Skal jeg barbere hunden min om sommeren

Skal jeg barbere hunden min om sommeren

Med de varme temperaturene har sommeren å tilby, du lurer på Skal du barbere hunden din om sommeren? Ofte tror hundeeiere at hvis hunden har en tykk jakke som fjerner den, vil det tillate dem å være kule. Men barbering din hund er ikke alltid det beste alternativet for å holde dem kule. Hver hunds kappe er annerledes, med noen som har enkle strøk og noen dobbelt. Dette betyr at måten kappen vokser tilbake etter å ha blitt barbert, kan være annerledes og faktisk føre til negative konsekvenser.

Så hvis du vurderer Barbering hunden din om sommeren, Vi vil anbefale å holde av og lese denne artikkelen først. Det er ikke bare en rask løsning på problemet med overoppheting, men kan skape andre problemer for hunden din som da krever behandling. Så la oss utforske dette problemet i mer dybde, se på fordeler og ulemper, og om det fortsatt er verdt å gjøre.

Single Coat vs Double Coat Dogs

Det er mange eiere som ikke er klar over forskjellene mellom en enkelt jakke og en dobbel frakk. Videre holder disse forskjellene et nivå av betydning over hundens grooming, og dermed omsorg. Så det er viktig å være klar over sammenligningene. En enkel måte å oppsummere forskjellen er det Et enkelt jakke er bare det. Mens en dobbel frakk har en underjakke. Denne underlaget er en kort og tett frakk under topp eller ytre jakke.

De med dobbelt strøk føler seg ofte mye varmere om sommeren, krever mer grooming, og er mer utsatt for shedding. Dessuten vil hunder med dobbeltcoats `to ganger i året, en handling av kaste på kåpen helt. Dette skjer på grunn av endringer i sesongen, og de tilpasser seg kappen til den varmere sommeren eller kaldere vinteren. Derfor er deres shedding mye mer merkbar enn en enkelt belagt rase.

Farer ved barberingshunder om sommeren

En viktig bekymring for barbering hunden din for sommeren er bekymringen for solbrenthet. Deres hud blir utsatt og de kan raskt bli utsatt for dette, spesielt i de varmere månedene i denne sesongen. Videre kan barbering avskjæret føre til smerte og vanskeligheter som vokser tilbake hvis de er dobbeltbelagte. For det første kan barbering en hund med en dobbel frakk føre til at deres ytre jakke vokser tilbake annerledes og mye mer grov permanent. Det kan også føre til matting, Hot spots, og til og med inngrodde hår Avhengig av barberingens nærhet.

Videre er det en myte som trodde at hvis du barberer hundens pels, kan de svette mer åpenlyst og kjøle seg raskere. Hunder svetter ikke som vi gjør. Deres svette kjertler ligger i sine poter, så barbering av deres fulle frakk vil ikke hjelpe dette. En hund med en underjakke vil fortsatt fortsatt ha denne tileliggendeen, så det vil fortsatt ha det nivået av termisk isolasjon.

Hvordan bry deg om hundene dine om sommeren

Hvis du er bekymret for hunden din overoppheting og hvordan du kan hjelpe, her er noen tips om deres frakk og generell helse. På denne måten kan du få dem til å føle seg kule uten å måtte bekymre deg hvis deres barberte jakke skal føre til flere problemer.

Har alltid vann tilgjengelig

Å gi hunden din med vann til enhver tid, er svært viktig for å sikre at de ikke lider av dehydrering. De kan miste mye vann i varmen, spesielt fra raser som drool og bukser mye. Du kan også tilby hunden din til å tygge eller plassere den i vannskåler. Pass på at isen ikke er en kvelningsfare, spesielt til mindre hunderaser skjønt. Videre kan du ta med en Reisevannskål slik at du kan gi hunden din vann hvor du går. Dehydrering kan være en alvorlig trussel mot hundens helse og kan føre til døden.

Ikke over-bade dem

En annen antatt teori er det bading hunden din ofte kan kjøle seg ned i huden og hjelpe dem til å føle seg bedre. Men over-bading kan være skadelig for hundens jakke og hud. De naturlige oljene som hundens hud produserer bidrar til å opprettholde helsen til huden din ved å sikre at de ikke blir for tørre. Dette kan føre til flass og andre hudproblemer. Videre holder disse oljene sin pels og hår frisk for å prøve å forhindre en tørr frakk og holde den glatt. Det er spesifikke oljer og balsam du kan kjøpe hvis du trenger å bade hunden din flere ganger i en liten periode, for eksempel om de ruller i ting mye mens de er ute.

Unngå å utsette dem for høye varmer

Høy temperatur kan føre til dødelige situasjoner, for eksempel hunden din å få heatstroke. Ved å tilby kule områder eller steder unna, kan hunden din unngå overoppheting. Noen løsninger inkluderer å tilby hunden din en kjøleseng, områder av nyanse, og sørg for at det er en fan inne for å holde huset kult sammen med AC. Vi anbefaler også å unngå å gå hunden din hvis det er for varmt ute som dette kan forårsake heteslag, dehydrering, og brenner på sine poter. Hvis du ikke kan holde hånden på bakken i fem sekunder uten å måtte trekke seg bort, bør hunden din ikke gå utenfor.

Besøk fagfolkene

En groomer og veterinær kan tilby noen av de beste rådet for å holde hunden din kule, lykkelig og sunn. For det første vil en groomer være i stand til å fjerne den riktige mengden pels for å sikre at hunden din er så kult som mulig uten noen negative bivirkninger. De kan også råde deg på Coat-spesifikk omsorg for hunden din. En veterinær kan da evaluere hunden din for å fortelle deg om noe som forandrer seg, og hvis de overoppheter dag til dag. Vanlige kontroller vil tillate veterinæren din å gi deg råd om at du trenger å endre og kan gi deg skreddersydd råd for eventuelle bekymringer du har. Så hvis du noen gang er bekymret, må du alltid spørre fagpersonene.

Omsorg for hunder om sommeren
Trening om sommeren er både hyggelig og gunstig for hundens helse!

Barberingshunder i sommeren: FAQ

Har du flere spørsmål eller spesifikke bekymringer? Vi har flere svar om barbering av hunden din under.

Hvilke raser bør ikke barberes?

Basen svaret på det spørsmålet er å Unngå barberingshunder med dobbel strøk. Noen dobbeltbelagte hunder inkluderer Husky, Bernese Mountain Dog, Irsk setter, og Collies. Dette skyldes at deres ytre jakke ikke vil vokse tilbake det samme, og det kan forårsake problemer når det vokser tilbake. Mange single-coated hunder trenger ikke å bli barbert som deres pels allerede er kort nok.

Hvordan barberer du hunden din om sommeren?

Dette avhenger av kappen din hund har hvis du er fast bestemt på å barbere håret sitt. En enkeltbelagt hund trenger ikke håret barbering som det allerede er kort nok. Men i dobbeltbelagte hunder kan du forkorte kappen. Du må forlate minst en tomme hår, slik at kappen kan vokse riktig.

Kan jeg brudne hunden min av meg selv?

Mange eiere groom sine hunder hjemme. Du trenger bare å sørge for at du har gjort forskningen som kreves for hundens rase og har det nødvendige utstyret. For noen hunder kan dette bare være en Clipper, andre vil kanskje gå ut og kjøpe en Grooming tabell. Du vil kanskje vurdere å gjøre et lite kurs eller se opp videoer på YouTube for å finne ut alt hunden din trenger.

Vifter en hund som kjøper den ned?

Fukting en hund kan avkjøle dem. Vi anbefaler å lage et håndkle kul, ikke kaldt, og draper det over kroppen din. Dette gjør at de kan avkjøle forsiktig og ikke plutselig, noe som kan være ganske ubehagelig for din valp. Sprinklere kan også foretrekkes for spill som hunden din kan villig løpe gjennom dem og gå når de er ferdige.

Hva skjer hvis du kutter hundens hår for kort?

Hvis du kutter hundens hår for kort de kan lide av hudproblemer, så vel som frakkskader. Doubled-Coated Dogs Coats vil aldri vokse tilbake det samme. Dette betyr at de vil bli mer tette, knute lettere, og vokser generelt litt skadet. Når det gjelder hudproblemer, er det mest åpenbare å inkludere klipperskader. Imidlertid kan de også lide av flass mer lett og hot spots på huden deres.

Selv om barbering din hund kan forhindre et øyeblikkelig problem, kan det føre til problemer senere nedover linjen. Det er over løsninger på hunden din overoppheting som du kan vurdere. En trim kan gjøre en verden av en forskjell for en dobbel-belagt hund i motsetning til en full barbering. Ved å vite hundens rase og deres frakk, kan du få den beste avgjørelsen for at de skal være kult om sommeren. Husk at det er mange alternativer å vurdere som kan gi hunden din en kjøligere temperatur som ikke resulterer i negative konsekvenser.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Skal jeg barbere hunden min om sommeren