10 Tips om hvordan du holder hundene kule ute

Sommeren betyr kontinuerlig stigende temperaturer. Mens hunder elsker det store utendørs og krever trening, uansett temperaturen, må du vite hvordan du holder hundene kule ute for å unngå problemer som varmeutmattelse eller heteslag, og det er noen få metoder (og grunner) å gjøre det.

Hvert år Vets advarsel eiere om farene for varmt vær. For å forstå tegn på varmenrelaterte helseproblemer hos hunder, må du først vite hvordan en hund klarer å slå varmen på en varm dag naturlig.

Hvordan hunder regulerer kroppstemperaturen

Vi regulerer vår temperatur ved svette fordi wee har svette kjertler, men for hunder er disse bare plassert på deres poter og i deres ører, og til og med fortsatt tallet i forhold til vår er liten (som er grunnen til at hundene ligger til panting).

Hvis du noen gang har lagt merke til hvordan kjæledyret ditt skinner eller trekker seg bort fra deg når du berører eller holder pote, er det fordi de føler seg sårbare. Det er også fordi det er der de regulerer kroppstemperaturen. Følelsen av en varm menneskelig hånd gripe deres pote kan føles stifling.

Hunden`s våt og skinnende nese tjener også et viktig formål. Når de er varme og panting for mye, virker våtheten i nesen som en kjølemekanisme. Hunderkroppen er i stand til å slå fuktigheten fra nesen i kjølig luft, samtidig som det ikke utviser overflødig varme gjennom den åpne munnen.

Denne kjølesyklusen er effektiv, men kan ikke tåle lang varighet av varme og fuktighet uten å plassere hunden i fare for hjerneske, og derfor må alle kjæledyrseiere vite hvordan de skal holde hundene kule ute om sommeren.

Hvordan holde hundene kule utenfor denne sommeren

Hvordan holde hundene kule utenfor denne sommeren

1. Kjenn tegn på overoppheting eller slag

Å vite tegn på varmeutmattelse hos hunder er det mest avgjørende aspektet og den beste måten å sikre hvordan du holder hundene kule ute. Se opp for disse symptomene:

  • Overdreven panting
  • Ikke ønsker å flytte (etterfulgt av eller følge sammenbrudd)
  • Anxiousness (pacing, whining, ører trukket tilbake)
  • Feber (noe over 99.5 - 102.5 kan være bekymringsfullt, spesielt når de er parret med andre symptomer på denne listen)
  • Dehydrering (kan kobles sammen med oppkast og / eller diaré)

Bruk ekstra forsiktighet hvis du eier en kort snudt hund. Brachycephalic raser som Bulldogs, Boxers, Franske Bulldogs, og til og med den mektige Cane Corso er mer sannsynlig å oppleve varmeutmattelse eller heteslag enn andre.

2. Søk etter en kul og komfortabel flekker

Når camping eller fotturer med hunden din, ta pauser ofte. Hvis du kan håndtere, betyr det ikke at hunden kan. La din pooch sitte i bilen med deg mens du har kald ac luftblåsing til hunden slutter panting.

Hvis hjemme, rutinemessig gå tilbake innendørs og slapp av før du tar opp spilletid igjen. I tillegg, hvis du kan finne et fint skyggefullt sted på hundparken, ring din valp over og få dem til å hvile i skyggen (for hyperaktive raser eller valper, kan du til og med trenge å tvinge denne oppførselen fordi de sannsynligvis vil nekte).

Forvandle bakgården til en doggie-oase

3. Forvandle bakgården til en doggie-oase

Det beste tipset på hvordan å holde hundene kule ute er å bruke vann og skygge. Hvis du har en bakgård, invester i en Dog Pool eller et kiddie-basseng (hvis du ikke har et riktig basseng der). Du kan fylle opp bassenget natten før, så vannet er fint og kult neste morgen. Det kalde vannet vil føle seg fantastisk på hundens poter, men vil også tilby dem timer med underholdning. Du kan til og med sette på badedrakten din og bli med.

Hvis din hage mangler naturlige skyggefulle trær, kan du lage kunstig nyanse ved å sette opp noen utendørs paraplyer eller til og med benytte anledningen til å øve noen forkjørt appell og installere en markise, eller bygge en Pavilion. Hvis du er i DIY-ting, så vil du ikke bare nyte det, men hunden din vil sikkert sette pris på det.

Av samme token når det gjelder hvordan du holder hundene kule ute, kan du investere i andre forsyninger som en misting system eller en billigere plaskebasseng i stedet for doggy en eller en Pet kjølematte. Og selvfølgelig sørg for at valpens vannskål er full til enhver tid og ikke varmt i temperatur. Hvis du eier mer enn ett kjæledyr, kan du bruke flere boller som noen mat-aggressive hunder kan være motvillige om å dele en vanningskål.

4. Vær oppmerksom på hundens poter

Kjøling av hundens poter bidrar til å avkjøle hundens kropp som helhet. Så når du går ut for en lang tur eller en weekend tur til sjøen er den viktigste tiden å tenke på hvordan å holde hundene kule ute.

Pakke en kjøler! Dette vil gi deg iskaldt vann, men også isbiter som kan glattes over puppens poter som vil hjelpe dem å kjøle seg ned. Det er sannsynlig at de ikke vil velkommen denne taktikken, med mindre de er ekstremt varme, så se etter tegn på overoppheting og vær forsiktig når du søker.

Endre rutinen

5. Endre rutinen

Hunder trives på en rutine og endring av den kan faktisk føre til doggie depresjon, men bare i ekstreme omstendigheter. Hvis du ikke allerede gjør dette, reroute ditt kjæledyrs gange eller spilletid rutine til morgen og kveld når det ikke er så varmt.

Unngå å gå på den heteste delen av dagen, vanligvis rundt 2 eller 3 s.M. Siden dette kan utgjøre alvorlige varmeutmattelse. Dette er det enkleste tips om hvordan du holder hundene kule ute siden det krever minst innsats. Hvis du må gå dem eller la dem ut i en topptid, gjør det til et kortt bad, og absolutt ikke jogge eller starte løpende.

6. Vær oppmerksom på Paw Blisters

Mens puppens poteputer er som holdbare innebygde sko, er de fortsatt sårbare for varme. Hvis du noen gang har vondt hoppet over hvitt, varm sand på stranden, så kan du sannsynligvis forestille deg hvilke varme overflater som kan føles for din hundekammerat.

Under ekstreme omstendigheter kan den tøffe huden på sine poter til og med blister, rive åpne. Hund Paw Care er viktig, men ofte glemt. Helbredende åpne sår på poter er en vanskelig prosess - tenk å gå rundt på bandaged, brente føtter.

Å unngå varm overflate er en av måtene å holde hundene kule ute. Du kan teste om kjæledyret ditt kan tåle trotting langs en varm asfalt eller sement av plassere hånden din - enten baksiden av den eller din håndflate - på en fortau.

Hvis du komfortabelt kan holde hånden på overflaten i 5 sekunder eller mer uten at det føles scalding, så er kjæledyret ditt greit å gå på betong eller fortau. Men hvis du ikke kan tåle 5 sekunder uten å krysse eller gaspere, bør du vente på å gå hunden din senere på dagen.

Alternativt kan du gå på gresset i stedet for varmt fortau eller betong, og dette vil bidra til å holde dem hyggelige og kule også. Ved hjelp av hundesko kan også hjelpe.

Bringe `utenfor hunder` inne

7. Bringe `utenfor hunder` inne

Det sier seg selv at ingen hund skal holdes utenfor 24/7. Men hvis du tilfeldigvis eier en hund som du og din familie kjærlig kaller en "utenfor hund", noe som betyr at de vanligvis henger ut i gården din etter eget valg, bør du vurdere å bringe dem innendørs i varme måneder. Mens kjæledyret ditt vanligvis kan foretrekke å være ute, er det lite sannsynlig at de nyter å variere ekstrem varme (og vet ikke engang det).

Når det gjelder å holde hundene kule ute, er det avgjørende å forstå hva hunden trenger selv om han ikke viser tegn på overoppheting. Og hvis du venter på dagen som hunden din vender deg til deg og sier, "Vennligst ikke la meg gå utenfor i dag. Det er så varmt, "den dagen kan eller ikke kommer.

I stedet, prøv Betal oppmerksomhet til kjæledyrets ikke-verbale signaler:

  • panting
  • Over-spenning å komme innendørs
  • Mangel på spenning eller motvilje mot å gå utenfor
  • en slikket vannskål
  • Når i gården, blir du sprawled ut i et skyggefullt sted

Hvis du eller et husstandsmedlem er engstelig for å forlate hunden uten tilsyn i hjemmet, introdusere en kasse til din livsstil. Disse elementene gir Fido en trygg plass til å slappe av mens du også holder dem ut av noe du sannsynligvis ikke vil at de skal komme inn i (som søppel, for eksempel).

Sett deres favoritt teppe eller seng i hundekrisen, så vel som en tygge leketøy eller to, og legg til en Hundekrise kjølevifte for sommermånedene. Alternativt kan noen eiere velge å holde dem på et bad eller vaskerom (med åpen dør), som ikke er et forferdelig alternativ, spesielt siden begge vanligvis har fin, kul fliser for dem å sprawl ut på.

8. Børste dem oftere

Hjørnetenner vil naturligvis kaste sine underjakker, som er en av sine egne svar på hvordan man holder hundene kule i varmere årstider. Du kan imidlertid hjelpe dem med dette ved å pusse din fido regelmessig. Vaske hunden din kan bidra til å kvitte seg med ekstra hår som må kaster, men sørg for ikke å bade dem for ofte, da dette striper dem av naturlige oljer som holder kappen og huden sunne.

Hvis kjæledyret ditt ikke har en dobbel frakk, ta dem til den lokale Pet Groomer for et kutt. Men du bør vite at uansett lengden eller tykkelsen på en hundesett, hjelper dette håret til å bli både Varmere i kaldt vær så vel som kjøligere i varmt vær. Du kan utilsiktet hindre dem i å holde seg kult uten å spørre en hund groomer eller veterinær du stoler på deres mening når det gjelder en hårklipp.

Ikke barbere dobbeltcoats. Raser kjent for deres dobbelte strøk er huskier, Chow Chows, Bearded Collies, Shiba Inus, blant annet. Faktisk kan selv Terriers ha doble strøk som ikke alltid er lange eller fluffy som en malamutes `. Hvis du er usikker på din Mutts rase, kontakt din veterinær eller en hund groomer for å finne ut om de har en dobbel frakk eller ikke.

Unngå anstrengende treningsøkter

9. Unngå anstrengende treningsøkter

For mange kjæledyr eiere, er den beste delen om å ha en dyr følgesvenn at de har noen til å nyte trening med (eller noen som motiverer dem til å trene i det hele tatt). Mens de fleste hundene sannsynligvis vil arve eller tilpasse seg eierens livsstil - en sofa poteteier tilsvarer en sofa potet pooch - disse følgesvennene trenger fortsatt rutinemessig trening og sosialisering med andre hunder for å lede et helt lykkelig liv.

Du kjenner ditt kjæledyr best. En energisk terrier valp kan trenge to ganger - eller tre ganger! - så mye energi-anstrengelse i forhold til et avslappet 5 år gammelt gult laboratorium, men det er en riktig måte å gjøre det og en feil måte.

Å kjenne din valp og hva de trenger for å holde seg i form mentalt og fysisk betyr ikke at du trenger å ofre spilletid når det er varmt, men heller imøtekomme det varmere været og vet hvordan du holder hundene kule ute om sommeren når trening er nødvendig.

Dette kan bety å gå for din daglige jogge tidligere om morgenen eller senere på kvelden i stedet for midt på dagen. Det kan også ta form av å kutte av et spill med henting tidligere enn vanlig når du legger merke til dem panting overdrevet. Som nevnt før, vil de fleste hunder ikke si nei til et godt spill eller frolic i parken, så det er opp til deg å se etter hva som er best og sikreste for dem.

10. Spør din veterinær om solbrenthet

Det siste tipset på hvordan å holde hundene kule utenfor denne sommeren er å konsultere en profesjonell. Hvis du har en rettferdig hund eller en hund med en tynnfrakk, er det mulig for dem å få solbrenthet akkurat som oss.

For å holde puppen din trygg mot solbrenthet, reduser du eksponeringen mot direkte sollys. Du kan også sette en hundskjorte eller enda bedre Hundekjølingsvest på dem hvis dette bidrar til å dekke eventuelle sårbare flekker. Du bør også vurdere å gjøre en avtale for å snakke med veterinæren din om dyre-sikker solkrem og eventuelle ekstra tips om hvordan du holder hundene kule ute om sommeren spesielt for kjæledyrene dine.

Les neste: Topp 5 Best Dog Cooling Fans for Home

Ønsker å dele dette?

Topp 10 beste tips om hvordan du holder hundene kule ute

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Tips om hvordan du holder hundene kule ute