5 Beste dog grooming courses online

Liker du å grooming hundene dine, eller finne deg selv å trekke ut saksen etter hundens tur til grooming salongen for å "få jobben gjort riktig"? Be dine venner og familie ber deg om å trimme hundens pels fordi du er så god på den? Har du vurdert å gjøre dette til en karriere? Noen Dog Grooming Courses Online kan få deg på den rette veien.

Mens du definitivt kan brudde hundene dine og dine venner eller familiens kjæledyr uten noen sertifisering, er det tryggere å ha trening og utdanning i kjæledyrpleie, spesielt hvis du vurderer å gjøre det til en bedrift og jobbe med andre menneskers hunder. Heldigvis er det mange hundegroom-sertifiseringsprogrammer der ute.

1. Penn Foster

Penn Foster Dog Grooming Course Online

Finn kurset her
Kostnad: $ 49 / mo

Ja, Penn Foster har et grooming sertifikat program. I deres program vil du få en grundig forståelse av groomingprosessen, og til og med lære om kundeservice, forretningsmessige bekymringer og mer.

Mange bruker Penn Foster fordi det er et nasjonalt og regionalt akkreditert program, så sertifikatet er mye mer "anerkjent" enn andre.

Dette kurset er alt på nettet, og for $ 499 kan du få sertifisert og ha tilgang til studenttjenester som kan hjelpe deg med å finne en hundpleieposisjon - eller sette deg på et sted å starte din egen virksomhet. Min egen hund groomer uteksaminert fra dette programmet og hun elsket det.

2. JKL Grooming JKL Dog Grooming Course Online

Finn kurset her
Kostnad: $ 575 - $ 950

Hvis du vil ha et program som lar deg velge kurslengden, er JKL Grooming onlineskolen for deg. De har to separate programmer: Grooming Diploma og Grooming Certificate.

For folk som ønsker å gå inn i Grooming World, enten i en sysselsettingskapasitet eller starter sin egen virksomhet, anbefaler jeg Diploma Course.

Hvis du allerede jobber som groomer, men aldri blitt sertifisert, kan du gjøre med sertifiseringskurset. Du lærer insider tips og triks, og finne ut hvordan du gjør dine grooming-tjenester enda mer fantastisk.

De har også programmer for større dyrepleie (som hester), som er flott hvis du vil utvide horisonter.

3. Coastal Groomadog Academy

Coastal Groomadog Academy

Finn kurset her
Kostnad: $ 1,499

Dette programmet kan ha noen av de mest tilpassbare personkursene i hunden Grooming Arena, men de har også en (om enn dyrt) Online Dog Grooming Course.

Hvis du håper å forstå flere av virksomheten aspekter av en Pet Grooming oppstart, lære det aller grunnleggende og deretter flytte til avanserte teknikker for kjæledyr grooming, kystnære groomadog Academy har et kurs akkurat for det.

Hvis du er bekymret for de forskjellige typer raser og hvordan å stil eller brudne dem, ta deres omfattende kurs. Deres personlige forskjellige kurs, hvis du tilfeldigvis er området, kan du også hjelpe deg med å bestemme hvordan du vil jobbe, og de er alle målrettet spesielt til hunder.

4. Grunnleggende og utover

Finn kurset her
Kostnad: $ 89 - $ 252

Dette programmet er designet for enten kjæledyrseieren som ønsker å ta vare på sitt kjæledyr hjemmefra, eller for entreprenøren som virkelig ønsker å starte en groomingvirksomhet. Grunnleggende og utover inkluderer en svært grundig utdanning i dyrepleie, spesielt med fokus på håndtering av aspekter (hvordan de ikke kutter et kjæledyr, hvordan du håndterer en biter osv.).

Dette programmet tar ca 8 til 12 uker, og koster bare $ 325. Denne kommer sterkt anbefalt for de som ønsker å vite hvordan man profesjonelt håndterer mange forskjellige dyr, og som vil forstå hvordan du skal godt brudde spesifikke raser. Dette er en av de beste hundenes grooming kurs på nettet, og det er alt på nettet!

5. Online grooming skole

Online Dog Grooming School

Finn kurset her
Kostnad: $ 99

Den online grooming skolen har samlet seg ganske kandidatfrekvensen. Med denne enkle online og gjennom postprogrammet kan du velge mellom mottak av 20 DVDer, samt alle lesing og testmaterialer (i posten), eller streaming alt på nettet.

Hver DVD / Streaming Video presenterer en ny utfordring, om det er en spesifikt vanskelig å groom rase eller hva du skal gjøre hvis en hund blir kuttet, osv.

Mange velger dette programmet fordi det gir to sertifiseringer: Pet Hygienist og Pet Groomer. Den beste delen om dette programmet? Det koster bare $ 249. Dette er en av de beste hundenes grooming kurs på nettet fordi det er tilgjengelig i to alternativer.

Ikke alle kan lære ved å se på videoer på nettet - noen mennesker trenger hender på materialer og tester - og den online grooming skolen tilbyr begge.

Før du registrerer deg for Online Dog Grooming Courses

Før du registrerer deg for Online Dog Grooming Courses

Fordi hundenes grooming ikke er det mest regulerte forretningsområdet, er det viktig at du gjør din forskning før du hopper inn i et program. Sjekk ut statlige lover og krav.

Noen steder trenger du ikke engang en sertifisering for å starte grooming hunder, og på noen steder gjør du det. På andre steder må du ha spesifikke helsekodeforskrifter på plass hvor du gjør din grooming (hvis den er på en større forretningskala), så du bør velge et program som kan hjelpe deg i det området.

Viktigst, gjør din forskning på de beste hundenes grooming kurs på nettet for å sikre at det er anstendig vurderinger (husk: ulykkelige kunder er de høyeste, så ta hver dårlig anmeldelse med et saltkorn). Sørg for at ditt valgprogram har Sertifisering for grooming eller kjæledyrhygiene, ikke bare CEU (fortsetter utdanningsenheter) hvis Din stat krever sertifisering.

Andre ting å se etter når du velger en av de beste Dog Grooming kursene på nettet:

  • Pass på at det er din læringsstil. Noen mennesker trenger post-in materialer fordi de lærer bedre fra en bok i stedet for en dataskjerm.
  • Pass på at du har tilgang til lærerne eller instruktørene hvis du har spørsmål.
  • Pass på at betalingen er klar; Det er ingen studielån for disse typer sertifiseringsprogrammer, så forstå prisen tydelig.
  • Gjennomgå læreplanen og sørg for at den dekker alt du vil lære; Du kan finne et program som lærer om de nøyaktige områdene du er interessert i.
  • Bestem om online læring er riktig for deg. Det er ikke for alle, og hvis du er seriøs om å bli sertifisert for grooming, må du sørge for at du går om det på den riktige måten for deg.

Avhengig av programmet du velger, vil du være en hund groomer i løpet av uker! Forhåpentligvis lærer din online-sertifisering deg alt du ønsket å vite. Før du vet det, vil du være grooming hunder med (enda mer) kompetanse og ferdigheter.

Les neste: Dog grooming priser - hvor mye koster det å groom en hund?

Ønsker å dele dette?

Høyest rangerte Best Dog Grooming Courses Online

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Beste dog grooming courses online