Hunden går - hvor lenge, hvor ofte, og hvor

Hunden går - hvor lenge, hvor ofte, og hvor

Tar hunden din ut for Vanlige hundeturer er kanskje en av de viktigste tingene du kan gjøre for dem. Går er ikke bare gunstige for hundens fysiske og mentale helse, men har også stor innvirkning på forholdet du deler med kjæledyret ditt.

Hunden går bra for kjæledyrets mentale helse. Daglige turer hjelper kjæledyropplevelsen naturen, bland med andre dyr (spesielt andre hunder), og hold dem lykkelige og oppdaterte.

Også, disse turene har en positiv innvirkning på deres fysiske vekst og styrker også sine bein. Faktisk, Hunder som er fratatt turer, har en tendens til å bli dystert og deprimert, Dette påvirker deretter deres generelle vekst og utvikling.

Hvor lenge skal jeg gå hunden min?

Det er noen generelle retningslinjer for hvor lenge du skal gå hunden din. Dette gjelder nesten alle hunderaser. Disse inkluderer AN Gjennomsnittlig turstid på 30 minutter til 1.5 timer.

Du kan også spille en rekke spill med din lille venn på dette tidspunktet. Disse inkluderer det klassiske spillet med henting, svømming, eller bare går på en løp med deg.

Daglige krav

Hvis du lurer på Hvor lenge skal jeg gå hunden min hver dag? Da må du vite at lengden på hundens tur varierer i henhold til flere faktorer som hundens:

  1. alder,
  2. rase,
  3. energinivå,
  4. vekt, og
  5. kroppsfett.

For det første er det mange forskjellige typer hunderaser i verden. Hver rase har forskjellige fysiske evner og krav, og derfor krever hver av dem turer av forskjellige lengder.

Noen raser har høye energinivåer og uten tilstrekkelig trening, ville de bli deprimerte og aggressive. Imidlertid er andre raser relativt lat og liker å slappe av og hvile.

Ifølge veterinærer krever forskjellige raser turer av forskjellige lengder. Hvis du har en golden retriever eller en dalmatisk, bør din gjennomsnittlige tur vare i rundt to timer.

Men hvis du har en Chihuahua eller en miniatyr Dachshund, bør din gjennomsnittlige hundevalje vare rundt 30 minutter.

Små raser kommer bort med mindre tur

Raser som er mindre i størrelse trenger ikke så mye trening som herding hunder eller sportslige hunder som Tysk Shepherd eller Border collie. De kan også oppfylle sine treningsbehov i huset også.

Andre raser inkluderer terrier, som er relativt mindre hunder som trenger å bli tatt på tur på ca 1 time hver dag. Terrier, på grunn av deres mindre størrelse, kan oppfylle sine treningsbehov av Kjører rundt i bakgården eller hagen din også.

Større hunder som Hounds krever bare en 30-minutters spasertur hver dag.

Kan min eldre hund utholde lange turer?

Imidlertid er hundens størrelse ikke det eneste som bestemmer lengden på hundens turer. Det er andre faktorer som har innvirkning på den nødvendige lengden på turen din. Disse inkluderer alderen og den generelle helsen til din lille venn.

Valper har ekstremt forskjellige treningsbehov i forhold til eldre, flere eldre hunder. Dette skyldes at de er yngre og mye mer energiske.

Eldre hunder trenger ikke langhunden turer. Dette skyldes at eldre hunder blir fysisk svakere over tid, og lange turer kan lett utgjøre dem. Leddgikt kan være ekstremt smertefullt og en lang tur ville bare forverre smerten (se vår MSM og Glukosamin Artikler).

I tillegg til dette er eldre hunder mer utsatt for ulike sykdommer og helseproblemer som leddgikt eller til og med diabetes. Å ta dem på lange turer kan føre til over-anstrengelse og tretthet fra deres side. Og ville gjøre en potensiell helsefare for kjæledyret ditt.

Dette betyr ikke at eldre hunder ikke krever noen form for trening i det hele tatt. Det ville imidlertid være bedre å få en treningsplan fra en veterinær eller en trener som er spesifikt skreddersydd for hunden din.

Denne planen ville være hensynsfull til de spesifikke helseproblemene dine hunden står overfor, og følger det ville ha en samlet positiv innvirkning på hundens helse. Generelt kan slike planer kokes ned for å mate mindre, gjør så mye aktivitet hver dag ved å gjøre flere kortere økter.

hund går vs trening
Noen hunder foretrekker å svømme for å gå. Noen til og med favoriserer intens sprinting.

Hvor ofte skal jeg gå hunden min?

En tur om dagen er det minimum som kreves for at hunden din blir relativt sunn og glad. Denne turen kan vare fra 30 minutter til 1.5 timer, avhengig av hundens og din egen utholdenhet.

Imidlertid påvirker andre faktorer hvor ofte du går hunden din. Disse inkluderer hundens energinivå, det generelle været, forholdene i området hvor du tar hunden din ut for turer, og til og med helsen din.

Din helse

Siden du skal være den personen som vil ta hunden din ut en tur, er det viktig å vurdere din Stamina og personlig helse. Hvis du har helseproblemer som hjerteproblemer, vil du ikke kunne gå så mye eller holde tritt med din lille furrige venn. Kanskje det er på tide å finne en hundevalser, slik at hunden din ikke blir offer for dine egne problemer.

Din tidsplan

Du må også ta hensyn til timeplanen din før du bestemmer frekvensen av hundens turer. Hvis du er en travel person, og du har en hektisk arbeidsplan, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å ta hunden din ut for lengre turer.

Men uavhengig av timeplanen din, Du bør gå hunden din minst en gang om dagen, Ellers vil hundens helse bli negativt påvirket, og det vil vise tegn på angst og aggresjon hjemme.

Ditt miljø

En annen faktor du trenger å huske på er omgivelsene dine. Dog turer er en fin måte å binde med hunden din, og også å ha hunden din med andre hunder. Hvis du har fine hundeparker nær hjemmet ditt, kan du alltid ta hunden din der.

Imidlertid, If omgivelsene dine er ikke ideell for hundens turer, så du kan alltid ha din hundøvelse i gården din eller hagen din. Du kan enkelt spille spill med hente eller løpe rundt i gården med din lille venn.

De vær er en annen faktor som du trenger å huske på før du planlegger en hunds tur. Hvis været er uegnet for deg å gå hunden din (jeg.E. Hvis veiene er fullpakket med snø eller hvis det er ekstremt varmt og hunden din kan bli skadet på grunn av de varme fortauene), bør du begrense turen til bakgården din.

Dette skyldes at hundens fysiske velvære er viktigere enn noe annet. Og du vil ikke ha din lille venn bli skadet for en turs skyld. Du kan fortsette turer til parken eller gaten etter at det ekstreme været avtar.

Hundens vilje

I tillegg til dette er det en annen faktor som du trenger å huske på. Dette er den personlige helse og generelle utholdenhet i hunden din. Dette er kanskje den viktigste faktoren.

Hvis hunden din er gammel eller har helseproblemer som diabetes, Dette vil påvirke deres generelle utholdenhet, noe som gjør dem langsommere. De vil heller ikke være i stand til å gå i lengre perioder.

I tillegg betyr hundens utholdenhet også. Som mennesker, hunder også kan bygge sin utholdenhet over tid. Så det er en god sjanse hunden din vil gradvis øke hvor mye tid det tilbringer å gå og trene.

Endelig påvirker hundenes rase også hvor ofte du bør ta det ut for hundens turer. Sporting hunder og herding hunder krever mer trening og må derfor tas ut oftere enn hunder eller terrier.

hunden går fordelene
Infographic på fordelene med å gå hunden regelmessig.

Hvor skal jeg gå hunden min?

Det finnes en rekke ting å vurdere før du velger et sted å ta hunden din for en tur. Som en bekymret kjæledyrseier, er du sannsynligvis skeptisk når det gjelder å velge steder for hundens turer, men du har en rekke alternativer til din disposisjon.

Hagen

Du kan gå hunden din på mange steder, dette inkluderer din bakgård. Hvis hunden din vanligvis ikke er så energisk eller er syk, kan du få dem til å spille i gården din. Dette vil være det sikreste stedet for dem, og du vil også kunne overvåke dem enkelt.

Mens du ikke ville gå på hunden din i din egen bakgård eller hage, kan du bygge en DIY Agility Course for eksempel. Du kan trene hunden din for sprinting eller trekke, eller til og med bare lydighetstrening.

Vanlige parker

I tillegg til dette, det mest populære stedet for hunden går i hundeparken. Det er mange hundeparker i USA. Noen av de aller beste inkluderer James Island County Park i Charleston, Tanner Park i Salt Lake City og Stodder`s Neck i Weymouth, etc.

De fleste vanlige parkene er generelt designet for og hovedsakelig besøkes av mennesker (du vet, folk). Ikke alle av dem vil nyte tilstedeværelsen av hunder, og derfor må du kanskje holde hunden din på en ledelse. Hvis hunden din ikke er perfekt på tilbakekallingen, tenk ikke engang på å gå av bånd i slike parker.

Hundparker

Det er også variasjoner blant parkene, og noen parker er kjent som Off-leash hundeparker. Som navnet antyder, har hunden din lov til å vandre rundt fritt uten bånd i disse parkene. Dette betyr at din lille venn vil nyte seg selv til det fulle.

I tillegg til dette, hunden turer i hundeparker, la også kjæledyret ditt sammen med andre hunder rundt dem. Å være rundt andre hunder er flott for deres fysiske og mentale helse. Hunder, som oss, trenger venner å ha det gøy med. Og hundeparker presenterer den perfekte muligheten for det!

Videre vil hunden din ikke bli plaget av noen fremmede og vil kunne leke og løpe rundt med sine venner fritt i disse parkene, noe som også gjør dem slike ideelle steder for hundevandringer.

En annen viktig ting å merke seg er at hundene ofte lindrer seg under hundens turer. Dette betyr at disse turene presenterer den perfekte muligheten til å potty trene hunden din.

Hvis du har en valp som du trenger å potty tog, så å ta dem ut på turer, vil hjelpe deg med det. De fleste hundene tar to eller flere enn to turer per dag for å eliminere. Disse turene varer vanligvis rundt 15 minutter.

Å finne det rette stedet for hunden din å gå, har flere fordeler siden det har dype effekter på hundens fysiske og mentale helse. De vil få nye venner, lindre seg uten problemer, og generelt bare ha en fantastisk tid!

Hunder er de beste kjæledyrene noensinne! De er lekende, kjærlige og søte. Men som kjæledyrseiere er det ditt ansvar å ta vare på dem og gi dem all kjærlighet i verden.

Å ha et kjæledyr er morsomt, men det er også mye arbeid. Du må sørge for at hunden din får nok mental og fysisk stimulering, og for det er det viktig å ta dem ut på vanlige turer.

Lengden på disse turene kan variere i henhold til rasen, alderen og den generelle helsen til hunden din.

Det er også viktig å merke seg at når hundene dine går ut og gjør et rot, Du må rengjøre det slik at samfunnet rundt deg ikke blir forstyrret av rotet din hund gjort. Ansvarlige eiere har glade og sunne kjæledyr.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hunden går - hvor lenge, hvor ofte, og hvor