Besøk florida lanserer kampanje for å lokke turister og deres hunder

Besøk Florida lanserer kampanje for å lokke turister og deres hunder
Allen Eyestone

Det virker som om alle prøver å tjene penger på suksessen til kjæledyrmarkedet akkurat nå. Nye produkter er å treffe butikkhyller hver dag, entreprenører finner nye og bedre måter å tilby kjæledyrstjenester på, og nå er det selv turistavdelingene på jakt etter å komme inn på handlingen.

Besøk Florida, Statens turisme markedsføringsorganisasjon, nylig lansert en kampanje for å bringe firebente besøkende inn i staten sammen med varme og fuktighet om sommeren. Så langt ser det ut til å fungere! Statens kjæledyrvennlige etablissementer merker en jevn økning i furrige besøkende.

I SLEKT: Dog reise 101: Hvordan sende en hund med fly

Kampanjen viser solskinnet som et hundevennlig reisemål for besøkende som ikke vil forlate sine pooches bak. For å bidra til å fremme deres innsats, ber organisasjonen Florida-beboere for å dele bilder av sine hunder på sosiale medier med hashtag #dogslovefl.

Antall kjæledyrseiere som er villige til splurge på hundene vokser raskt, og det gir en økning i antall hoteller og attraksjoner som blir kjæledyrvennlige. Disse kjæledyrlige attraksjonene er store forretninger til reiselivsnæringen, spesielt i Florida.

Besøk Florida lanserer kampanje for å lokke turister og deres hunder

Ifølge en nylig forbrukerpulsundersøkelse av AAA bringer ca 40 prosent av kjæledyrseiere sine furrige følgesvenner med dem på kjøretur og ferier. Susannah Costello, besøk Floridas visepresident for Global Brand, sa at det også er ca 40.000 websøk hver måned for hundevennlige hoteller i USA.

Et etablissement, Eau Palm Beach Resort og Spa i Manalapan, har sett en jevn økning i antall gjester som reiser med sine hunder de siste to årene. Det luksuriøse feriestedet har til og med begynt å tilby en "doggie-sving ned" service for sine firbente klienter. Tjenesten inkluderer spesielle hundebehandler og hundesenger.

I SLEKT: Tips for å reise med hunden din

Nick Gold, PR og Markedsføringsleder for feriestedet, sier at mange av deres gjester søker dem spesielt på grunn av deres kjæledyrspolitikk. Han sier at selv om Eau Palm Beach belaster en liten avgift for gjestene til Ta med kjæledyr, Det har ikke stoppet folk fra å reservere rom. Feriestedet donerer selv en del av disse avgiftene til Big Dog Ranch, en hundedningsorganisasjon.

Etter hvert som flere bedrifter blir kjæledyrvennlige, begynner nettsteder og smarttelefonprogrammer å dukke opp for å hjelpe eierne å finne etablissementer som ønsker sine furrige venner velkommen. Det er mange nettsteder og apper som viser tusenvis av kjæledyrvennlige hoteller, restauranter og andre attraksjoner. De fleste tilbyr vurderinger og oppdatert informasjon om kjæledyrspolitikk og tilleggsavgifter også.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Besøk florida lanserer kampanje for å lokke turister og deres hunder