Eksotiske kjæledyr som gjør det bra i kulde

Skunk i snøen

Mange eksotiske kjæledyr trenger supplerende varme til å trives i fangenskap, men det er noen dyr som gjør det bra i og noen ganger til og med foretrekker kaldt klima. Hvis du bor i et område som opplever vinteren og er bekymret for kjæledyrets sikkerhet, så kan disse være gode muligheter å vurdere. Dette er bare noen av de eksotiske kjæledyrene som gjør det bra hvis det blir kjølig.

Domesticated rever

Disse spesielle revers er hjemmehørende for kaldere miljøer og kan kun kjøpes fra Russland hvor de trives i det naturlig kalde klimaet. Foxes er bygget for denne typen vær med sine buskede haler og tykke pelsjakke. Ingen spesielle strøk eller støvler er nødvendig for disse kjæledyrene.

Wolfdogs

Et kryss mellom domesticated hunder og ulver, wolfdogs har tykke pelsjakker og er bygget for kaldere vær. Dette betyr ikke at de skal plasseres utendørs året rundt, men du trenger ikke å bekymre deg for denne hunden som rystende som en Chihuahua. Wolfdogs krever et spesielt omsorgsnivå og er ikke for alle.

Chinchillas

Innfødt til Andes-fjellene, chinchillas Opplev temperaturer som spenner fra nesten frysing til 80-tallet. Disse gnagere gjør det bedre hvis deres miljøer er på kjøligere side i stedet for den varmere siden. De selger selv granittplater for chinchillas for å hjelpe dem å holde seg kult hvis huset ditt blir for varmt om sommeren. Alle som noen gang har rørt en chinchilla, vet hvor myk de er. De har ca 60 hår som kommer ut av hver follikkel som gjør deres pels super myk. Disse hårene holder dem også varme.

Opossum

Den nordamerikanske opossumet er vant til store variasjoner i været og svært kalde vintre. Opossum pels er unikt fordi det ikke fryser. Det eneste andre dyret som har pels som ikke fryser, er isbjørnen. Opossum og isbjørn har pels som har hule aksler som holder varmen i og holder dem veldig varme.

Skunks

Akkurat som opossum, skunks Ikke dvale, men skjuler heller ut i burrows og fôr til mat om vinteren, akkurat som de gjør om sommeren. De undersøker ikke i frigid temperaturer og vil vente til været er litt mildere, men de har definitivt ikke noe imot forkjølelsen. De har tykke pelsjakker for å beskytte dem.

Vaskebjørn

En annen nordamerikansk innfødt, vaskebjørn gjøre deres hjem i trær, men tilbringe alle årstider av året som utforsker. De dvales ikke og fortsetter å foraging for mat, selv når det er snø på bakken. Deres plysjfrakker og haler holder dem varme året rundt. Deres pels er tett og deres vakthår er grove for å beskytte dem mot dårlig vær.

Disse kjæledyrene kan være gode alternativer for deg hvis du ikke bor i et varmt klima, men det betyr ikke at de kan leve utendørs om vinteren. Eksotiske kjæledyr bør kjøpes fra en ansvarlig oppdretter eller redning, ikke de ville. Drastiske temperaturendringer bør også unngås med noe dyr, da det kan føre til at de blir stresset og blir syk. Bare fordi et kjæledyr kan gjøre det bra, eller nyte, kaldt vær betyr ikke at du kan sjokkere dem ved å bringe dem fra et varmt, oppvarmet hjem for å spille i snøen utenfor. Gradvise temperaturendringer bør ha lov til å forhindre sykdom i ethvert kjæledyr, og når som helst innendørs kjæledyr må gå utenfor, for eksempel å reise til veterinæren eller flytte, bør du fortsatt sørge for at de blir varme.Drikke

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Eksotiske kjæledyr som gjør det bra i kulde