Flip flop dogs tilbyr hundeeiere et alternativ til kenneling

Flip Flop Dogs tilbyr hundeeiere et alternativ til kenneling

Å måtte gå ombord på hunden sin på en kennel kan være stressende og forstyrre en hundelsker. Det er noen virkelig flotte fasiliteter der ute, men det er også mange horrorhistorier fra hundeeiere som forlot hundene sine på Sub-Par-fasiliteter. En ny franchise kalt Flip flop hunder gir eiere et nytt alternativ for hundesorg mens de er borte.

Flip flop er en Franchise Business som passer til hunden din med en utdannet hundelsker for å ta vare på dem når du ikke kan. Disse følgesvennene er nøye utvalgt og må gjennomgå bakgrunnskontroller, hjemmeinspeksjoner og en streng intervjuprosess.

Companion Family Caregivers kan ikke jobbe utenfor hjemmet, og de har aldri mer enn en kundes hund om gangen. De kan imidlertid ha kjæledyr i seg selv.

I SLEKT: 10 produkter du trenger når du reiser med hunder

Når du starter boardingprosessen som en første gangs kunde, vil du bli parret med en omsorgsperson som kommer til ditt hjem for å møte deg, møte hunden din, og lære alt de kan om kjæledyrets daglige aktiviteter og rutine. Din hund vil bli parret med en følgesvennsfamilie som samsvarer med deres personlighet og aktivitetsnivå.

Flip Flop Dogs tilbyr hundeeiere et alternativ til kenneling

Flip flop bryr seg om hunder av enhver størrelse, rase, og alder. Enten du trenger noen til å se din energiske valp eller omsorg for din eldre hund med strenge helsepersonell, vil de matche deg med den perfekte omsorgspersonen. Den unike tjenesten inkluderer selv dør-til-dør transport for din valp.

Selskapet tilbyr denne ekstra tjenesten fordi de har funnet ut at å ha hunden din plukket opp eliminerer angst av å bli droppet av og føler at de har blitt etterlatt. Det gjør også eierne til å føle seg bedre å se sine hunder lykkelige før de forlater i stedet for å se et skremt, trist ansikt i bakspeilet.

I SLEKT: 18 beste USA-hoteller som tillater hunder

Kunder kan motta bilder og oppdateringer av hunden deres mens de er borte Hvis de velger. Både hunden eier og følgesvenn familie har tilgang til flip flops sentralisert call center 24 timer i døgnet også. Companion familier vil kommunisere med deg via telefon, bildemelding, tekstmelding, videoer, e-post, nesten hvilken som helst måte er det enkleste for deg.

Flip Flop har også en bestemt plan på plass i tilfelle at hunden din blir syk eller trenger nødsituasjonshjelp mens du er borte. Denne prosessen er avtalt skriftlig, så du vil vite nøyaktig hva som vil skje hvis en nødsituasjon oppstår.

Hvis du er interessert i å lære mer om Flip Flop Franchise-virksomheten, er all informasjonen du trenger på deres hjemmeside. Som franchisetaker kan du sikkert være en omsorgsperson selv, men du vil også ansette andre følgesvennsfamilier og matche dem med kjæledyr i ditt lokale område som trenger et sted å bo mens familien er borte.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Flip flop dogs tilbyr hundeeiere et alternativ til kenneling