Dødehavet helbredende fordeler nå tilgjengelig for hunder

Dødehavet helbredende fordeler nå tilgjengelig for hunder

Hudpleieprodukter beriket med Dødehavet mineraler har vært populære i det menneskelige helse- og skjønnhetsmarkedet for en stund. Nå, et nytt selskap ut av Toronto, gir fordelene med Dødehavet mineraler til Pet Grooming Industry. Nylig, SOOS PETS annonserte den harde lanseringen av deres merkevare, og de rapporterer at de tilbyr den første og eneste linjen med de døde sjødmineralberikte produkter til kjæledyr i Nord-Amerika.

Unge entreprenører Yemina Kaiman og Joe Benayon har samarbeidet med erfaren veteran Shay Shvartshtein Å skape selskapet. Deres nye produktlinje ble opprettet for å opprettholde utseendet og helsen til både hunder og katter. Grooming-produktene inneholder essensielle oljer, helseforsterkende mineraler, vitaminer og planteekstrakter.

I SLEKT: Hvordan holder jeg hunden mins hud og frakk sunn

Dødehavet helbredende fordeler nå tilgjengelig for hunder

Inspirasjon til selskapet kom fra en redningshund som heter Shane. Han var en eldre sheltie med tørr hud, irritert poter og et generelt dårlig utseende. Shane var i grov form, så medstifter Benayon begynte å lete etter produkter som ville hjelpe ham å se og føle seg bedre.

Etter litt forskning oppdaget Benayon fordelene som Dead Sea minerals kunne ha. Selv om det var mange produkter tilgjengelig for mennesker, var det ingenting på markedet for kjæledyr. Det er da entreprenørene fikk ideen til å lage sin egen produktlinje.

Soos Dead Sea Spa-produkter for kjæledyr er laget med 97% naturlige ingredienser, inkludert mer enn 71 forskjellige planteekstrakter. Ingrediensene er hentet fra Dødehavet, derav navnet, og linjen er laget med 12 essensielle vitaminer som ikke kan bli funnet noe annet sted på jorden. Linjen inkluderer naturlige sjampo og balsam, samt behandlinger for lopper, flått, sår og kronisk smerte.

Alle produktene i den nye linjen er SLS og paraben gratis. Alle SOOS Husdyr produkter er hypoallergen og tårefri, og de kan også trygge for bruk på unge valper og kattunger. Selskapet hevder at deres produkter kan bidra til å behandle mange forhold, inkludert:

  • Utslett
  • Eksem
  • Tørr hud
  • Tørr og sprukne poter
  • Hotspots
  • Mindre infeksjoner
  • Kroniske hudforhold

Kaiman sier at de håper at soos kjæledyr vil være mer enn bare et merke av groomingprodukter. En del av inntektene fra den nye linjen vil bli donert til veldedige organisasjoner som hjelper dyr i nød. Kaiman sier grunnleggerne å bruke selskapet som en plattform for å utdanne folk og øke bevisstheten om problemene som står overfor dyrene i verden i dag fra misbruk og eutanisering til sult og forlatelse.

Jeg har hørt mye om døde sjøprodukter for mennesker, men Hva gjør disse ingrediensene så spesielle? Hvorfor er de annerledes enn ingredienser som kommer fra andre deler av verden? Etter litt forskning lærte jeg at Dødehavet har en unik kjemisk sammensetning. Det er rik på sink, magnesium, kalsium, natrium, kalium, brom og andre mineraler. 26 essensielle mineraler finnes i Dødehavet, og 12 av dem eksisterer ikke noe annet sted.

Dødehavet helbredende fordeler nå tilgjengelig for hunder

I SLEKT: Topp 5 beste grooming verktøy for hunder

Det er ganske utrolig, spesielt med tanke på at mange av disse mineralene har blitt funnet å ha unike egenskaper. Mange av dem har blitt funnet å ha nytte hår og hud, Men de har også avslapningsegenskaper og evnen til å tegne toksiner og helbrede revmatiske sykdommer som leddgikt.

Dødehavet produkter har vist seg å være effektive på mange hudforhold for mennesker, og mange sverger ved døde sjøprodukter for å styrke håret og gi det en sunn glans. Hvis det fungerer for oss, er det en god sjanse for at det vil fungere for våre hundekammerater. SOOS Husdyr forventer å gjøre det veldig bra, da de tilbyr et unikt produkt. Det vil sikkert være interessant å se hvordan hundeeiere svarer på denne nye produktlinjen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dødehavet helbredende fordeler nå tilgjengelig for hunder