Transport av reptiler om vinteren

Man petting leopard gecko

Hvis du tar din reptil ut av huset om vinteren, skremmer du deg, så er du ikke alene. Reiser med din reptil til veterinæren kan være stressende hvis du ikke forbereder deg på forhånd og sørg for at du holder kjæledyret ditt varmt.

Viktigheten av temperaturen

Et kaldt sjokk er alt som trengs for alvorlig skade eller til og med drepe en liten og sykelig reptil. Mange kjæledyr kommer inn i dyrehospitalet verre enn da de dro hjem, bare fra å være ute i kulde. Varme opp dem kan da være vanskelig, og hvis din reptil ikke var syk, til å begynne med, kunne han få en forkjølelse fra å bli kjølt.

Første steg

Før du tar din reptil ute og etter at kjøretøyet er oppvarmet i noen minutter, plasser reptilen i en beholder med et lokk og ventilasjoner. Et lokk holder reptilen og varmen i beholderen og ventilasjonene hindrer ham i å kvele. Store plastbeholdere med hull som er stanset i dem, er ideelle for større reptiler og skobokser, små reisebeholdere og Bærere for katter, og pappkasser brukes rutinemessig for mindre reptiler.Drikke

Legge til varme

Legg til noen papirhåndklær, avis eller noen av dine reptilers egne bedding til beholderen for å absorbere eventuelle avfall som er gjort på turen og la de mindre reptilene til å grille eller holde seg varm i sengetøyet. Stoffhåndklær er også et godt alternativ for å gi varme for større reisebeholdere.

Du kan også legge til en varmtvannsflaske eller latexhanske fylt med varmt vann til reisebeholderen for å varme opp reptilen og beholderen. Pass på at vannflasken eller hanske ikke er så varmt at du ikke kan holde den komfortabelt i hånden din. Du kan brenne din reptil hvis den er for varm. Hvis du ikke er sikker på om det er for varmt, pakk det i et håndkle. Handwarmer-pakker kan brukes utenfor transportøren, men aldri plassert inne i transportøren siden de kan bli for varme og skade din reptil.

Hvis du gjør en liten planlegging, kan du gjøre turen til veterinæren mer komfortabel og mindre stressende for deg og din skumle venn.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Transport av reptiler om vinteren