7 Måter å holde hunden din kule om sommeren

Måter å holde hunden din kule om sommeren

Vi er midt i en annen vakker sommer. For de fleste av oss er det vår favoritt tid på året. For andre kan solen og varmen være for mye. Det er sannsynlig at hunden din faller inn i denne andre kategorien. Det er viktig at du finner Måter å holde hunden din kule om sommeren.

Varmeslag og varmeutmattelse er svært virkelige trusler for hunder. Hvis du ikke tar de riktige forholdsregler, sommervarmen kan være skadelig for kjæledyret ditt. Tenk bare, vil du være ute i sommermånedene i flere timer om gangen uten noen lettelse fra varmen?

Overoppheting og dehydrering er noen av de vanligste og farlige forholdene som en hund kunne ha. Uten umiddelbar omsorg, kan disse problemene føre til dyrets død. Her er noen tips, triks og enkle måter å holde hunden din kule om sommeren.

Måter å holde hunden din kule om sommeren

Måter å holde hunden din kule om sommeren

1. Hydrering er nøkkelen

Nummeret en måte å sørge for at hunden din ikke overopphetes eller blir dehydrert, er å stadig ha friskt, rent og kaldt vann tilgjengelig for ham. Hvis det er en spesielt varm dag, legg til litt is for å sikre at vannet holder seg kult.

Hvis du ofte er ute og om med deg hunden, bør du få en hundevennlig vannflaske. De kommer med festbare skåler for å gjøre det lettere for kjæledyret ditt å få så mye vann som mulig.

2. Ta forholdsregler når du går

Hunden går på varm sementHvis du noen gang har gått barfot på varm asfalt, vet du at det lett kan brenne deg. Ikke gjør hunden din utholde den tortur. Skift vandre på gresset, fortauet eller asfaltet. Sørg for å holde fast i gresset når det er mulig.

Du kan få hundestøvler eller bruke mushers hemmelige olje for å beskytte hundens føtter uten å forstyrre fordampningen fra hans poter.

Endre turplanen til kjøligere tider på dagen som tidlig morgen eller om natten. Å slå solen er en av de beste måtene å holde hunden din kule om sommeren.

Prøv disse: 5 beste hundestøvler som holder seg på

3. Gjør hva som er best for hunden din

Hunder kan bli overopphetet i temperaturer så lave som 80 grader, men hvis det blir over 85, er det best å bare forlate kjæledyrene hjemme. Det er mange måter å sørge for at hunden din blir kul mens du er hjemme. Åpenbart bor inne med en fin klimaanlegg eller fan er det beste alternativet.

Men hvis du må Hold hunden din ute, Pass på at han kan holde seg kult. Nedenfor er noen enkle måter å holde hunden din kule om sommeren når han er ute:

  • Kjøp et hevet hundehus for å gi skygge og et fint sted å kjøle seg ned. Pass på at den er godt ventilert.
  • Få en doggy seng laget spesielt for å kjøle ned hunden din.
  • Bruk en plast kiddie bassenget full av vann for å gjøre et kjølig sted for hunden din å stå eller ligge.
  • Skygge, Skygge, Skygge! Pass på at hunden din har mye nyanse, så han kan komme vekk fra den varme solen.
  • Invester i noen misters eller bruk en ispanne med en vifte foran den for å hjelpe deg med å kjøle hunden din.
  • Kjøp A Kjølingsvest for hunden din. Disse er også veldig hjelpsomme når du er ute og om med poochen din.

Når du holder hunden din inne, sørg for at han vet hvorfor han blir cooped opp. La ham gå utenfor for å føle hvor varmt det er før han la ham slappe av i resten av dagen.

Vår anmeldelse: Chillspot hund kjøling enhet

Måter å holde hunden din kule om sommeren

4. Rask måter å holde hunden din kule om sommeren

  • La ham grave - det er kulere under det øverste laget av smuss;
  • Ta ham for en svømmetur;
  • Gi ham noen doggy iskrem (Sjekk denne oppskriften);
  • Påfør solkrem til kappen og huden for å beskytte mot solbrenthet;
  • Ikke overøvende ham;
  • Gi ham et kaldt, vått håndkle for å legge på eller sette kaldt vann på brystet og potene;
  • Prøv å bruke A doggy kjølematte;
  • Som mennesker, hunder svette (fra bare bestemte steder) for å bli kvitt varme. For å hjelpe, kan du sette en liten mengde gni alkohol på padsene på føttene med en bomullsboll. Siden gnidningsalkohol har et lavere kokepunkt, fordampes det raskere.

I SLEKT: Hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

5. Aldri aldri forlate hunden din i et parkert kjøretøy

Akkurat som med barn, forlater hunden din alene i en parkert bil når temperaturen er varm, er ekstremt farlig og kan føre til alvorlige skader eller død. Cracking vinduet åpent er ikke nok. Du kan ikke forlate kjæledyret ditt uten tilsyn i en varm bil!

Innen 10 minutter kan temperaturen i bilen stige 20 grader. Innen en time er det opp til 45 grader varmere enn utetemperaturen. Selv om temperaturen er 70 f grader utenfor, kan det etter 30 minutter ha steget til over 100 grader i bilen.

Hvis du finner et dyr igjen i en bil alene, følg disse trinnene:

  1. Ta ned merke, modell og lisensnummer;
  2. Gå til noen lokale bedrifter og snakk med lederne for å prøve å finne eieren;
  3. Ring ikke-nødtelefonlinjen eller dyrkontrollen og vent på instruksjoner fra dem.

6. Ikke gi hunden din en hårklipp

De fleste ville se på en hund på en varm dag og tenke "fattig fyr, han må være så varm under hele den pelsen!"Men dyr pels hjelper dem med å regulere kroppstemperaturen og faktisk hjelper dem å holde seg kult.

En hårklipp kan gjøre det mer sannsynlig at hunden din kunne få solbrent. Børsting for å få overflødig pels av kan være nyttig for å ta bort noen matter eller svake underlag som kan hindre at luften flyter over håret.

I SLEKT: 25 mest alvorlige hundens helse symptomer som ikke kan ignoreres

7. Kjenn tegn på overoppheting og dehydrering

Måter å holde hunden din kule om sommerenNoen ganger kan det være vanskelig å fortelle om hunden din blir overopphetet hvis du ikke kjenner advarselsskiltene.

Pass på at du er utdannet om symptomene og spre din kunnskap til andre kjæledyrseiere.

Her er hva du skal se etter:

  • Øynene er sunket;
  • Synlig sliten og sløv;
  • Kroppen er varmt til berøring;
  • Ustabil på føttene / faller over / kan ikke stå;
  • Nese og munn er tørr, spytt er tykk;
  • Urin er mørk i fargen;
  • Oppkast, diaré, tap av appetitt;
  • Hud har mistet sin elastisitet, når den trukket opp, tar det lengre tid å gå tilbake ned i kroppen.

Når du kjøper ned hunden din, må du sørge for at du gjør det trygt for ikke å senke kjernetemperaturen for fort. Dette kan forårsake sjokk og hypotermi.

  • Ikke bruk is for å avkjøle ham. Det kan avkjøle ham for fort. I stedet bruk en kald vaskeklut på hundens poter, armhulen og baksiden av nakken.
  • Ikke legg noe vann eller håndklær på ryggen. Dette kan faktisk holde varmen fra å rømme. Hunder mister varme fra munnen og føttene. De kule fra bunnen opp.
  • Du kan ta litt kaldt vann i en teskje og forsiktig drape den på hundens tunge. Dette er en god måte å gi ham vann hvis han ikke drikker av seg selv.
  • Søk lege. Det er alltid best å sørge for at kjæledyret ditt får omsorg han trenger så snart som mulig.

Har du flere tips For kjæledyr foreldre om hvordan å holde hundene deres kule i denne sommeren av sommeren? Del dem nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Måter å holde hunden din kule om sommeren