Hund vinterfrakker: hjelper de egentlig at våre kjæledyr blir varme?

Hvis du bor i et område med kalde vintre, Da kan du bekymre deg for at hunden din vil bli kald når du tar ham ut en tur i lave temperaturer. Av denne grunn, en rekke vinterhundeklær har fått mer popularitet hvert år blant kjæledyrseiere.

Med mindre du har en hunderavl som passer perfekt til kaldt vær, som Siberian Husky, Alaskan Malamute eller en annen stor rase med tykk og lang pels, er en hund som blir kald, en helt fornuftig bekymring, og du kan kanskje lure på hva du kan gjøre for å gjøre Valpen din er mer komfortabel. Hundens vinterjakker, spesielt anses ofte som en god løsning, men hvor effektive er de?

Trenger hunden din vinterklær?

Trenger hunden din vinterklærFør du tar en beslutning om å kjøpe en hundens vinterjakke for din pooch, bør du tenke om det faktisk er nødvendig.

Hvis du har en korthåret rase eller en hund med medisinsk tilstand som er et godt valg. Det samme gjelder for valper og eldre hunder siden de ikke gjør det bra i kulde generelt. Hundens størrelse er en annen god indikator på hans evne til å motstå kald, selv om det ikke alltid må være, som det er tilfelle med Pit Bulls, for eksempel.

Hunder som får rikelig med trening, bør ikke ha et problem med kaldt vær, men de kan ha nytte av spesielle jakker eller strøk som dekker noen kroppsdeler, som penis og testikler. Hvis hunden din ikke er i den beste formen, vil han trolig være kald og kan bruke en vinterjakke.

Eiere med raser som er godt utstyrt for vintertemperaturer, bør unngå å kle dem i vinterklær fordi det kan føre til overoppheting. I det minste ville de hundene være svært ubehagelige.

Hvor effektive hunden vintercoats faktisk er?

Mange lurer på hvor effektive vinterfrakkene er, og om de virkelig hjelper sine kjæledyr, blir varme. Det korte svaret er ja, de hjelper til med å holde kjæledyrene varme.

Hvor effektive vinterjakker for hunder faktisk erSelvfølgelig, hvor effektive hundens vinterjakker vil avhenge av mange faktorer. Først og fremst avhenger det av kvaliteten på kappen. Det er mange forskjellige alternativer der ute, og noen er bare bedre enn de andre.

En annen ting å vurdere er hundens vilje til å bære vinterklær. Noen hunder er bare ubehagelig og nekter å bære vinterfrakker. Det kan ta en stund å få hunden til å bære vinterklær. Prøv å sette kappen på hunden din i noen minutter i huset hver dag for å prøve å få ham til det, men hvis han ikke svarer, ikke prøv å tvinge ham.

Noen velger tyngre strøk fordi de tror det er det beste alternativet for å holde kjæledyrene så varme som mulig. Imidlertid betyr tyngre ikke alltid bedre, og hvis kappen er for varm, kan det gjøre hunden din overopphetet.

Når du velger et strøk for hunden din, går du med et frakk som ikke har noen hengende deler som glidelåser eller snaps som kan irritere poochen din. Måle hunden din riktig før du velger en frakk. Hvis du ikke måler ham, kan han være ubehagelig i kappen eller ha problemer med mobilitet.

Guide på hunden vinterjakker - hjelper de egentlig at våre kjæledyr blir varmeHvis hunden din har på seg en vinterjakke, kan det gjøre det vanskelig for ham å komme seg ut av vann hvis han skjer med å falle gjennom isen, så unngå situasjoner der dette kan skje.

Hund vinter strøk, jakker og gensere kan være svært nyttig hvis valpen din krever noe å holde ham varm om vinteren. De kan holde ham varm og koselig, men du bør fortsatt begrense tiden du bruker utendørs med hunden din om vinteren. Mål din pooch på den riktige måten og velg et frakk som passer godt til å sørge for at hunden din er både varm og komfortabel.

Les neste: Når er det for kaldt for hunder å være ute?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hund vinterfrakker: hjelper de egentlig at våre kjæledyr blir varme?