Ville dyr som kjæledyr

Fennec fox

Å holde ville dyr som kjæledyr kan være tiltalende, men det er viktig å huske at å holde et vilt dyr som kjæledyr er knyttet til mange Potensielle problemer, For ikke å nevne juridiske og etiske problemstillinger. Å holde ville dyr som kjæledyr krever mye forskning og forberedelse, samt levering av ideelle boliger og kosthold samt medisinsk behandling.

I verden av Eksotiske kjæledyr, Det er ville dyr som kan være en ekte håndfull (potensielt ødeleggende eller farlig) og de som er mindre av en utfordring.

01 av 09

Ville dyr som kjæledyr: Etikk og potensielle problemer

Før du vurderer et vilt dyr som kjæledyr, bør du nøye vurdere de etiske problemene som er involvert og de potensielle problemene forbundet med å eie et vilt dyr som kjæledyr. Forskning er også nødvendig for å finne ut lovene som gjelder å holde ville dyr som kjæledyr - bare fordi du kan finne et vilt dyr som kjæledyr ikke betyr at det er lovlig.

  • 02 av 09

    Reptiler - Captive Bred vs. Vill fanget

    En mangfoldig gruppe av arter gjør opp denne ganske store kategorien. Mange av disse artene kommer fra naturen til kjæledyrhandelen, og dette er problematisk når det gjelder stress på dyret, samt potensielt alvorlige effekter på villpopulasjoner. Det er viktige grunner til å finne fangst avlet reptiler når det er mulig.

  • 03 av 09

    Det er noe uimotståelig om et spedbarn ape eller ape, men de søte babyene vokser opp i vanskelige voksne, og som en generell regel voksne primater Ikke gjør gode følgesvenner. Deres intelligens gjør dem spesielle, men veldig utfordrende.

  • 04 av 09

    Folk som ser etter et uvanlig kjæledyr, er noen ganger trukket til en rekke arter av ikke-innenlandske felines fra bobcats til tigre. Mens disse er vakre dyr og er overraskende enkle å kjøpe på noen områder, har de behov som ikke er lett å møte. Er de egnet som kjæledyr eller best igjen i naturen?

    Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
  • 05 av 09

    Kinkajous, kjærlig kjent som honningbjørner, er medlemmer av samme familie som vaskebjørn. De spiser primært frukt og har et rykte for å være ganske fulle og søte, selv om de kan påføre en stygg bite og kan også være på rotete siden.

  • 06 av 09

    Skunks er noen ganger funnet som kjæledyr, og av åpenbare grunner er det vanligvis de-duftende. Men duften kjertlene er ikke det eneste som gjør skunks utfordrende for å holde som kjæledyr. Unge skunks binder godt med menneskelige følgesvenner og skunks kan være ganske vennlig, kjærlig, underholdende og lekfull. De er også aktive, nysgjerrige og vil prøve å komme inn i alt, og de kan være sta og headstrong.

    Husk at siden skunks kan bære rabies i naturen, og det er ingen godkjent rabiesvaksine for skunks, kan en skunk som er involvert i en bithendelse konfiskeres og euthanized for testing, selv om det er liten sjanse a kjæledyr skunk ville bli smittet.

  • 07 av 09

    Vaskebjørn, hvis hevet fra en ung alder, kan gjøre vennlige og lekende husstandsmedlemmer. Imidlertid er de veldig nysgjerrige og lekre og vil prøve å komme inn i noe og alt. De krever mye oppmerksomhet og tilsyn for å holde dem trygge, sosialt og ute av trøbbel, og er ganske vanskelig å holde som kjæledyr.

    Husk at siden vaskebjørn kan bære rabies i naturen, og det er ingen godkjent rabiesvaksine for kjæledyr vaskebjørn, a vaskebjørn involvert i en bithendelse kan konfiskeres og euthanized for testing selv om det er liten sjanse for en kjæledyr raccoon ville bli smittet.

  • 08 av 09

    Fennec Foxes er nydelige små foxer som kan bli funnet som kjæledyr. Mens de blir oppdrettet i fangenskap, reflekterer deres oppførsel ofte deres vildearv. Mens de kan håndteres ganske bra i hjemmet med passende opplæring og håndtering, har de egenskaper som gjør dem mer utfordrende som kjæledyr enn husholdninger.

    Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
  • 09 av 09

    Wolfdogs er inkludert på denne listen fordi avhengig av prosentandelen ulv og antall generasjoner vekk fra det rene ulvinnholdet, beholder noen ulvhundekryss en stor del "Wolfy" egenskaper, som kan gjøre dem ødeleggende, gode til å rømme, og vanskeligere å trene og sosialisere. Dette er ikke å si at Wolfdogs ikke kan være gode kjæledyr - med passende opplæring, sosialisering og ledelse (e.G. God gjerde), de kan være fantastiske følgesvenner. Når det er sagt, kan de være ødeleggende, gode til å rømme, og vanskeligere å trene og sosialisere.

    Dette er ikke å si at Wolfdogs ikke kan være gode kjæledyr - med passende opplæring, sosialisering og ledelse (e.G. God gjerde) Mange Wolfdogs har blitt verdifulle følgesvenner. Også Wolfdogs som er en lav prosentandel og / eller flere generasjoner fjernet fra ren ulvfestet, en tendens til en mindre utfordrende enn høy prosentvis ulvdogs, men god opplæring og sosialisering fortsatt er obligatorisk for enhver Wolfdog-eier.

  • Se nå: 11 vilt eksotiske dyr som du kan ha som kjæledyr

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Ville dyr som kjæledyr