Advarsel - du risikerer en bot for et kjæledyr igjen ute i kulde

Du risikerer en bot for et kjæledyr igjen ute i kulde

Når temperaturen faller til enkeltsifre i Indianapolis i år og utover, trenger kjæledyrelskere å gjøre mer enn bare å holde seg varm. De må ta i sine firbente venner for å unnslippe det harde været også. Men ærlig, er ikke det noe som hundeeiere burde allerede gjøre?

Ifølge den nye loven, hypotermisk død til dyr er nå ansett som grusom og kunne tiltrekke seg en fin og / eller land deg i et hundhus.

Hvorfor var denne lovgivningen nødvendig?

Du risikerer en bot for et kjæledyr igjen ute i kulde

Når vinteren setter inn, definerer den en annen opptatt periode for dyrkontroll og politimenn over hele landet. De holdes opptatt med å svare på anrop fra bekymrede borgere om kjæledyr som er utelatt i kulde. Og i verste fall scenarier, noen kjæledyr overlever aldri den kalde angrepet.

I SLEKT: DIY kaldt vær hund hus: Hold hunden varm om vinteren

Heldigvis, takket være den nye loven, har kjæledyr en grunn til å feire. Loven har brakt i tøffe straffe for de hensynsløse, hjerteløse menneskene som tillater at kjæledyrene fryser til døden i den foruroligende kulde.

Nå, hvis du eier en hund og bor i Indianapolis, eller i de omkringliggende områdene, risikerer du å bli slått med en fin og til og med å miste ditt kjære kjæledyr hvis du blir fanget å tette hunden din ute i kulde. Den reviderte byens ordinans forhindrer kjæledyrseiere fra å forlate sitt kjæledyr utendørs alene i tilfelle følgende forhold:

  • Under en tornado advarsel
  • Når temperaturen faller under 20 grader F
  • Når temperaturen stiger over 90 grader f
  • Når det er en vindkaffel eller varmetrådgivende
Du risikerer en bot for et kjæledyr igjen ute i kulde

Et unntak er når dyret er med eieren utenfor. Hundeeiere er ikke forbudt å gå sine kjæledyr under disse harde værforholdene, forutsatt at de ikke lar dem gå ut uten ledsager.

I situasjoner hvor det ikke er mulig å fange noen av dyrene og holde dem innendørs, trenger kjæledyrseiere å være litt kreative. For eksempel er feralkatter spesielt ofte ganske skremt for å få folk til å la dem inn.

For at du skal være på den sikre siden av loven, må du skape utendørs shelters Bruk av halm, plast totes og muligens styrofoam kjølere. Hunder bør også ha tilgang til et dumpesikre ly med vegger på alle sider og et tak. Dessuten må du holde shelters så høyt som mulig over bakken for å hindre at lyet er dekket i snø.

Og for feraler (katter), husk å kutte to innganger for å tillate det å unnslippe i tilfelle et annet dyr skjer for å komme inn i lyet. Ifølge den nye loven tiltrekker et brudd på ordinansen $ 25 for den første lovbrudd. En gjentatt lovbryter er ansvarlig for en bot på rundt $ 200 og en mulighet for å miste dyret.

Husk at venner ikke kjeder venner til å dø i kulde.

Denne nye loven dikterer også at hvis du hører en hund hylende, bjeffer eller gråter i lengre tid, eller spot noe annet dyr som lider i kulde, bør du ringe til politiet eller dyrepleie og kontrollsenter umiddelbart.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Advarsel - du risikerer en bot for et kjæledyr igjen ute i kulde