19 Helse tips for å plukke hund støvler, klær og andre dogwear i vinter

Mange hundeeiere tror feilaktig at klær og fottøy er bare tilbehør til en hund. Og mens de gir våre kjæledyr et nytt utseende og litt stil, er sannheten at klær til hunder også kan ha veldig virkelige helseapplikasjoner. Ideelt sett er de beste hundeklærene du velger for din pooch trygge, komfortable og funksjonelle, men la oss snakke litt mer på hvordan du velger de riktige.

Hvis du er usikker på om kjæledyret ditt kan dra nytte av doggy klær eller fottøy av helsemessige grunner, er det første trinnet alltid å konsultere din veterinær eller annen ekspert. De burde være kjent med hundens unike tilstand og egenskapene til hundens rase, og vil gi deg en bedre ide om hundens behov når det gjelder klær.

Helse tips for å plukke de beste hundene klær og fottøyNår du handler for de beste hundens klær eller hundesko, og spesielt vinterhundeklær, Mange kjæledyrseiere gjør en enkelt feil: de fokuserer på utseendet alene. Husk at du handler for kjæledyret ditt, og ikke deg selv.

Du vil kanskje at din fido skal se bedårende når du tar ham til hundeparken, men du må holde sin komfort og klær `funksjonalitet i tankene også.

Klær eller fottøy for hunder som er for stramt, kan forårsake kaffetid og redusere bevegelsesområdet. Hvis hundeklær eller fottøy er for løs, kan det være en fare som kan forårsake tripping, kvelning eller annen skade. Etter disse helsetipsene nedenfor vil du sørge for at du velger de beste hundeklær og fottøy som begge ser bra ut og er trygt for hunder.

VURDERT: De 50 beste hundeskoene av all tid

19 Helse tips for å plukke de beste hundenes klær og fottøy for kjæledyret ditt

Tips for å plukke de beste hundens klær og fottøy

Fysisk bygg av hunden

En av de vanligste årsakene til at hundeeiere bør vurdere en rekke hundeklærtyper eller hundestøvler for deres kjæledyr er den fysiske bygningen av dyret. Disse fysiske egenskapene kan bidra til en raskere dråpe eller høyde i en hunds kroppstemperatur gjennom en redusert eller økt evne til å opprettholde kroppsvarme.

1. Små hunder

Dr Susan Nelson, Professor i klinisk vitenskap på KSU veterinærhelsesenter, forklarer Hvordan med værendringene, for eksempel varme somre eller kalde vintre, er det visse farer for hunder, og noen kjæledyrsklær kan bidra til å beskytte dem.

Små hunder, som små barn, har mye mindre kropper. Dette betyr at de kan bli overveldet med varmen eller kaldt mye raskere. Små raser drar nytte av å ha på seg Kjøle vester i varmere temperaturer og gensere eller strøk i kaldere vær.

Koldere vær er lik. Når du velger vinterværklær, er det viktig å velge de beste hundeklær designet for varme og ikke mote. For eksempel, i isete vintervær, vil en vindtett, vanntett isolert jakke gi den beste beskyttelsen, hvor en enkel strikket genser ikke ville.

2. Slank bygget hunder

Slank bygget hunder, som Sight Hounds (Greyhounds, Borzoi, Saluki, Whippets, etc.), ha en mye lavere kroppsfettprosent enn andre raser. Dette betyr at de er mye mer sannsynlig å oppleve hypotermi i vintertemperaturer som følge av "mangel på isolasjon".

Disse kjæledyrene skal alltid ha på seg hundens gensere og / eller hundjakker om vinteren som tilbyr maksimal dekning. Hvis du er kald, kan det sannsynligvis også være kaldt.

3. Hårløse hunderaser

En hunds pels spiller en viktig rolle i å opprettholde kroppstemperaturen. Hunder uten pels eller hunder med sparsomme strøk kan ikke bare overvinnes av høye temperaturer, men de mister også kroppsvarme i kaldere vær også. Disse raser bør alltid ha på seg solkrem i sommermånedene for å beskytte mot solbrenthet.

I tillegg kan hårløse hunderaser dra nytte av kjølevester i høye temperaturer. Du bør alltid kle dem i en hundjakke eller jakke i kalde temperaturer også. De beste hundeklærne må brukes som en erstatning for en pelsjakke med hårløse raser.

4. Tettbelagte hunderaser

Mens tettbelagte raser som Saint Bernard eller Newfoundland er godt beskyttet i de kaldere månedene, er de spesielt utsatt for overoppheting når det er varmt ute. Disse hundene bør ikke holdes i spesielt varme klima i det hele tatt, og når sommermånedene rammet i de fleste andre områder, kan disse hundene dra nytte av kjølevester for å forhindre forhøyede kroppstemperaturer.

Hvorfor kjæledyr klær er viktige for helsen til en hund

Hundenes helse

I tillegg til de fysiske egenskapene som er iboende for en hund, er det også noen helsemessige forhold som kan sette en hund med høyere risiko for hypotermi eller Hypertermi. Disse valpene kan dra nytte av de beste hundens klær og fottøy for å hjelpe dem med å opprettholde en sikker kroppstemperatur.

5. Undervektige hunder

Undervektige hunder mangler den naturlige isolasjonen som trengs for å opprettholde en sunn kroppstemperatur og beskytte seg mot det tøffe miljøet.

For å forhindre rask tap av kroppsvarme i vintermånedene, bør hunder med lav kroppsvekt (som de som er reddet fra forsømmelse situasjoner) alltid ha en genser eller frakk. Disse hundene bør også overvåkes nøye i varmere måneder for å sikre at de ikke blir overvunnet av varme. Ved hjelp av Dog Health Monitors kan være en fin måte å gjøre det på.

6. Unge hunder

Yngre hunder, som mindre hunder, har mindre kropper som lett kan overvinnes av varmeutmattelse. Valper, spesielt de i 6 måneders alder, bør ikke bruke noen betydelig tid i høye temperaturer, selv om det sjelden krever kjøling vester.

Valper bør beskyttes av hundens gensere eller strøk i kaldere temperaturer for å redusere hastigheten på tap av kroppsvarme.

7. Senior hunder

Senior hunder har ofte lavere kroppsfettinnhold, lider av felles ubehag, og kan også være immun-kompromittert. Alle disse tingene betyr det Eldre hunder kan dra nytte av gensere eller strøk, benpakker, støvler og til og med snowuits i kaldere vær.

& # 8220; Du bør også være ekstra forsiktig med din senior, artrittiske eller skryte kjæledyr om vinteren. Kaldt vær kan være spesielt vanskelig for eldre kjæledyr og de med degenerativ felles sykdom eller en annen kronisk, svekkende tilstand.& # 8221; - Dr. Alison Diesel, Professor ved Texas A & M College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences [Les mer].

Det skal imidlertid bemerkes at sunne eldre hunder eller eldre hunder med spesielt tette strøk, kan ikke nødvendigvis kreve klær for varme. Senior hunder kan også ha nytte av kjølingsvester om sommeren, men det er generelt mer forsiktig (og mye sunnere for de med hjerteforhold) for disse hundene å holde seg innendørs i høye temperaturer.

8. Immuno-kompromitterte hunder

Det er en rekke sykdommer som kan kompromittere en hunds immunsystem og gjøre ham mer utsatt for infeksjon eller sykdom og mindre i stand til å kjøle kroppen sin normalt. Disse hundene skal være begrenset i sin tid brukt utenfor under ekstreme temperaturer.

Gensere og strøk er gunstige i kalde temperaturer, og for noen hunder er kjølende vester hjelpsomme om sommeren. Noen eksempler på sykdom som kan kompromittere en hunds immunsystem inkluderer

  • Addisons sykdom
  • Cushings syndrom
  • lupus
  • skjoldbruskkjertel
  • kreft
  • alvorlig infeksjon
  • Parvo
  • anemi
  • Graves `sykdom
  • leddgikt

I SLEKT: Sannheten om hunden influensa

9. Hot spots

I motsetning til andre helsemessige forhold, hundene med hotspots Bruk de beste hundeklærne for å beskytte huden mot sin egen riper og slikker.

Hot spots er spesielt irriterende og været passende klær kan forhindre at en hund forårsaker at varme flekker blir smittet gjennom konstant plaget av dem.

Det er imidlertid viktig å merke seg at i tillegg til klær for å hindre forverring av hot spot sår, må hot spots alltid bli behandlet med veterinærpleie også. Hvis du merker hunden din, utvikler en hvilken som helst type utslett eller alvorlig hudtilstand, er det best å få ham til å sjekke ut av en veterinær enn å dekke huden og håper det går bort.

10. Hårtap

Som hårfrie raser, er hunder med en betydelig mengde hårtap mindre i stand til å opprettholde kroppstemperaturen. Disse hundene, som hunder med mange, kan lett bli overopphetet eller kjølt. Gensere og strøk om vinteren er obligatorisk og tid ute i varmere temperaturer bør minimeres.

11. Leddgikt

Canine artritt for hunder og kaldt vær kan vesentlig forverre symptomene betydelig. De beste hundeklærne, som benpakker, gensere, strøk og støvler kan isolere vondt ledd og redusere smerte i vintermånedene.

Dessuten, fordi det er vanskelig å legge merke til tegn på leddgikt I de fleste hunder, dressing dem opp i kaldt vær, er likevel den mest sikre, sikre måten å forhindre både smerte og videreutvikling av fellesproblemer på grunn av kulde temperatur.

12. Knuckling

Hunder med nerveskade på grunn av skade, sykdom eller aldring, gå noen ganger på sine knokler som følge av at det ikke er mulig å føle at føttene ikke er plassert riktig. Heldigvis for disse hundene er det en rekke sokker, sko og braces som kan plassere føttene på riktig måte for å unngå skade fra knokevandring.

1. 3. Svekkelse i bakenden

Svekkelse i bakenden kan forårsake eldre eller skadede hunder for å få problemer med å få tak i gulv. Enten du stiger fra en utsatt stilling eller bare går gjennom et rom, drar disse hundene av å ha på seg innendørs (mesh / pustende) fottøy som gir dem et bedre grep på gulv.

Det er imidlertid viktig at disse hundene bærer fottøy designet for å bli slitt innendørs og bare når det er nødvendig, slik at overoppheting kan unngås.

Hvordan velge hundeklær basert på miljøet

Miljøet

Til slutt, miljøet kan spille i din poochs behov for å bære ting som sokker, Sko, strøk og andre hundeklær. Når utvendige temperaturer, værforhold eller territorium er ekstreme, kan hunder kreve beskyttelse for å holde dem sunne og trygge.

14. Høye temperaturer

Når temperaturen utenfor er høye, men trygge nok til at hunder skal være ute, er kjølende vester gunstige for å bidra til å opprettholde en sunn kroppstemperatur.

Selv om noen ganger kostbare, kjøle vester er spesielt gunstige for hunder som bruker mye tid på å gå, gjøre søk og redning arbeid eller jobbe i stillinger som krever at de er utendørs mesteparten av tiden.

15. Is

Is er ikke bare plagsom for mennesker, det er også farlig for hunder. Is kan forårsake brannskader til pote pads, så varmt vinterhund støvler er nødvendig for å holde hundene trygge. Selvfølgelig, med mindre en hund trenger å være ute på isdekket terreng, bør han trygt holdes innendørs.

Hvis du beskytter ditt hjem mot is ved hjelp av ismelt, må du sørge for at du bare bruker Dyrevennlig Anti-Icing Products som ikke vil skade hunden din hvis han går på, eller til og med licker det.

16. Snø

Hund med et skjerf i snødekte værSnø kan ikke bare forårsake kjøling av en hunds poter, men det kan også skjule potensielt farlig rusk som kan skade potene.

Hunder som bor i områder som ofte opplever snø eller hunder som fungerer i snødekte terreng, kan dra nytte av varme solide solede støvler for beskyttelse.

17. Kald temperaturer

Hunder som bor i områder som opplever spesielt kalde temperaturer, kan dra nytte av en rekke klærelementer fra støvler til gensere til strøk.

Mange faktorer bør tas i betraktning ved valg av kaldt vær klær for hunder som en hunds kroppsvekt, belegg tetthet, generelle helse, alder og rase.

18. Tøft terreng

Hunder som deltar i sportsarrangementer eller jobber, som utøver regelmessig i tøft terreng, eller som bare bor i områder med terreng som kan være vanskelig å navigere, dra nytte av å ha på seg fottøy. Fra Hot Desert Sands til Rocky Mountain Stier, hjelper støvler en hund for å opprettholde et grep og unngå skadelige pote pads.

19. Lange avstander

Hunder som deltar i sport eller det fungerer i situasjoner som krever at de dekker omfattende avstander, kan ha stor nytte av støvlene. Akkurat som menneskelige føtter kan bli skadet fra å krysse lange avstander, så kan også hundens poter. Hard Soled Boots kan forhindre slitasje, splitting og sprekking av pote pads.

Les neste: 15 må-vite tips for nye hundeeiere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 19 Helse tips for å plukke hund støvler, klær og andre dogwear i vinter