Hvordan jeg holder hundens hud og frakk sunn

Jeg elsker å grooming hunden min! Men for denne kjærlighetsaffæren å fortsette, prøver jeg alltid å sikre at huden hennes og frakken er sunne, noe som gjør hele prosessen mye enklere og mer behagelig.

Min pooch er kjent for å ha en skinnende, sunn, nydelig frakk. Å ha en sunn frakk starter bokstavelig talt på huden, og hva jeg gjør for kjæledyret mitt, bare ikke sammenligner med noen av tips eller triks Jeg har noensinne sett på nettet. Det er så mange ting du kan gjøre for å holde hundens hud og frakke sunn uten å gjøre noe i det hele tatt.

Visste du at huden er den største og en av de viktigste organene i kroppen din? Det samme gjelder for hjørnetenner. Din hunds hud beskytter ham mot infeksjoner, parasitter og elementene i hans miljø. Derfor er å opprettholde sunn hud kritisk for å holde kjæledyret ditt sunt og holde sitt generelle velvære på toppnivået.

Akkurat som oss er hundeskinnet utsatt for mange miljøutløsere som kan forårsake hudproblemer, inkludert allergener, forurensende stoffer, parasitter og til og med hundemat at vi mate dem. Det er viktig å vite hvordan du skal opprettholde hundens hud og jakke og holde dem sunne. Her er tipsene, triksene og hemmelighetene som jeg bruker med hunden min.

Hvordan holder jeg hunden mins hud og frakk sunn

Som jeg nevnte, holder hundens kjole sunt med huden. Å holde huden sunn er så mye om de aktuelle behandlingene du bruker, som sjampo, som det handler om maten du fôrer hunden din som pleier huden fra innsiden. Vær oppmerksom på alle hundprodukter, spesielt Grooming produkter, som du bruker og sørg for at de er forsterket for å forbedre hundens hud og frakk.

Den rette hunden sjampo

Hvordan holder jeg hunden minHunden min tar ikke vannbad. Når jeg pleide å gi henne et bad, ville det bli et komplett mareritt. Hun "d freak ut om å komme i karet, hun klarte å sparke meg i ansiktet en rekke ganger, og ville hoppe rett ut hvis jeg faktisk kunne få henne der inne. På et tidspunkt sluttet hun å kjempe meg og faktisk kom inn, men så snart såpen kom ut, hadde hun fått nok.

Derfor begynte jeg å bekymre meg for hvordan jeg skal holde hunden min ren, til jeg fant et flott hundpleieprodukt. jeg bruker Perfekt kapp vannløs sjampo, avbildet til høyre, for hundens bad nå. Jeg elsker denne vannløse sjampoen for hunder fordi det blir kappen ren, uten å ofre hudens helse. Det er mange kjæledyrprodukter der ute, vannløse og tørre pulver sjampo, som helt tørr og praktisk talt dreper en hunds hud.

I motsetning til andre Dog Shampoos, Denne inneholder ikke alkohol. Aloe vera inkludert i dette produktet hjelper virkelig hunden min har en skinnende frakk og sunn hud. Denne sjampoen forlater heller ikke noe rester som mange andre lignende produkter gjør, så jeg er utrolig fornøyd med det hver gang jeg bruker den på min fido. Hennes frakk og hud ser aldri rotete lenger, og jeg får alltid komplimenter på hvor nydelig hun er.

I SLEKT: SHEDDING SAGA - Å få hunden hår av møbler

Mitt hemmelige våpen for grooming hunden min

Jeg begynte å bruke dette produktet, som jeg skal avsløre for deg, på grunn av forskjellige grunner. Hunden min har et angstproblem, så jeg kjøpte Hvordan holder jeg hunden minhenne dette elementet for å hjelpe med det. Men etter et par uker med å bruke nytt produkt På henne fant jeg ut at kappen hennes hadde en seriøs glans til det, og hun luktet alltid bra. Jeg skjønte det var bare den vannløse sjampoen som jeg bruker på henne, men lukten var annerledes.

Det tok meg litt å finne ut hva det var som gjorde at kappen hennes ser 5 ganger skinnere, men da skjønte jeg det endelig ut. Det var beroligende spray! jeg bruker Burts bier beroligende spray for hunder For hundens angstproblem, men lite visste jeg at det hjalp henne på flere måter enn en.

Den grønne teekstraktet I denne hunden beroligende spray gir min poochs pels et ekstra løft av glans og helse, og i begynnelsen hadde jeg ingen anelse om at det ville gjøre dette. Jeg elsker dette kjæledyrproduktet så mye fordi det hjelper med hundens angstproblemer, er flott for huden hennes og kappen hennes, og det forstyrrer ikke sin naturlige pH-balanse!

Jeg bruker grønne teposer på ansiktet mitt når jeg har flekkproblemer, og tilsynelatende fungerer som også på hunder! Jeg mener ekstraktet på huden selvfølgelig, og ikke faktisk plasserer grønn teposer på hunden min. Jeg ante ikke, og jeg vedder på at du ikke heller, men nå gjør du det. Denne sprayen er fantastisk, og jeg har har kjøpt det i over et år nå.

I SLEKT: Pet Hair Clippers for Dogs - Quick Buying Guide

Mine kjæledyr Favoritt del av grooming prosessen

Hvordan holder jeg hunden minFor mange smakfulle kjæledyr godbiter for en hund er ikke en god ting, men jeg gir hunden min rikelig med naturlige, sunne hundebehandler som gir henne hud og hennes kappe ernæringen de trenger. Jeg har oppdaget tre forskjellige typer godbiter for hunder som bidrar til å holde kjæledyrets hud og frakk ekstremt sunn, og jeg vil gå inn i en liten detalj om hver under.

Greenies er et merke som er kjent for å hjelpe hundens tenner, Men visste du også at disse godbitene ser ut til å hjelpe huden og jakken? Jeg ante ikke, åpenbart, til greenies var de eneste godbitene jeg begynte å gi til hunden min. Jeg bruker ikke alle produktene jeg har snakket om så langt hver dag, men jeg gir henne vanligvis et vannløst bad en gang i måneden, og bruker sprayen når jeg trenger å. Greenies, men hun får nesten hver dag.

Da jeg begynte å gi henne greenies Hunden behandler, Jeg la merke til en forbedring i tennene hennes. Jeg har også lagt merke til slags en sunn glans, vises på kappen hennes etter omtrent to uker med å gi dem til henne. Hun var fornøyd med smaken, og jeg var fornøyd med sine sunne tenner, hud og frakk.

Hvordan holder jeg hunden minJeg har også oppdaget en annen hemmelighet til en sunn hud og pels for hunder, og du sannsynligvis vant "t bli overrasket over hva det er; det er laks! Nå kjøper jeg alltid hundens godbiter med laks som en av de viktigste ingrediensene, men det forbedrer huden hennes og kappen hennes også. Vanligvis liker jeg å bruke Bondenes marked Natural Salmon Grønnsaker Oppskrift.

Jeg bruker også Naturens biter med laks og jordbær Når jeg går tom for bøndene markedet. Hovedbestanddelen er - overraskelse, overraskelse - laks, som virkelig bidrar til å holde hunden mins hud og frakk sunn. Hvis du er en hundseier som alltid gir hundens godbit, så bytt til noe som virkelig vil forbedre sitt utseende mens de fortsatt er helt naturlig.

I SLEKT: Ti Best Grain Free Dog Food Brands

Holde en sunn, glad hund

Din hunds helse starter på huden, så nære det med vitaminer og mineraler som det trenger. Hvis du merker problemer med hundens pels, som patcher som faller ut eller deres pels ser raggedy, så er det sannsynligvis et problem med kjæledyrets hud. Jeg er imidlertid ikke en veterinær, så jeg kan ikke si sikkert. Det beste å gjøre ville være å se din primære veterinærpleie leverandør for å få et klart svar.

En av de største faktorene i helsen til kjæledyrets kappe er deres diett. Mate hunden din et høykvalitets diett som er forsterket for å være til nytte for huden og jakken. Fiskolje er en vanlig ingrediens i kjæledyrsmat formulert for frakk og hudhelse. Du kan også chatte med veterinæren din om å gi pooch en hundtilskudd av fiskeolje, eller en av de mange hud- og frakktilskuddene for hunder du kan kjøpe på dyrebutikker eller online.

Uansett er det så mange måter å forbedre hundens generelle utseende. Ta det fra meg, ha en nydelig, sunn, glad hund gjør meg utrolig glad; min fido ser ut og føles bra også! Hva kan være bedre enn det? Disse kjæledyrproduktene er faktisk relativt billige, så du trenger ikke å bekymre deg for å brenne et hull i lommen, og du kan finne dem alle på din lokale dyrebutikk eller med noen få museklikk på Amazon eller andre nettbutikker.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan jeg holder hundens hud og frakk sunn