Ulike typer hundekjølingsprodukter: matter, senger, vester, bandanas, krage

Sommeren er nær, og som mye som høye temperaturer påvirker deg, de kan påvirke din pooch enda vanskeligere. Derfor er det så mange produkter der ute som lover å holde hunden din kule om sommeren. Vi tar en titt på noen av de kjølehodene, deres funksjoner og prøver å avgjøre hva som er best for din pooch.

Kjøleematter, pads og senger

Å velge mellom en kjølematte, pute eller seng vil ikke gjøre stor forskjell siden de i utgangspunktet er det samme i måten de fungerer og kjøper hunden din. Selv produsentene selv bruker ofte disse vilkårene utveksling.

Mens hundekjølematter og pads er nesten bokstavelig talt det samme, Kjølesenger er vanligvis mer komfortable (og dyrere) siden de har tykkere fylling, bortsett fra forhøyede hundesenger.

Typer kjølesenger (matter og pads)

Forhøyede senger - Dette er en unik type kjølesenger designet for å være noe ortopedisk også, noe som gjør dem til et godt valg for hunder med felles, bein og muskelproblemer. De er designet på en måte som jevnt fordeler den kule luften på alle sider av sengen for å gi kjøleeffekten. Vanligvis er det ingen kjølegel, og de er ikke drevet av elektrisitet til å avgir kjølingseffekter; I stedet tillater de bare bedre ventilasjon, og som hunden hviler over bakken, er det lettere for dem å avkjøles.

Vannfylt - Vannfylte kjølingshunder, matter og pads er et veldig populært alternativ siden vannet er et svært effektivt kjølemiddel som også er billig. Disse sengene må bare fylles med kaldt vann, og de vil holde hunden din chillier på en sommers dag. Noen av dem krever å erstatte vannet av og til, andre gjør det ikke. De er mer effektive ved kjøling enn forhøyede senger, men de har en ulempe - disse sengene kan ofte lekke eller spilles, og de er ikke det beste valget for hunder som liker å tygge på ting. De kan også vokse mugg noen ganger.

Gel-fylt - Dog kjøling senger, matter og pads som er fylt med en spesiell kjøling gel er for det meste aktivert av trykk som hunden ligger ned på det, selv om noen av dem bruker fase-skiftende materialer som tillater dem å holde seg kult lenger. Disse sengene tar vanligvis en hunds vekt og absorberer temperaturen for å avkjøle hunden ned. Vanligvis er gelfylte senger dyreste, men også mest effektive blant de tre.

Når du velger den beste kjølingssengen, matten eller puten for din pooch, bør du vurdere effektiviteten av kjølingsprosessen, trøst for hunden og holdbarheten.

Les også: De beste hundekjølematterene for sommeren

Kjøle vester / seler

Dog kjøling vester bruker fordamping til Hold din pooch kul, ligner på måten mennesker svetter for å kvitte seg med overflødig kroppsvarme. Siden hunden ikke svetter, kan de ikke naturligvis bli kvitt kroppsvarmen så effektivt som mulig.

En hundekjølingsvest inneholder et bestemt lag av stoff som absorberer vannet, som tar i hundens overskytende kroppsvarme. Når vannet fordamper, blir overflødige varmen også forsvunnet i luften. Kjøle vester er gode fordi de er strategisk plassert på hundens bryst, som er et av områdene på en hunds kropp hvor overflødig varme samles inn.

Kjøle vester fungerer best i tørr luft Siden fordampning skjer raskere enn i fuktig luft. Du kan fortsatt bruke dem i et fuktig eller annet miljø, men hvis du bor i området med tørr luft, vil fordelene med en kjølevett bare være større.

Kjøle vester krever ikke noen form for strøm, og de er enkle å bruke. Du må bare sette vesten under noe kjølig eller kaldt vann (unngå å bruke iskaldt vann) og legg det på poochen din. Du kan også kjøle vesten hvis du planlegger å gå på en lang tur, eller bare hell mer vann på vesten hvis den tørker ut under turen.

Når du ønsker å kjøpe den beste kjølevesten for hunden din, bør du vurdere hvordan kjølevesten passer til din pooch. Det betyr at du velger riktig størrelse og design som passer til dyrets kroppstype.

En annen ting å huske på er hvor lang tid det tar for en vest å tørke ut når den brukes. Vanligvis er vester ikke særlig langvarige og er beregnet for bruk bare under en tur eller et raskt spill i en park. Så se etter vester som kan fungere i minst 30 minutter, helst enda lenger enn det. Du vil kanskje også se på vester med reflekterende striper, hvis du ender med det på kvelden.

Hund kjøling bandanas og krage

Hundekjøling Bandanas og krager bruker i utgangspunktet den samme teknikken som kjølevesten og kjøle din pooch gjennom fordampning. Noen av dem kan fylles med is og kjøle din pooch som isen smelter ned. På grunn av deres plassering er de ikke like effektive som kjølingsvester, men de gir fortsatt litt lettelse. Det beste alternativet bruker kombinasjonen av både kjølevest og kjøling bandana eller krage.

Så langt som fordampning i kjøling av hunden Bandanas og hundekollar går, er de bare enkle å bruke som kjølevester. Igjen, bare suge dem i kaldt eller kjølig vann og legg dem på poochen din. Selvfølgelig vil bandanas og krage dekke hundens nakke i stedet for hans kropp, og noen eiere liker å bruke både bandana eller krage og en vest samtidig for å gi hundene sine maksimal komfort.

Hva er best?

Bestemme hva som er best vilje avhenger av dine spesielle behov. For eksempel, hvis du trenger noe for å holde poochen kul deg hjemme, bør du velge en kjøleseng, mat eller pute - dette gjør at valpen din henter et sted og kjøper seg når du hviler. For å gi hunden din med støtte og mer komfort, velg en kjøleseng i stedet for matter / pads. Hvis du vil ha noe du kan bruke utendørs eller i en kennel eller kasse, velg en pute eller en matte. Også matter og pads er et bedre valg hvis du trenger noe som er lett og bærbart; og de er generelt billigere enn God kvalitet kjøling senger.

Sammenligning av hundekjølingsprodukter - Mat vs Pad VS Bed vs Vest vs Blanket vs BandanaHvis du er ute etter noe som vil holde hunden din kule på turene dine, så velg en veske, krage eller bandana. Du kan til og med blande en krage og en vest sammen og bruke en kombinasjon av både for maksimal fordel. Det viktigste er bare å velge det beste tilgjengelige produktet som vil ha mest effekt og vare lenge (eller så lenge du trenger det til).

Vær også oppmerksom på at bruk av noen av disse produktene av seg selv ikke er nok til å holde hunden din kule om sommeren i lang tid. Du må også holde hunden hydrert og gi skygge for ham i varmt vær. En annen flott måte å gi hunden din lettelse fra sommerens varme er med en Dog Pool. Hvis du har en bakgård, legg en i skyggen fylt med kaldt vann, og dette vil trolig være det absolutt beste alternativet for valpen.

Les neste: Slik avkjøler du en hund - 12 mest effektive måter og 5 farlige

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ulike typer hundekjølingsprodukter: matter, senger, vester, bandanas, krage