La oss snakke: hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Hvordan bli en fosterforeldre for hunderHvis du er en hundelsker, er det en ting mer givende enn å eie en hundesituasjon - fremme en. Lære Hvordan bli en fosterforeldre for hunder kan bare være en av de beste tingene du noensinne gjør. Du vil jobbe med en lokal ly eller redningsorganisasjon for å hjelpe hundene i nød. Disse organisasjonene har ikke ubegrenset plass. Når de går tom, må de finne fosterfamilier til å huske kjæledyr til et evig hjem kan bli funnet.

Det er sikkert noen ting du bør vite, og det vil være forskjellige regler avhengig av hvilken organisasjon du jobber med. Ikke telle deg selv bare fordi du har allerede kjæledyr i ditt hjem. Det betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan fremme en valp i nød.

Hvis du har en lidenskap for hunder, har du sikkert tenkt på å åpne ditt eget husly en eller to ganger. Når du elsker hunder, er det vanskelig å ikke hjelpe dem alle. For de fleste av oss er dette ikke et mulig alternativ. Tiden og pengene som en redningsorganisasjon ville kreve, er utenfor våre begrensninger, men å lære å bli en fosterforeldre for hunder, slik at du kan gi deg tilbake på en mindre, mer overkommelig skala.

La oss snakke: Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Fosterhjem er egentlig bare kortsiktige hjem for hunder som ikke er klare til å bli adoptert ennå. For eksempel kan noen ganger en reddet hund trenge en stor operasjon før han er klar til å gå til hans evig hjem. Et fosterhjem kan være nødvendig for hunden under hans gjenoppretting.

Vær forberedt på hva som skal komme

Det er ikke en bestemt type person eller familie som er den ideelle kandidaten for å fremme en hund. Avhengig av kjæledyrets behov kan de passe i vidunderlig i ethvert hjem. Det er noen ting å huske på. Fostering er ikke så lett på det kan virke.

Tidsforpliktelsen vil variere avhengig av hundens behov. Du kan bare bli bedt om å fremme en hund i noen uker, eller det kan være noen måneder. Avhengig av valpens behov, kan varigheten av fosterperioden være ubestemt. Hvis du bare vil fremme i korte perioder, si en måned eller mindre, må du gjøre det klart for organisasjonen du jobber med.

Shelters trenger fosterfamilier av en rekke grunner. Noen ganger kan en hund ha atferdsproblemer, eller som jeg tidligere nevnte, kan han trenge et fosterhjem mens han helbreder fra en medisinsk behandling. Hvis du er ubehagelig å ta i en hund med atferdsproblemer, gjør det klart.

Ærlig, du gjør lyet eller redningsgruppen en tjeneste ved å registrere deg for å være en fosterforelder. De skal jobbe med deg for å plassere hunder i ditt hjem som samsvarer med dine preferanser. Hvis du er nervøs for å ta vare på en pooch med medisinske problemer, snakk opp. Hvis du har små barn og nervøs for å ha en hund med atferdsproblemer i hjemmet ditt, sørg for at du forteller dem det.

Du kan bli bedt om å hjelpe med trening. Ikke bare vil du være ansvarlig for fôring, trene og bade ditt foster kjæledyr, du kan også bli bedt om å hjelpe med noen grunnleggende opplæring. Hunden du tar i, må trenge å jobbe med husopplæring eller noen enkle kommandoer.

Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

I SLEKT: Anmeldelse - Dyr Savvy Dog Training Treat Pose

Du kan bli bedt om å jobbe med en hund som har problemer med tygging eller hopping. Organisasjonen som du jobber med, vil forklare nøyaktig hva som må gjøres, og de kan til og med levere med deg noen av produktene du trenger for å trene hunden. Fremme en hund vil være mye som å vedta en ny valp. Du må jobbe med ham for å sikre at han er klar for sitt nye for alltid.

Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Prosessen er faktisk ganske enkel, forutsatt at du oppfyller de nødvendige retningslinjene. Først må du finne en ly eller redningsorganisasjon som du vil jobbe med. Kanskje du er interessert i et rasepesifikt program, eller du vil bare hjelpe deg med ditt lokale humane samfunn.

Når du velger en organisasjon, kontakt dem. Det ville være best å gjøre litt forskning før du går på besøk. Se om de legger inn informasjon om deres Foster-program på nettet. Er søknaden tilgjengelig på nettet?

Leser gjennom kravene på forhånd og fyller ut søknaden vil gi deg en ide om hva organisasjonen ser etter i deres fosterfamilier. Du får en bedre forståelse for om du er kvalifisert eller ikke, og det kan spare deg litt tid hvis det fremmer en hund ikke riktig for deg og din familie.

Hver organisasjon har en annen applikasjonsprosess og de fleste vil kreve en hjemmekontroll. Du vil også nok være pålagt å delta i en eller annen type trening eller orienteringsklasser. Hvis du er godkjent, blir du satt på listen over fosterhjem, og organisasjonen vil kontakte deg når et behov oppstår.

Noen organisasjoner kan gjøre i hjemmekontrollene i løpet av tiden hunden er med deg eller krever at du bringer hunden til et besøk, så ofte. Avhengig av hundens individuelle behov, kan ansvaret ditt være mer i dybden også. Det kan være vanlige veterinære avtaler som du må beholde eller kontrollere som du må ta med hunden til.

Hvordan bli en fosterforeldre for hunder

Til slutt trenger de fleste fosterhunder bare mye kjærlighet, et trygt hjem og et innbydende miljø. Fremme en hund er ikke så lett som å bare bringe et annet kjæledyr i hjemmet ditt i noen uker eller måneder. Det krever mye mer ansvar enn det, og du må være tilgjengelig for å jobbe tett med lyskogen eller redningsgruppen.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

Du vil ikke være i stand til å bli så knyttet til hunden at du ikke er villig til å gi ham opp når organisasjonen finner ham et midlertidig hjem. Vi alle ha et budsjett, Og hvis du tar en annen hund i hjemmet ditt, er sjansen for at du skal være på din husstandsgrense. Det betyr ikke flere fosterhunder for deg og en mindre fosterfamilie for lyet du jobber med.

Du må alltid huske at ditt hjem er rett og slett et trygt sted for hunden til han finner sin evig familie. Du hjelper bare ham på sin reise. Å åpne ditt hjem og ditt hjerte til en hund for en kort periode, vil ikke bare hjelpe hunden, men det frigjør også et sted på lyet. Det betyr at du hjelper dem til å kunne redde en annen hund også!

Lære å bli en fosterforeldre for hunder vil ikke være lett. Det tar tid, tålmodighet og mye engasjement. Hvis du spør noen hundens fosterforeldre, vil de fortelle deg at det kan være en tøff jobb, men det er helt verdt det!

Nå er det din tur!

Har du noen gang vært en fosterforeldre for hunder? Tenker du på å bli en? Vi vil gjerne høre din erfaring og noe råd som du kanskje har for andre lesere som vurderer hvordan å bli en fosterforeldre for hunder. La oss snakke!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » La oss snakke: hvordan bli en fosterforeldre for hunder