Sofistikert michigan dog walking business vokser

Sofistikert Michigan Dog Walking Business vokser

Pet Services Market har vokst av sprang i det siste, og mange små bedrifter i bransjen har vokst raskt. Det er akkurat det som skjedde med Hundens natur, Et lite hundevandringsselskap på sørsiden av Grand Rapids, Michigan.

Entreprenører Jackie og Luke Moord bor i Grand Rapids, men Luke, sammen med parets tre ansatte, kjører rundt hele storbyområdet som går på hundene for kundenes natur. Jackie er et opphold-at-home mamma og gjør også all markedsføring for selskapet.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Tilbake i 2011 jobbet Jackie på Bill og Pauls Sporthaus som selskapets direktør for e-handel. Hun begynte å vandre hunder på lunsjpause for litt ekstra penger og å presse i noen øvelser i løpet av arbeidsugen. Hun gikk hunder som en tenåring og bestemte seg for å plukke virksomheten igjen. Hennes lunsjtid konsoll ble raskt populær blant kjæledyrseiere i området; så mye at hun bestemte seg for å gjøre det til heltidsvirksomhet.

Sofistikert Michigan Dog Walking Business vokser

Hennes mann, en professor ved Grand Rapids Community College, begynte å hjelpe henne å gå hundene og til slutt endte med å gjøre et flertall av hunden som gikk selv. Selv om han fortsatt lærer noen, spiller han også en stor rolle i virksomheten. Når parets første barn ble født, bodde Jackie hjemme heltid mens Luke håndterte gå tur med hund.

Hundens natur er en av mange hundevandringsvirksomheter i området, så Moords visste at de trengte å gjøre noe for å gjøre sin virksomhet skiller seg ut. De bestemte seg for å legge til en grad av raffinement som ingen andre lignende bedrifter hadde. Deres firma er et registrert ansvarsselskap under lovene i Michigan, og de er forsikret og bundet. Ingen av disse tingene er krav til hundevirksomhet i staten.

I SLEKT: Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder

Deres virksomhet fokuserer utelukkende på hundevandring, men de gir også verftet rydding. Jackie sier at de fleste av sine kunder er forretningsfolk som er gått for en stor en del av dagen og har ikke tid til å gå sine hunder eller rydde opp etter dem. Moords ser også på å tjene sin hundetreningssertifisering.

De begge er enige om at en stor utfordring for hunden vandrere er hunder med atferdsproblemer. Siden mange av sine klienter er opptatt folk som ikke har tid til å gå sine hunder, har mange av dem heller ikke den tiden det krever å trene en hund. De håper mange av deres nåværende kunder ville være interessert i hundetreningstjenester også.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Sofistikert michigan dog walking business vokser