Dogvacay tilbyr en peer-to-peer pet boarding markedsplass

Dogvacay tilbyr en peer-to-peer pet boarding markedsplass

Bedrifter har skapt kjæledyrprodukter rettet mot å hjelpe hunder som er igjen hjemme alene, men disse produktene er ikke alltid den beste løsningen for hver hund. Behandle dispensering leker, video chatter og aktivitet overvåking krage er flotte, men hva med hunden er som trenger mer aktivitet og stimulering?

Doggy daycares har blitt popping opp over hele stedet nylig, og nå prøver en nettside å koble kjæledyr eiere med sitters i sitt område som vil se sitt kjæledyr mens de er ute av byen eller på jobb. Dogvacay har lansert sin nettside som gjør det mulig for verter å registrere seg for å se andre folks dyr og lar også kjæledyrseiere søke etter verter i deres område.

I SLEKT: Dog reise 101: Hvordan sende en hund med fly

Verter kan legge inn informasjon som deres plassering, tilgjengelighet og deres priser. Hver vert setter sin egen pris, men gjennomsnittlig avgift er ca $ 20 per dag. Også alle monetære transaksjoner går gjennom Dogvacay, så ingen penger utveksles mellom verter og deres kunder. Pengene må betales online før noen tjenester er gitt.

Dogvacay CEO, Aaron Hirschhorn, sier at mange mennesker ikke kjenner doggy barnehage er tilgjengelig, eller de har ikke et tilgjengelig, rimelig alternativ i sitt område. Nettstedet bringer disse tjenestene til alle hundeeiere med internettilgang, og mange ganger er deres tjenester billigere enn større kjeder og lokale ombordstigning eller barnehage.

Dogvacay tilbyr en peer-to-peer pet boarding markedsplass

Verter kan tilby hvilken som helst tjeneste de velger inkludert hundevandring, barnehage, overnatting, og langsiktig ombordstigningspleie for folk som reiser.

De kan velge og velge hvilke dyr de bryr seg om og er uten forpliktelse til å godta forespørsler fra kjæledyrseiere. Booking er alt gjort gjennom nettsiden, Så vertene trenger ikke å bekymre seg for å holde følge med forespørsler eller kontakte kjæledyrseiere selv.

I SLEKT: Tips for å reise med hunden din

Selskapet tilbyr $ 2 millioner ansvarsforsikring som dekker ikke bare kundenes kjæledyr, men også noen kjæledyr i vertens hjem også. Hittil har over 130.000 applikasjoner blitt mottatt fra folk som er interessert i å være verter i USA og Canada, og litt over 20.000 er blitt akseptert.

De velger vanligvis verter som er hjemme heltid, og mesteparten av tiden har de kjæledyr i seg selv. Dogvacay er basert i Los Angeles, og de ansetter nesten 90 heltidsansatte. Selskapet prøver ikke å ta forretninger vekk fra doggy barnehageanlegg, men bare koble hundeeiere med verter som kan gi sitt kjæledyr med en-mot-omsorg i et område hvor slike tjenester kanskje ikke er tilgjengelige.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dogvacay tilbyr en peer-to-peer pet boarding markedsplass