Hvordan holde hundene trygge i ørkenen

Golden Retriever i ørkenen ved solnedgang

Ørkenområder er kjent for å ha varme temperaturer i løpet av dagen for det meste av året. Temperaturer om sommeren kan være over 100 °. Å ha kjæledyr mens du bor i ørkenområder krever at eiere skal ta noen spesifikke advarsler for å sikre at kjæledyrene forblir trygge og sunne.

Innenfor eller utenfor?

Din beslutning om hvor hunden din vil leve, kommer med ytterligere ansvar angående utetemperaturene.

Inne i hunder

Ideelt sett vil hunden din være en innvendig hund, i stand til å nyte et luftkondisjonert miljø mens det er varmt ute. Selv når eiere kanskje ikke er hjemme i løpet av dagen, bør husets temperatur være på et nivå som er behagelig for kjæledyret ditt.

Utenfor hunder

Hvis du må holde hunden din ute, er skygge og vannforsyning avgjørende. Din hund skal ha tilgang til et skyggelagt område som vil beskytte dem mot den flammende solen og høye temperaturer. Skyggen skal leveres av et deksel som et overbygd dekk eller uteplass, ventilert hundhus eller punkt med et skyggedeksel. Vurder å kjøpe A Kjølehundeseng for hunden din. Skyggen skal være tilgjengelig og presentere hele dagen og ikke være avhengig av solens plassering. For eksempel, ved hjelp av et tre for skygge vil sannsynligvis ikke gi konsekvent nyanse hele dagen lang.

For alle hunder, men spesielt utendørs hunder i ørkenområdet, er tilgang til kult og rent drikkevann nødvendig. Eiere bør sørge for at det er nok vann til hunden deres for å holde seg hydrert og kule alle timene de er ute. Hvis du bruker vannskåler, må du sørge for at de blir vektet eller designet for å være vanskelig å tippe over. Pass på at vannet er endret og boller rengjøres hver dag. Vurder en kjølevannskål for hundens vann.

En av måtene for folk å holde seg kult mens du har det gøy ute, er å svømme. Din hund kan være typen hund som også nyter svømming og vann. Noen kjæledyr liker å ha et lite wading basseng med kaldt vann i det å sitte eller legge inn for å hjelpe dem å holde seg kult. Hvis hunden din liker å grave og bruke som en kjøleteknikk, kan en sandkasse i et skyggefullt område med fuktig sand være et alternativ for dem.

Hvis du har et basseng hjemme hos deg, kan kjæledyret ditt være å ta en svøm i bassenget. Vær oppmerksom på hva du skal vurdere for kjæledyrsikkerhet og klor eller saltvannsbassenger. Din hund bør aldri ha tilgang til bassenget uten tilsyn. Bassengområdet bør være utilgjengelig hvis det er sikkerhetsproblemer eller hunden er uovervåket. De bør trent på hvordan å komme seg ut av bassenget trygt.

Mens det er offentlige bassenger samt innsjøer og elver for folk å bruke, kan hunder ikke være velkommen. Før du prøver å ta kjæledyret ditt til et offentlig svømmeområde, vær oppmerksom på reglene om dyreoppmøte. Også, forstå de forskjellige risikoen for å svømme i bassenger, en innsjø eller en elv.

Trener med hunden din

Hvis du tar hunden din på turer med deg, prøv å gjøre det i de kjøligere temperaturene om morgenen og natten. Pass på at stedene du går, ikke har varme overflater å gå på det kan brenne hundens poter. Hvis bakken er for varm for deg å stå på i dine bare føtter, er det for varmt for kjæledyret ditt.

Dyret ditt bør ikke bli utsatt for solen for lenge. Spesielt med hunder som har lite hår og / eller lett pels, kan for mye eksponering i solen forårsake solbrenthet på dere begge. Ikke vær for aggressiv i treningsrutinen din, mens det er varmt - hold øvelseslyset og lett tålelig for kjæledyret ditt i ørkenvarmen.

Varmeutmattelse

Varmeutmattelse hos hunder kan være et vanlig svar på eksponering for varme temperaturer. Panting er en hunds måte å avkjøpe. I motsetning til folk kan hunder ikke svette over for å regulere kroppstemperaturen, så de bukser. Panting er ikke en svært effektiv måte å avkjøles. Hvis en hund blir overopphetet og ikke kan avkjøle seg, kan de oppleve et varmeslag. Heteslag for hunder kan være ekstremt seriøse. Tegn for å lete etter er overdreven panting, rask og / eller tung pusting, salivating, desorientering, tretthet, sammenbrudd eller muskel tremor. Hvis du merker noen av disse tegnene, få kjæledyret ditt i et skyggefullt, kjølig romdekke dem med satt håndklær for å sakte avkjøle dem, gi deg vann, og kontakt veterinæren din umiddelbart. Varmeslag kan forårsake dødsfall i hunder og bør tas seriøst.

Ridning i bilen med hunder

Hvis du reise med hunden din I bilen mens sommertemperaturen er høye, må du aldri forlate dem uten tilsyn i bilen. Temperaturer inne i en bil - selv med vinduene sprakk åpne - kan øke raskt. Varmetslag som forårsaker hjerneskade eller dødsfall kan forekomme. Hvis du må ta hunden din på en biltur, planlegger å kunne la hunden overvåke med klimaanlegget.
Hvis du kjører en lastebil, ikke reise med hunden din i baksiden av trucken. Sengetasjen kan bli for varmt for kjæledyret ditt til å stå eller sitte på. Hvis du ikke kan stå barfot eller sitte med din bare hud på lastebilsengen, kan heller ikke hunden din hunden din.

Nyt tid med hunden din i ørkenvarmen er mulig og enkelt administrert ved å følge noen få retningslinjer for sunn fornuft og holde seg oppmerksom på hundens omgivelser og behov.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan holde hundene trygge i ørkenen