Holde vilt baby skunks som kjæledyr

Jente ute med baby skunks

Baby skunks er søte, det er sikkert. Men mens de kan ligne lignende fluffy, små, svarte og hvite kattunger, betyr det ikke at de vil oppføre seg som eller er bare stripete katter. Wild baby skunks er fortsatt villdyr og bare fordi noen bringer en i hjemmet deres, gjør det ikke sikkert det trygt, tamme eller lovlig, selv om det er en foreldreløs.

Statlig lover på Pet Skunks

Den første grunnen til at du holder en vill baby skunk som et kjæledyr er en dårlig ide er at det er mest sannsynlig ulovlig å gjøre det hvor du bor. De fleste stater forbyr deg å ta et dyr fra naturen og holde den som et kjæledyr, og det er gode grunner til dette. Hvis alle gikk ut på jakt etter baby skunks og holdt de de fant, ville den ville skunk befolkningen til slutt bli utarmet, og så ville en rekke andre miljøspørsmål oppstått fra mangel på wild skunks.

Noen mennesker er spesielt lisensiert til å ta vare på, rehabilitere, og noen ganger til og med husle wild skunks for resten av Skunks liv, men disse ville skunksene er fortsatt ikke kjæledyr til disse menneskene. Lisensierte rehabilitatorer har fullført de nødvendige trinnene for å ha og fortsette å få sine tillatelser og lisenser til å ta vare på ville dyr. De vet hva skunks trenger og er i stand til å rehabilitere dem og slippe dem inn i naturen hvis de er sunne. De vet også hvordan de skal unngås påtrykt baby skunks og å gi dem den beste sjansen til å overleve i naturen, noe som general offentlighet ikke vanligvis vet hvordan de skal gjøre. Hvis du finner en vill, foreldreløs eller skadet baby skunk, sjekk med din statlige divisjon av naturressurser for å finne en skunk rehabilitator i nærheten av deg.

Hvis du vurderer å holde en vill skunk som et kjæledyr, sørg for å sjekke statens lover for å se om det er lovlig å eie en hvor du bor. Hvis staten din tillater skunks å være holdt som kjæledyr Men krever tillatelse til å gjøre det, vil du mest sannsynlig måtte vise kjøpsbevis, for eksempel kvittering, fra noen med en wildlife-forplantningstillatelse som raser Skunks for å skaffe seg en.

Skunks og rabies

Skunks er en rabies vektorarter som betyr at de kan ha, få, eller kontrakt rabies til mennesker siden rabies er en zoonose. Rabies er fortsatt et veldig reelt problem, og avhengig av hvor du bor, er det ofte sett i ville skunks i henhold til sentrene for sykdomskontroll og forebygging.

Alt som trengs for å kontrakt det dødelige viruset er en liten bit fra en voksen eller baby skunk. Du vil angre noen gang å bringe dyret inn i huset ditt, spesielt siden bare en håndfull unvaccinated folk noen gang har overlevd å ha rabies.

Veterinærpleie for wild skunks

Det er vanskelig å finne en veterinær som vil behandle eksotiske eller ikke-tradisjonelle arter til å begynne med, men det er nesten umulig å finne en veterinær som er villig til å jobbe med en ulovlig eid, potensielt havneboring, vilt skunk. Så selv om du bestemmer deg for å holde den nye lille hvite stripede vennen som kjæledyr, vil du bli presset hardt for å finne en veterinær som vil nedstigne den for deg eller gi medisinsk behandling når det er nødvendig. Det er bare et par veterinærer i hele landet som er villige til å gi denne typen omsorg, og de krever ofte bevis på juridisk eierskap eller tillatelser. Selv om du bestemmer deg for å holde en vill skunk uten å få det descented, spayed eller neutered, må du spørre deg selv hva du vil gjøre når Skunk trenger legehjelp.

Hva om en baby skunk er en foreldreløs?

Hvis du ikke vet at en baby skunken er en foreldreløs (moren ble rammet av en bil, etc.) Det er naturlig å ønske å prøve å hjelpe det. Tanken om å bare la naturen ta kurset er tøft, og de fleste vil forsøke å intercede. Dette er selvfølgelig ok, men du må få det skunk til noen som vet hvordan å ta vare på en baby wild skunk, er rabies vaksinert, og kan gi skunk den beste sjansen for gjeninnføring i naturen når den er gammel nok. Du kan gjøre dette ved å ringe ditt lokale Nature Center, Wildlife Center, State Division of Natural Resources Fish and Wildlife Division, eller til og med din lokale veterinær for å se om de har ressurser for deg å ta skunk til et passende sted.

Se nå: 11 vilt eksotiske dyr som du kan ha som kjæledyr

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Holde vilt baby skunks som kjæledyr