Muttnation drevet av miranda lambert for å slå butikker snart

Muttnation drevet av Miranda Lambert for å slå butikker snart

Miranda Lambert har aldri vært sjenert om hennes dyrslige måter. Hennes kjæledyr er ofte sett på sine sosiale medier, og hun har til og med tilgått sin egen dyrevern veldedighet tilbake i 2009 sammen med sin mor. Muttnation Foundation bidrar til å avslutte dyrs grusomhet, hjemløshet og forsømmelse. Donasjonsstøttet organisasjonen gir hjelp til dyr over hele USA.

Lambert bestemte nylig for å ta maltnasjon for å lagre hyller rundt om i landet også, og skape en produktlinje for hunder kjent som Muttnation drevet av Miranda Lambert. Linjen vil inkludere hundesenger, krage, bånd, tygge leker og fôring og vanning produkter. Produktene er beskrevet som "Country Chic med en Rock & Roll Flare."

Muttnation drevet av Miranda Lambert for å slå butikker snart

Landet crooner samarbeidet med PetMate å designe produktene. Hun sier å skape linjen er en drøm som går i oppfyllelse, da hun alltid har hatt en kjærlighet til hunder og liker å gjøre så mye som mulig for å hjelpe kjæledyr til å finne deres evig hjem. Lamberts håp er at hunden produktene ikke bare vil samle penger, men også bevissthet om glede som kan bli funnet i å vedta et ly kjæledyr.

I SLEKT: Kjæledyr på et budsjett: Beste steder å finne billige hundprodukter

Denne produktlinjen har mange unike funksjoner som fremmer Lamberts personlige stil. Det inkluderer sengetøy i ku og denim utskrifter, bandanas og til og med en behandler-dispensering av hund leketøy som er formet som en gitar. Hovedfunksjonen vil være redningsmutts-linjen med utstoppede hundeleker som er modellert etter real-life Shelter PUPS.

Hver leketøy kommer med historien om Shelter hund at den er basert på og et bilde av deres adopsjon og ny familie. En av Lamberts egne hunder, Delilah er enda en som har en hund i oppstillingen. Delilah var landet superstars første redningshund.

Hvert kjøp av maltnasjon drevet av Miranda Lambert-produkter vil være til nytte for muttnation fundamentet for å hjelpe redning og adopsjonsarbeid rundt om i landet.

Mutnation gir hjelp til dyr i form av:

  • Donere mat og forsyninger til dyrehyller
  • Koordinere valpemølle redning
  • Gi medisinsk behandling
  • Spay og Neuter-kampanjer
  • Adopsjonsarrangementer
  • Kjæledyrtransport
  • Kjæledyr eierskap klasser
  • Fremme lovendringer
  • Service hundetrening og plassering
Muttnation drevet av Miranda Lambert for å slå butikker snart

Organisasjonen har en stor årlig fundraiser kjent som årsak til potene. Muttnation donerte også mer enn $ 175 000 til dyrehyller i U.S. med midlene de reiste i fjor. Muttnation Fueled av Miranda Lambert lansert på Global Pet Expo i forrige uke, og er satt til å treffe butikkhyller senere i år.

I SLEKT: Topp 10 beste hunden tygge leker for hunder

Mutnasjonsarbeidet er ekstremt viktig, da antall kjæledyr i huslyene alltid øker. Mange potensielle kjæledyrforeldre tror at stigmaet som beskytter hundene ikke er gode familiehunder. Noen tror at Shelter hunder har ført til et hardt liv i det siste, og det får dem til å være mer aggressive og har flere atferdsproblemer enn valper vedtatt fra en oppdretter.

Dette er ikke tilfelle i det hele tatt, og et raskt besøk til ditt lokale dyrehytte vil bevise det. Noen av de mest talentfulle hundene i verden er Shelter Dogs. Ofte er servicehunder, beskyttelseshunder og andre arbeidshunder funnet i husly og trent til å utføre visse oppgaver. Mange kjente hunder ble også funnet i husly, inkludert hunden fra Old Yeller, 5 av hundene pleide å filme Marley og Me og Jack Russel Terrier som spilte Eddie på hit-tv-showet Frasier.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Muttnation drevet av miranda lambert for å slå butikker snart