Slik starter du en hund ombordstigning

Dog Boarding er en god forretningsmulighet for dyreelskere, og ifølge American Pet Products Association er også et av de raskest voksende aspektene av kjæledyrindustrien. I denne kolonnen diskuterer vi Slik starter du en hundbrettvirksomhet og alt du trenger å vite for å gjøre bedriften din venture en suksess.

Selvfølgelig starter en hund ombordstigningsvirksomhet ikke for alle, men for de som er lidenskapelige om dyr, er det en virksomhet som kan være følelsesmessig, så vel som økonomisk, givende. Boarding Kennels tilbyr et praktisk sted for kjæledyrseiere å forlate dyrene sine mens de reiser.

Disse typer fasiliteter kan variere fra luksuriøst kjæledyr & # 8220; hoteller & # 8221; og & # 8220; spa & # 8221; til innendørs og utendørs uten frills-type boarding. Noen boarding fasiliteter par med hund groomers og andre hjørnetenes tjenesteleverandører å skjemme bort og ødelegge kjæledyret ditt mens du er borte. Andre er hjemmefirmaer som behandler hunden din som et medlem av sin egen familie.

Dog boarding bedrifter er nesten garantert å ha klienter uansett hvor de befinner seg. Enten du er i et byområde eller en liten landlig by, er det sikkert å være hundeeiere som ligger i ditt område som vil være reiser og vil kreve ombordstigningstjenester. Nøkkelen er å planlegge virksomheten din for å møte kundens behov.

Med riktig planlegging og forberedelse er du sikker på å være en suksess! Å eie en bedrift er ikke for alle, men hvis du tror du har det som trengs, og du er interessert i å lære mer om hvordan du starter en hunds boarding virksomhet, vil denne veiledningen hjelpe deg med å skape en plan for å få din venture startet.

Slik starter du en hund ombordstigning

Dog boarding høres enkelt, høyre? Alt du trenger å gjøre er å bygge noen kenneler, annonsere, og hundene vil begynne å vise seg. Så mate du bare dem, gå dem, og rydde opp etter dem i noen dager til eierne kommer tilbake og du får betalt! Ikke la deg lure. Å eie din egen virksomhet er aldri så enkelt.

Før du holder fast på et "åpent" tegn på inngangsdøren, er det noen ting du trenger å tenke på. Småbedriftseiere har mange hatter, og selv om du vil tilbringe mye tid med de firebente gjestene, må du også være forberedt på mange andre oppgaver. Du må håndtere:

  • Førstegangs oppsett
  • Reklame
  • Kundeservice
  • Banking
  • Skatt
  • Kontoradministrasjon

... og noen andre ting som sikkert vil komme opp underveis.

I SLEKT: Slik starter du en hundeavlvirksomhet

Det ville være lurt å ta en liten bedriftsklasse eller to før du bestemmer deg for å hoppe inn i bransjen. Mange organisasjoner tilbyr disse typer klasser gratis. Gjør litt forskning og snakk med andre småbedriftseiere for å få en følelse for alle de tingene du vil være ansvarlig for. Jo mer forberedt du er nå, desto mindre overraskelser finner du på veien for å åpne hundens ombordstigning.

Det første du trenger er en lidenskap for dyr

Nøkkelen til å kjøre en vellykket hund Boarding-virksomhet har en lidenskap for klientene du vil jobbe med. Husk at det er viktig å gi en sikker Miljø for kjæledyrene du er ombordstigning, og fokusere på behovene til hver hund individuelt.

Slik starter du en hund ombordstigning

Til en kjæledyrseier, er helsen og lykken til sitt dyr høyt på sin prioriteringsliste, og de kommer ikke til å gå ombord på sine furrige venner med bare noen. Husk at folk overlater at når de forlater kjæledyret i hendene, er du 100% forpliktet til å dispensere den beste omsorgen som er mulig for det dyret.

Det er viktig at dine potensielle kunder vet at den samme kjærligheten og omsorg du gir til kjæledyrene, er kjærligheten og omsorgen du vil gi til deres. Du vil sannsynligvis være omsorg for et bredt utvalg av hunder - noen kan være hyper, vil du sannsynligvis ta vare på Senior hunder, og du vil sikkert møte noen som ikke er super vennlige - og du må være forberedt på å gi dem hele tiden og oppmerksomheten de fortjener.

Få erfaring

Å få erfaring i et dyrelatert felt er en fin måte å få føttene våte før du hopper inn i drift av din egen kennelbransjen. Arbeider som kjæledyr sitter, hunden Walker, veterinær tekniker, eller som en dyrehytte frivillig er nøkkelen til å lære om anleggsvedlikehold, dyreadferd og dyrehelse.

I SLEKT: 8 måter å jobbe med hunder som profesjonell

Ikke anta at bare fordi du har dine egne kjæledyr, vil du være fullt i stand til å ta vare på andre folks dyr. Andre hunder er opplært annerledes enn din (og noen er ikke trent i det hele tatt) og alle dyr har egne rutiner, preferanser og quirks. For ikke å nevne at du vil ha flere hunder om gangen, og det kan forandre dynamikken helt.

Sjekk ut den International Boarding and Pet Services Association og andre medlemsgrupper som tilbyr bransjespesifikke opplærings- og utdanningsprogrammer for kenneleiere. Selv om du har god erfaring med dyr og føler seg helt klar til å ta på seg en hunds boarding virksomhet, vil ekstra trening se bra ut på resuméet ditt.

Undersøke lovene

Før du åpner ombordstigningsanlegget ditt, må du kontakte ditt lokale soneringsstyret for å finne ut hvilke soneringsloven som kan være på plass når du starter og kjører en pet boarding bedrifter. Noen områder tillater ikke kjæledyr boarding, så det er viktig for deg å finne ut det før du signerer en leieavtale på en kommersiell bygning. Du bør sjekke med din lokale myndighet og få tak i Skriftlig godkjenning av Zoning Department før du går videre.

Slik starter du en hund ombordstigning

Din lokale regjering vil også ha all den informasjonen du trenger om noen lisenser eller tillatelser som er nødvendige for å fungere lovlig virksomhet. Det kan være statlige og lokale prosedyrer for å følge og dokumentere for å motta før hunden ombordstigning kan offisielt åpne.

Boarding kontrakter må utarbeides for kundene dine å signere også. Disse kontraktene vil beskytte deg, din etablering, eventuelle ansatte du kanskje har og hunden og hundenes eier (e). Disse kontraktene må være svært detaljert, og du vil kanskje jobbe med en advokat for å hjelpe deg med å utarbeide dem.

Rådfør deg med en kommersiell forsikringsagent også, og ta en ansvarsforsikring og etablere en plan for beredskapsbehandling hvis et dyr lider av en medisinsk nødsituasjon. Hvis du planlegger å drive din virksomhet ut av ditt hjem, trenger du mer enn bare din huseiere forsikring for å beskytte deg, ditt hjem og dine eiendeler.

I SLEKT: Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder

Det er også lurt å snakke med din advokat eller regnskapsfører om å danne virksomheten din som et aksjeselskap (LLC), enslige proprietering eller en annen enhet. Prøv å velge en CPA, som er kjent med kjæledyrrelatert industri. Mange små bedrifter løper som en eneboliger for det første året eller to og etablerer seg som en LLC for å skille sine personlige og forretningsmessige eiendeler.

Velg en lønnsom beliggenhet

Når du har fått alle soneringsproblemene som ble funnet ut, kan du fortsette å velge et sted for hundens ombordstigning. Når du velger et sted, er det noen få faktorer som må tas i betraktning. I en perfekt verden er franchising eller å kjøpe en eksisterende kennel den ideelle måten å gå, men det er sikkert mulig at du må bygge anlegget ditt fra bunnen av.

Dette er hvor starten på din planlegger og utgifter vil være. Plasseringen er en av de viktigste aspektene ved å kjøre en vellykket bedrift. Pass på å velge et nettsted som er lett tilgjengelig med rikelig med kundeparkering og vekk fra boligområder.

Studer ditt regionale pensjonsmarked, analysere hver kennel rundt beliggenhetenes nærhet. Du vil være i et område hvor det er mange hundeeiere, men du vil ikke være for nær noen konkurrerende ombordstigning.

Hvis du bygger et nytt anlegg, må du først være sikker på at du får lov til å ha en kennel der. Se også på hvilken bygningstillatelse du kanskje må enten konstruere en ny bygning eller ombygging av en eksisterende bygning.

Snakk med din lokale regjering for å se om det er noen ekstra forebyggende forholdsregler som du må ta også. For eksempel kan det være nødvendig å sette inn et ekstra høyt gjerde eller en som reduserer lyden. Du kan også være pålagt å legge til en ekstra septiktank eller en annen form for bortskaffelse for hunden Avfall.

Dog Boarding Fasiliteter bør være luftkondisjonerte og oppvarmes for å opprettholde en behagelig temperatur for dyrene hele året rundt. Hvis anlegget du velger, ikke er utstyrt med disse fasilitetene, må du sørge for at du tillater dem i budsjettet ditt. Oppvarming og kjølesystemer kan være dyre, så du vil kanskje få et estimat før du gjør din endelige avgjørelse.

Slik starter du en hund ombordstigning

Boarding fasiliteter inkluderer vanligvis store lekeområder, hvor hundene kan samhandle og trene. Du kan også trenge plass til hundesjøringer og en blanding av bur. Agility kurs og plaske bassenger blir populære funksjoner, og noen high end boarding fasiliteter tilbyr live streaming webkameraer, små "suiter" med menneskelige senger, og til og med fjernsyn.

I SLEKT: Slik starter du en hundevirksomhet

Du må ta noen avgjørelser om fasilitetene du vil tilby før du tar en beslutning om det rommet du vil leie. På samme måte, hvis du planlegger å starte hundens ombordstigningsvirksomhet hjemme hos deg, må du sørge for at du har god plass til alle funksjonene du vil tilby dine kunder.

Reklamere

Det er en mengde markedsføringsalternativer for en boarding kennel inkludert lokal mediedekning, kjøretøy dekaler, masse mailings, avis eller magasinannonser, telefonbokannonser, sosiale medier kontoer, nettsider og mer. Og ikke glem å forlate visittkort og flygeblad på supermarkeder, kontorkomplekser, hundeparker, kjæledyrforsyningsbutikker, veterinærklinikker, og andre steder kjæledyr eiere kan samles.

Din evne til å annonsere vil være nært knyttet til din budsjett. Reklame kan bli veldig dyrt når du begynner å betale for TV-reklame og radioannonser. Sett et strengt budsjett basert på hva du har råd til og IKKE gå over ditt tildelte beløp.

Du kan bruke mye penger veldig raskt i reklamemarkedet, og du vil ikke overskride i dette området for å påvirke forsyningene du kan kjøpe eller midlene du har tilgjengelig for å bygge eller remodeling din plassering.

Som du kan se, er det mye mer å planlegge, åpne og opprettholde en liten bedrift enn å møte øyet. Du vil være eier, operatør, administrativ assistent, vaktmester, vedlikeholdsperson, og så mye mer for din bedrift. Å vite hvordan du starter en hundbordsanlegg er en ting, men forplikter seg til å gjøre det vellykket er en annen.

Du har mye hardt arbeid foran deg. Hvis du er engasjert og dedikert, finner du suksess. Bare husk at riktig planlegging nå vil gjøre alt fra å skrive forretningsplanen din til å skaffe finansiering mye enklere. Sette i arbeidet nå vil spare deg for å gjøre mange feil i fremtiden.

Referanser og videre lesing:

  1. https: // hr.Cornell.Edu / Life / Support / Pet_Care.HTML
  2. http: // Hokiewellness.Hr.vt.Edu / Homelife / Husdyr.Aspx
  3. http: // ansci.Illinois.Edu / Grupper / Companion-Animal-Biologi / Dog-Boarding-Day-Care-Andor-Grooming-Services-OwnerManager
  4. https: // SBA.Gov / Blogger / Komme i gang-Animal-Care-and-Services-Industry
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slik starter du en hund ombordstigning