Spiser hunder mer om vinteren?

Spiser hunder mer om vinteren?

& # 8220;Spiser hunder mer om vinteren?& # 8221; Det er et vanlig spørsmål som de fleste kjæledyrseiere vil vite når Santa Claus kommer til byen. Som oss mennesker, kan noen hunderaser forbruke mer mat i kalde årstider på grunn av forskjellige faktorer. Det kan skyldes at pooches også føles mer komfortabel i de kjølige vindene, akkurat som folk ofte gjør.

Mesteparten av tiden, dyr, inkludert hjørnetenner, legger på seg mer vekt i disse tider, og flere faktorer kan påvirke hundens appetitt om vinteren, som vi vil snakke om på en stund. En ting er sikkert; Du må kanskje gjøre noen kosttilskudd for kjæledyrets matinntak under kalde årstider.

Påvirker vinter hundens appetitt?

Akkurat som andre årstider, kan vinteren også påvirke kjæledyrets appetitt. Hunder spiser mer om vinteren fordi de trenger noen biter av ekstra fett for å bekjempe kulden og holde dem varme. Imidlertid må du være oppmerksom på at fôring for mye kan forårsake overvektig og føre til andre alvorlige forhold. Gradvis vil hunder ha færre bevegelser og mosjon som temperaturen faller. Som et resultat blir deres metabolisme tregere, og det vil også være mindre kaloriutgifter. Hvis dette er tilfelle, hunder trenger å spise mindre mat med lav karbohydrater og kalorier, men rik på fiber, protein, vitaminer og mineraler.

Ifølge studier, Hunder kan konsumere to til tre kalorier enn det som har spist på moderate temperaturer. Men hvis du fortsetter å tillate din furry pal å spise samme mengde mat uten trening, vil det til slutt resultere i usunn og # 8220 vintervektsøkning.& # 8221; Som vinter kjæledyr sikkerhetstips, er det et biologisk imperativ for å opprettholde en konstant kjerne kroppstemperatur. Derfor er planlegging av hundens diett avgjørende for å kontrollere overflødig fettakkumulering og vektøkning.

Opprettholde hunden diett i løpet av vintrene

Siden kjæledyr spiser mer i vintrene, er det viktig å opprettholde en hund diett for å holde dem sunne, selv med kaldt vær. Det betyr å gi de samme sesongjusteringer i maten deres for å takle den endrede temperaturen. Her er noen faktorer å vurdere når det gjelder å planlegge hundematforbruket ditt om vinteren.

Se på godbitene

Hunder elsker det, men du må se de godbitene du gir om vinteren. Alltid hold det på et minimum fordi Hunden behandler inneholder kalorier på den måten fører til overkonsummenn. Det er lett å bli båret bort med matinntaket i vintermånedene, spesielt ferien. Det er det samme for de fleste raser, og de kan ha en tendens til å overindulge. Hvorvidt feriemåltider eller vanlige hunder behandler, begge er blant de beste favoritt ekstra godbiter pooches spiser.

Imidlertid sørg for å tilby bare litt av noen kalkun, juleskjoll, eller en Hanukkah-brisket. Men det kan bli ufarlig hvis du gir for mye siden disse måltidene er rike på kalorier. Så sørg for at du holder hunden din på sin daglige fôringsplan over vinterferien.

Overvåke kalorier

Hunder spiser mer om vinteren, så må du alltid overvåke Calorie Count fordi det kan føre til en økt & # 8220; vintervekt.& # 8221; Mengden kalorier som en fido kan spise om vinteren, avhenger av flere faktorer. Vanligvis kan det variere mellom 10% og 90% av det vanlige inntaket. Kjenner alltid størrelsen, alderen, helsestatusen, mengden hår og subkutant fett for å avgjøre hvor mange ekstra kalorier du burde være Fôring din aktive hund. Så match det med den faktiske utetemperaturen.

Ikke alle fidos er de samme. Noen raser vil spise mer om vinteren, mens andre forbruker mat normalt. Uansett, fôr alltid kjæledyret ditt med riktig mengde kalorier og overvåke vekten. Hvis du ser at det begynner å miste vekt, kan du legge til noen kalorier. På den andre siden, Klipp kaloriene gradvis hvis du merker noen gevinst til hunden når sin gjennomsnittlige vekt under varmt vær.

Hjelp din hundøvelse

Hvis du ikke kan kontrollere din Furry Pal`s kaloriinntak, Det er viktig å se etter flere måter å hjelpe hunden til å gjøre noen øvelser, spesielt hvis de er utsatt for vektøkning. De fleste hunder vil være inaktive om vinteren, men det betyr ikke at du ikke burde gi litt trening og innendørs spill Gjennom stimuleringsleker, for eksempel. Hvis du har nok plass i ditt oppholdsrom, vil det også være en utmerket idé å spille catch-and-henting. Finn ut noen innendørs spill som vil holde dine hjørnetenner lykkelige, underholdt, og enda viktigere, gjør flere bevegelser. Du kan Gjør forskjellige hjemmeaktiviteter med hund leker og godbiter som vil holde kjæledyrene dine engasjert i vintersesongen.

Trening går hånd i hånd med kosthold, så ikke glem denne kritiske doggy pleie delen. Du må også legge merke til at eldre hunder er utsatt for leddgikt eller hip dysplasi. Det er et resultat av å være inaktivt, så du vil legge til noen kosttilskudd for felles helse. Som omega fettsyrer, er glukosamin og kondroitin utmerket for felles støtte. Du bør søke etter matvarer som inneholder store konsentrasjoner av disse ingrediensene, eller få et kosttilskudd for å legge til din daglige fôringsplan.

Vær oppmerksom på hundens hud og helse

Hunder kan vise tegn på nød under kaldt vær. Det kan skyldes hormoner, mangel på trening, eller maten som de spiser. Så, så mye som mulig, unngå å gi måltider med gjær, nøtter, og alt som kan gjøre dem syke. Når du vil levere din furrige venn med menneskelig mat i ferien, sørg for at de kan konsumere noe trygt som biff, søte poteter eller grønne bønner. Det eneste som beskytter hunden din mot blærende kulde om vinteren, er håret, men hudens helse kan være i fare fordi kalde årstider kan lage en tørr og sprukket jakke.

Dermed deres diett og overordnet ernæring vil påvirke en hunds kappe negativt. Hvis kjæledyr har allergi eller intoleranse mot maten deres, deres strøk kan bli tynne og tørre. Du kan ta vare på det ved å mate fido med matvarer som inneholder mange omega fettsyrer. Sørg for å sjekke hundens poter fordi du går på snøen, krever ekstra beskyttelse for å hindre kalde føtter. Du kan også slå til en sikker frakkformel eller inkorporere et tillegg til kostholdet.

hund nød om vinteren
Vokt dere for tegn på hundedrakt om vinteren.

Hold hunden hydrert

Uavhengig av sesongen, Hydrering er avgjørende og et krav om å opprettholde en sunn kropp, sinn og frakk. Vanligvis er vinteren frigid, og hunden din har en høyere risiko for dehydrering. Pass på at du har en vannskål ut gjennom hele vinteren, slik at de kan forbli hydrert. Hvis du holder kjæledyret ditt ute i de kalde månedene, må du sørge for at det ikke fryser over vannskålen. Riktig hydrering om vinteren er viktig for optimal helse. Sørg for at din furrige venn alltid har en trygg, ferskvannsforsyning tilgjengelig.

Hva er de beste matvarene om vinteren for hunder?

Lav kalorier, omega 3 og 6, fiskeolje, nyre merker, egg og fettfattig mat er egnet for hunder som spiser mer om vinteren. Canines bruker energi til å holde kroppen varm under kaldt vær, men det betyr ikke at du bør gi flere kalorier fordi det kan føre til å være overvektig. Derfor er ingrediensene i hundematen blant de mest avgjørende elementene å vurdere når de velger den beste hundematen for vinteren.

Sørg for at den har riktig mengde kalorier og næringsstoffer som poochen din trenger for å bli lykkelig og sunn om vinteren. Du må også legge merke til noen spesifikk sykdom, vitaminmangel, eller et hvilket som helst element som kan utløse allergiske reaksjoner.

Hunder er også utsatt for forkjølelse om vinteren. Sikre at antioksidanter er i kostholdet, styrker også deres immunsystem. God kvalitet hundemat har en relativt stabil ernæringsmessig profil. Hvis du oppdager at poochen din ser ut til å be mer eller ser utilfreds med sin daglige næring, kan du prøve å øke eller endre kostholdet. Målet er å holde din fido glad og sunn med den rette balansen mellom hundemat og godbiter.

Hunder som spiser mer i vintre - Vanlige spørsmål

Våre pooches kan også spise mer om vinteren, men det er ditt ansvar å holde dem lykkelige og sunne. Mens hunder også elsker disse måltidene som mennesker spiser, er det viktig å begrense ideen om å dele fordi de krever spesifikke kostbehov. Alt som trengs, er noen klok valg og adresserer alltid problemene på hunden din.

Hvorfor hunden min ikke spiser mat om vinteren?

Noen hunder spiser mer om vinteren, men noen raser kan heller ikke spise godt i kalde årstider. Det kan skje på grunn av ulike faktorer som endringer i miljøet, stress, smerte og interne hindringer. Tap av Appetit Om vinteren er normal i løpet av de første dagene, men hvis det fortsetter å skje i uker, kan det være mer alvorlige forhold. For eksempel er det et symptom på pyometra, kreft og nyre- eller leverproblemer. Derfor er det viktig å koordinere det med hundens veterinær når din furrige venn plutselig slutter å spise.

Det du kan gjøre, på den annen side, er å sørge for at poochen din er sunn og spiser den riktige typen mat for sin alder og størrelse. Sørg for å holde harde gjenstander, som barnas leker, som kan føre til kvelning og intern hindring.

Påvirker været en hunds diett?

Hund appetitt om vinteren kan kompromitteres. For kort, Det endrede været kan noen ganger påvirke hundens diett, så vel som dens oppførsel. For eksempel kan varmt vær være alvorlig for noen raser som passer for kaldere klima som Siberian Husky. Disse hjørnetenatene kan kjempe mye på grunn av mangel på svettekjertler og kan gjenspeile sine spisevaner og til og med holdninger. Eksperter tyder også på at pattedyr har en tendens til å redusere kaloriinntaket når det er ekstrem varme eller kaldt.

For eksempel søker hunders hjerner ut mer mat for å opprettholde normal kroppstemperatur. På den annen side har hjørnetenner en tendens til å spise mindre for å bli kult. Andre faktorer å vurdere som kan påvirke hundens kosthold er dets aktivitetsnivå, og kjedsomhet.

Trenger jeg å mate hunden min mer om vinteren?

Hunder kan bli hungrier om vinteren fordi de brenner energi for å beskytte seg mot kaldt gjennom kroppsfett. derimot, Det betyr ikke at du må mate det mer enn det anbefalte beløpet per dag som det kan føre til å være overvektig, som er usunn. Dessuten, som mennesker, kan hjørnetenner føles mer komfortable om vinteren og har en tendens til å spise mer av deres favoritter. Den beste måten for deg å bestemme riktig mengde mat er gjennom hundens alder, størrelse og andre spesielle dietter.

Som en tommelregel, deres poop burde være liten, mørk, fast, og det er ikke mye av det. Ellers betyr slurvet poop at du fôrer din pooch for mye. Hvis du tror at kjæledyret ditt fortsatt er sulten etter et fullt måltid, prøv å gi ca 50 gram myket søtpotet. Det gir litt bulk for å avverge sultpangs.

Blir hunder mer sultne om vinteren?

Hunder kan bli hungrier om vinteren fordi de bruker mer energi til å holde et fett fett på sine kropper for varme. Ifølge fysiologiske synspunkter har kjæledyr instinkter for å forberede seg i de kommende kalde dagene. Derfor ender de med å mate mer, tro at de trenger mer fett for å beskytte dem mot frysing.

Faktisk har studier vist at fidos bygget for kaldere temperaturer krever 2 til 3 ganger mer mat enn raser som bor i moderate klima. Men selv om noen hunder kan spise mer om vinteren, er det viktig å se matinntaket, vekten og gi litt øvelse.

Vi alle elsker å spise, så vel som våre pooches. Imidlertid krever de også regelmessig trening og et balansert kosthold, spesielt under kalde årstider. Så, før Jack Frost banker på døren din, må du sørge for at du er klar til å gjøre noen justeringer til hundens diett. Om vinteren er det viktig å gi dem færre kalorier og mer fiber, protein, vitaminer og andre nødvendigheter for å bekjempe kulde. Bedre ennå, hvorfor ikke kle din pooch i beste vinterhundeklær? Det vil få dem til å føle seg varme.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Spiser hunder mer om vinteren?