Fashion institute of technology bringer hundemote i deres læreplan

Fashion Institute of Technology bringer hundemote inn i deres Curriculum1

Et nytt program på New Yorks Fashion Institute of Technology (FIT) lærer elevene hvordan å starte sin egen kjæledyr klær virksomhet. Klassen dekker å lage, merkevarebygging og markedsføring av kjæledyr. Programmet ble startet for 12 år siden, og er det eneste kjæledyrklærspesifikke høyere utdanningskurs i verden. Det har tiltrukket studenter fra Korea, Japan, Sør-Amerika, Mexico og byer rundt i USA.

Opprinnelig tjener programmet bare studenter et toårig sertifikat og fokuserte hovedsakelig på å starte en Pet Business. Mer nylig har studentene deltatt i en tre ukers intensiv hvor de lærer ferdigheter som illustrasjon, mønsterfremstilling, logo design til merkevarebygging, merchandising og markedsføring.

I SLEKT: Hvordan kle på hunden din og unngå forlegenhet

Dana Humphrey, en PET PR Professional som er en del av passformprogrammet, sier at for de tre ukene er studentene i klassen fra 9 A.M. til 9 P.M. Hun sier at mange av studentene har familier og lever hjem til at de har etterlatt seg for å komme til New York og studere hundemote. Det viser deres forpliktelse til industrien.

Fashion Institute of Technology bringer hundemote i deres læreplan

Ada Nieves, en profesjonell kjæledyr stylist, var en av de første nyutdannede fra det opprinnelige sertifikatprogrammet, og hun har gått videre til jobb med MTV, Animal Planet og ABC som en tilbehør og tilbehør og klær spesialist for hunder. Nieves sier at programmet hjalp åpne dører for at hun skulle bli ansatt som en kjæledyrmote designer, stylist og ekspert på feltet.

En av de nyere kandidatene i programmet er Viviana Rivera Marrero, eier av Toy Doggie, hvis firma gjør en hel linje med produkter ut av høy kvalitet stretch stoff og jersey for optimal pustende og komfort for kjæledyr.

I SLEKT: Trenger valpen din hund støvler?

Begge designere er enige om at det var deres erfaring på passform som bidro til å lansere karrieren. Nieves sa at å holde et sertifikat fra en slik respektert institusjon var imponerende for andre i PET-industrien og krevde respekt. Suksessen til disse to kandidatene, og mange andre, viser at programmet er en effektiv stepping stein for folk som ønsker å lage et navn for seg selv i kjæledyrindustrien.

Gjennom programmet, som koster rundt $ 2000, vil studentene lære å bryte inn i kjæledyrindustrien og tjene en full profesjonell utviklingssertifisering hvis de forplikter seg til de tre ukers forsøk. Programmet består av 12 dager på campus på fit og 2 dager i feltet. 95 timers utdanning er pakket inn i de 14 dagene, og kurset har forelesninger, workshops og markedstips.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Fashion institute of technology bringer hundemote i deres læreplan