9 Måter å forbedre hundens hud og jakkehelse

Hundens hud og jakke betjener åpenbart Viktige funksjoner som å gi varme, som gir beskyttelse, regulering av kroppstemperatur og gir og forbedrer sensasjon. Hud og frakk kan begge også tjene som en stor generell indikator på hundens generelle helse. Så la oss snakke om ikke bare å holde det i toppform, men også forbedre tilstanden til hunders hud- og frakkhelse.

Hundens hud og jakke

Hundens hudkonstruksjon og lagAkkurat som vår hud tjener til å beskytte oss mot miljøskader fra toksiner, bakterier, værelementer, etc., hundens hud gjør det samme. Det bidrar også til å opprettholde kroppstemperaturen, tillate følelser av følelse, og forhindre væsketap.

Denne beskyttelsen er gitt av hundens huds samarbeid med andre tilkoblede strukturer som det underliggende fettlaget, håret og blodkarene. Dessverre, fordi huden fungerer med så mange "andre deler" i blandingen, betyr det ofte at når hundene våre har Tegn på hudproblemer, Disse andre strukturene kan også lide, så det er viktig å behandle disse hundens hudproblemer så snart de oppstår.

Som huden, tjener hundens kapp til å styrke følelsene av følelse og opprettholde en sunn kroppstemperatur, men igjen er kappen også avhengig av andre underliggende strukturer for å utføre sin plikt. For eksempel sitter håret på hundens kapp i en hårfollikkel som ligger under epidermis. Denne follikkelen sikrer at håret støttes og forankres i huden. Hvis håret som sitter i denne follikelen som konsekvent vokser innover, kan det føre til en infeksjon i follikkelen.

Grunner til at hunden din kan ha hud- eller frakkproblemer

Det er så mange grunner til at hunden din kan oppleve frakk eller hudproblemer, eller en av de mer kjente hudforholdene. Det kan ofte være vanskelig å skille årsaken til et hud- eller frakkproblem hos hunder på grunn av den komplekse samspillet mellom de forskjellige "lagene" av hud- og frakkanlegget. Når det er sagt, noen av de vanligste årsakene til hud- og frakkproblemer hos hunder inkluderer:

  • Underernæring
  • Å spise mat som inneholder dårlig kvalitet ingredienser
  • Naturlig tørr hud
  • Naturlig fet hud
  • Mangel på omega fettsyrer
  • En manglende rett til å groom hundens jakke riktig
  • Over-bading eller under-bading hunden din
  • Bruke produkter på en hunds hud eller jakke som er designet for menneskelig bruk
  • Allergier
  • Følelsesmessige / psykologiske bekymringer

Å være klar over disse årsakene gjør det lettere å se på kilden og prøve å eliminere problemet derfra i stedet for å forsøke å behandle symptomene på overflaten alene.

Les også: Slik bruker du kokosnøttolje til hundens hudproblemer

9 måter du kan forbedre hundens hud og jakkehelse

9 måter du kan forbedre hundens hud og jakkehelse

1. Mate dem en bedre mat

En av de første tingene du kan gjøre for å forbedre hundens hud og jakkehelse er å ta en titt på dietten du fôrer. Hvis den dietten er fylt med mange fyllstoffer, dårlig kvalitetsprotein, mer kunstige ingredienser enn du kan uttale, og ikke veldig mye ernæring i det hele tatt, kan du ha funnet din skyldige uten å gå videre.

Beste hjemmelaget hundemat for hudallergi oppskriftTenk på hvordan kjedelig din hud og hår ville være hvis du skulle spise en diett av fastfood hele dagen hver dag. Mens du antar å være i stand til å overleve på denne dietten, er det absolutt ikke å gjøre noen favoriserer og sannsynligvis forsømmer viktige vitaminer og mineraler som er nødvendige for hud og hårhelse.

Vær også oppmerksom på at du ikke trenger å bruke en formue hver måned på hundemat for å få god mat. God mat handler om ingrediensene og balansen mellom de ingrediensene i maten. Lære å Les etiketten på hundens pose med mat og finn en mat som gir mer enn det, og du lager et skritt i riktig retning.

2. Supplement deres diett med omega fettsyrer

Omega fettsyrer er til stor nytte for oss alle på grunn av deres antiinflammatoriske egenskaper. Når de er innlemmet i en diettplan, spiser omega-3 og -6 fettsyrer kroppens celler med sunne næringsstoffer at de trenger å skape sunne cellemembraner. Hos folk resulterer dette i bedre og yngre hud, og i våre hunder betyr det hud som bedre er i stand til å gjøre jobben sin og et frakk som ser sunnere generelt.

3. Eliminer junk food (dette inkluderer usunn godbiter)

Akkurat som oss, krever våre hunder et balansert og sunt kosthold for å få en kropp som utfører på et optimalt nivå. Når vi laster hundens diett opp på søppel - matvarer som har liten ernæringsmessig verdi som godbiter med mange kunstige ingredienser - gir vi ikke kroppen med næringsstoffene det krever for å opprettholde en sunn funksjon.

En diett som er høyt i godbiter og lavt i kvalitet næringsstoffer, resulterer ofte i mangel på de nødvendige vitaminer og mineraler som trengs for hud- og frakkhelse, inkludert EPA, DHA, E-vitamin, vitamin C og Biotin. Hunder er utsatt for Vitaminfeil og andre potensielle helseproblemer som ofte vil bli bundet med hunders hud og jakkehelse.

4. Opprett og opprettholde en vanlig groomingplan

Dog Grooming ScheduleEn vanlig grooming timeplan er en kritisk del av å sikre at hunden din har og opprettholder en sunn jakke. Børsting av hunden regelmessig (selv om de er en korthåret rase) gjør mer enn å gjøre kappen deres utseende. Brushing bidrar også til å:

  • å fjerne eventuell ruskoppbygging
  • å identifisere eventuelle områder av bekymring
  • å legge merke til noen parasitter
  • For å stimulere oljeproduksjonen av hårsekkene

Frekvensen som du bør pusse hunden din, avhenger av deres rase og deres kapptype, men et par børstet økter i uken vil gå langt i å holde valpens jakke ser bra ut.

5. Bade hunden din, men gjør det sparsomt

Bading hunden din er en annen måte å holde hundens frakk og hud sunn ved å eliminere smuss og ruskoppbygging. Bading bidrar også til å holde huden hydrert og smidig. Men bade for mye eller Over-bading en hund kan også produsere det motsatte resultatet.

Når kombinert med vanlig grooming krever de fleste hunder et bad bare hver to til seks måneder, avhengig av deres livsstil. Over-bade hunden din vil generelt føre til tørking av huden som forårsaker at oljekjertlene går inn i overdrive og kjæledyret ditt vil komme opp med en veldig oljeaktig frakk i det minste.

6. Ikke bruk menneskelige produkter på hundens frakk

Ikke bruk menneskelige produkter på hundens frakkMens vi snakker om grooming og bading, må du alltid være sikker på å bruke hundformulerte produkter når du bryr seg om hundens hud og jakke. Hvis du for tiden bruker humanformulerte produkter, kan det være grunnen til at hunden din har en kjedelig jakke og kløende hud.

Den naturlige ph av hundens hud (6.5 til 7.5) er ikke den samme pH som den naturlige ph i huden din (5.5).

Sammenlignet med huden vår, har hunden vår et nøytralt ph-nivå der vi har et mye surt pH-nivå. Skjønnhet og grooming produkter er formulert for å bidra til å opprettholde en naturlig ph i huden, slik at en sjampo formulert for menneskelig bruk skal ha en sur sur pH og hvis den brukes på hunden din, vil det skape en god grad av irritasjon og tørking.

Hvis hunden din har hud- og frakkproblemer, kan du prøve å bruke en Gentle Dog Shampoo Det er fri for kunstige ingredienser og tilsetningsstoffer neste gang du gir dem et bad, det vil absolutt ikke skade.

7. Behandle kilden til allergi i stedet for bare symptomene

Ofte viser våre hunder hud- og frakkproblemer når de opplever allergi symptomer. To av de vanligste symptomene på allergi hos hunder er tørr og kløende hud, og mange kjæledyrforeldre behandler det symptomene med kremer, sprayer, lotioner, oljer og sjampo, men når symptomene er forsvunnet, stopper de behandlingen.

Problemet med dette er at fordi allergi selv ikke har blitt identifisert og ikke blir behandlet, vil symptomene komme tilbake til slutt, og du kommer til å være tilbake til å bruke groomingprodukter igjen hvis du ikke har fått kilden til problemet. Noen ganger behandler et hudproblem som kløende hud, for eksempel, så enkelt som å bytte til en annen kløende hud diett eller til og med prøve en hjemmelaget oppskrift.

Når hunden din har hud- og frakksymptomer som ser ut til å være relatert til allergi, er det viktig å gjøre mer enn bare behandle symptomene alene. Ta din pooch til deres veterinær og få dem til å gjennomgå allergitesting. Når du bestemmer deg for hva de er allergiske mot, vil du kunne hindre fremtidige hud- og frakkproblemer ved å unngå det helt eller gjennom vanlig forebyggende medisinering.

8. Masser hunden din

Katt masserer hundenVanlig kjæledyrmassasje er ikke bare en stor stressavlastning for deg og din hund, men det har også mange fysiske fordeler som kan endre utseendet og helsen til hundens hud og frakk (og andre organer også!) Å gi hunden din en massasje er ekstremt gunstig på alle fronter.

Når vi mottar en massasje, øker vi blodstrømmen til ulike områder av kroppen vår, inkludert huden. Når strømmen av blodet øker, blir flere næringsstoffer båret til disse områdene som bidrar til å redusere smerte og betennelse. Denne forbedrede blodstrømmen hjelper også immunsystemet til å fungere ved å fremme flushen av toksiner fra kroppen gjennom blodet. Kombinert, disse nøyaktige samme kjæledyrmassasje fordelene forlater våre hunder ser sunnere og føler seg sunnere også.

Hvis du er usikker på hvordan du begynner med hundemassasje, vennligst ikke bare hopp i føttene først - du ville ikke gjøre det med menneskelig massasje, og det er heller ikke anbefalt for hundemassasje heller. I stedet anbefaler vi at du i det minste Se på denne veiledningen eller, bedre ennå, se på lokale hjørnetannmassasje tjenester eller klasser som kan bidra til å veilede deg gjennom prosessen. De er ikke så vanskelig å finne som det kan høres ut, og de kan virkelig forbedre hundens livskvalitet, spesielt hvis valpen din er eldre eller sykle.

9. Adresse følelsesmessig slikker eller riper før den kommer ut av kontroll

Til slutt vil noen hunder vise fysiske symptomer på dårlig helse som følge av følelsesmessig drevet oppførsel. For eksempel tygger engstelige hunder ofte på sine poter som en nervøs vane. Denne tyggen kan raskt føre til åpne sår og infeksjon som skaper et større problem.

De 9 måtene å forbedre hundens hud og jakkehelseI stedet for å pusse av hundens uvanlige atferd, anbefaler vi at du analyserer din og hundens nåværende livsstil og eventuelle endringer du har gjort som kan bidra til kjæledyrets oppførsel.

Hvis du har et tap for hvorfor hunden din kan ta sin følelsesmessige stress ut ved selvskader eller med nevrotisk oppførsel, anbefaler vi å konsultere veterinæren din eller en hundens atferdsmessig trener om hvordan hunden din oppfører seg. En profesjonell trener vil kunne hjelpe deg med å forstå disse oppføringene, så vel som å lære deg hvordan du kan hjelpe hunden din til å overvinne dem.

Les neste: Den beste hundematen for sensitiv hud

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Måter å forbedre hundens hud og jakkehelse