og hunden din kan gjøre flere spill mens du bor hjemme, og det handler om å finne det som ville fungere best for dere begge.

Gå ut en tur

Om vinteren, den beste tiden til gå ut en tur er når dagen blir lys. Selv en kort spasertur vil gjøre det bra og nok til å jobbe med de ubrukte musklene. De fleste hunder liker å spasere under en rask dag. Vær oppmerksom på at noen fortauet blir behandlet med salt eller andre kjemikalier for å hindre is, men disse elementene er skadelige for din pooch. Når du går ut, ikke glem å Beskytt hundens poter med vinterstøvler for å unngå irritasjon fra kulde og Frostbitt.

Hunder sover mer om vinteren
Det er normalt hvis hunden sover mer om vinteren.

Hunder sover mer i Winters - FAQ

Hunder sover mer om vinteren, men det er normalt mesteparten av tiden. Noen dager føler de seg også lat, spesielt i kalde årstider. Det er imidlertid viktig å holde din furry pels fysiske og mentale helseholdige holistisk for å hindre medisinske problemer.

I tillegg til å skifte til hjernehormonene, føles hundene også kalde, lat, og ønsker å kose opp mer. Mesteparten av tiden raser hunden som sover mye, er ikke en betydelig bekymring.

Gjør hunder sløv om vinteren?

På grunn av mangel på trening kombinert med kaldere temperaturer som fører til høyere vanskeligheter med å bruke energi, de kan være mer sløv om vinteren. Vær oppmerksom i denne sesongen at hjørnetenner ofte kan oppleve tretthet på grunn av oversleeping. Så, for bedre mental simulering, kontakt alltid veterinærer.

Videre kan produksjonen av forskjellige hormoner som serotonin og melatonin også få hundene til å sove mer om vinteren. Både høy melatonin og underskudd serotonin kan føre til at hunden din føler seg søvnig og sløvhet under kulde og mørke dager. Det er en rimelig stand, men du kan lindre det ved å gjøre innendørs øvelser, spille spill og utendørs gange.

Hvorfor sover hunden min mer?

Hvor mye søvn som hunden din kan få, avhenger av forskjellige faktorer. For eksempel trenger valper og eldre hunder mer sovetid. På den annen side kan overvektige og syke hunder også forårsake mer langvarige dvalemodus. En vanlig grunn er den kalde temperaturen, men Ta notat for ikke å la din pooh sove ute om vinteren.

Senior pooches som sover mer og lenger kan skyldes ulike sykdommer og aldersrelaterte problemer. Stress og separasjonsangst kan også forlenge dibernating ganger av poochen din. Observasjon hvis hunden sover 12 timer per dag, er det ingen bekymring, men noe mer enn det som kan kreve å besøke sin veterinær.

Ifølge National Sleep Foundation Eksperter, Det er normalt at hunder sover selv for 50% av dagen. En annen 30% for hvile for leketøy raser, mens 20% for aktive hjørnetenner. De fleste hunder sover fordi det ikke er noe annet å gjøre. Sleeping er vanligvis den perfekte måten å tilbringe lange og kjedelige timer fordi de ikke har bærbare datamaskiner, jobber eller lekser å gjøre.

Sover hunder mer i varmen?

Siden de fleste hunderaser er å finne måter å kjøle seg ned i varmen, Noen ville ende opp med å sove mer på grunn av mangel på aktivitet og lav energi. Men ikke alle hundene er de samme. Noen kan ikke ha en god hvile på grunn av varmt vær. Derfor kan din furrige følgesvenn bli rastløs og humør.

Som temperaturen stiger utenfor, endres også oppførselen til våre hunden. Faktisk fant forskning fra New York City og Beijing-eksperter at hyppigheten av hundbitt oppstår som varme blir mer ekstreme. Så, hold deg alltid øye når det er en fremmed, barn og andre hunder i nærheten.

Om vinteren er det normalt for hunder å sove mer. Prøv imidlertid ditt beste for å holde dem sunne og glade, samtidig som du unngår fysiske og mentale problemer. Selv de enkle handlingene med å åpne vinduet nyanser og fluorescerende lyspærer bidrar til å stimulere naturlig lys i hjemmet ditt og få din pooch til å føle deg aktiv. Enda viktigere, gi hunden din riktig ernæring og tilstrekkelige innendørs øvelser for å hindre kjedsomhet og søvnighet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor sover hunder mer om vinteren