Gjennomgang: alle absorber puppy pee pads

Det er ingen måte å unngå valpulykker. Uansett hvor tett du ser på ditt nye tillegg eller hvor mange ganger du tar ham ut om dagen, er din lille Fido sikker på å ha noen ulykker før han er fullt utstyrt.

Den beste måten å beskytte gulvene dine på er å investere i valpens høykvalitets padder. De er spesielt utviklet for å absorbere urin og forhindre lekkasjer. De beste valpene Pee Pads bruker også luktblokkeringsteknologi, slik at hjemmet ditt ikke ender med å lukte som urin.

Alle Absorber Puppy Pee PadsUansett hvor flittig og konsekvent du er med potty treningsprosessen, disse tisse pads fra Alle absorberer vil komme til nytte. De kan brukes i kasser, under hundesenger og for å skape et utpekt pottyområde når du er ute av huset.

Disse typer tisse pads er de vanligste. De er rimelige og enkle å bruke. I motsetning til større innendørs hund potties som består av kunstgress og dreneringskasser, er disse tynne padsene gode for å reise.

Video: Slik valpesikker du ditt hjem - beste tips og råd

Alle Absorber Puppy Pee Pads Review

Som du ser i min videoanmeldelse, er disse padsene laget med flerlags teknologi som fanger urinen og blokkerer lukt. Velge tisseputer med luktblokkere er spesielt viktig hvis du ikke vil at huset ditt skal stinke.

Du vil også legge merke til at disse padsene har en plastgrense. Det bidrar til å redusere risikoen for overløpende urin. Den største fordelen med disse treningsputene er den indre kjernen som låser i væsker og gjør dem til gel, og reduserer sjansen for lekkasje.

Selskapet hevder at disse padsene vil holde opptil 3 kopper væske, men som du vil se i min video gjennomgang kan de holde 2 ganger så mye!

Alle Absorber Puppy Pee Pads har et raskt tørket topplag som holder poochen fra sporing urin rundt hjemmet ditt. Det forhindrer også urinen i å komme på din pups poter og pels. N = Hvis du noen gang har jobbet med unge hunder, vet du at ingenting er verre enn en stinkende valp!

Du lurer nok på om kjæledyret ditt ville bruke disse padsene. Jeg var også skeptisk. Alle tre våre hunder er trente hus, så jeg trodde ikke at de ville bruke disse padsene i det hele tatt. Overraskende, vår unge beagle blandet gjorde!

SAMMENLIGNING: Beste potty trening pads sammenligning - alle absorbere vs. Amazonbasics vs. Paw valp potty trener

Alle Absorber Puppy Pee Pad Review

Jeg satte puten på gulvet og fortsatte å sette beagle på dem i tilfeldige tider gjennom dagen. En dag mens jeg var borte fra hjemmet brukte hun puten til å urinere, og da begynte hun å bruke dem om natten noen ganger.

Jeg kunne ikke tro at hun tok til dem så fort. Alle absorberer valp potty pads har en innebygd attraktivt at hunden din kan lukte, men du kan ikke. Jeg kan ikke love at det vil tiltrekke hunden din, men det fungerte sikkert med vår beagle.

Disse valpene måler 22 & # 8243; X 23 & # 8243;. De er god størrelse for valper og små raser, men hvis du har en stor hund, kan disse tisse pads kanskje ikke være det beste valget. De fleste eiere kjøper produkter som disse til huset trener sine valper, men noen kjøper dem for eldre hunder som har inkontinensproblemer.

Hvis du har en større rase, er det best å kjøpe Pee Pads som er spesielt utviklet for store hunder - de er dyrere, men de er verdt det!

Alle absorberer valpetreningSmå hunder kan passe på disse padsene og trenger ikke å bekymre seg for å sikte. Store raser må stå over padsene, og de kan ikke få all sin urin innenfor grensene til puten.

Du kan kjøpe en 100-talls boks av alle Absorber Puppy Pee Pads på Amazon for $ 19.98. Dette er omtrent gjennomsnittlig for tisse pads av samme kvalitet. Faktisk tilbyr de fleste valp potty pads svært lignende funksjoner, men vær forsiktig med de du velger.

Når du handler for Pee Pads for Pooch, se etter disse fire funksjonene:

  • Passende størrelse for kjæledyret ditt
  • Lukt nøytralisering
  • Lekkasikkert teknologi
  • Bygget i attractantant

Hvordan housetrain en hund?

Hvis du er ny på potty trening en hund, bør du virkelig gjøre noen undersøkelser først. Det er en tidkrevende oppgave som kan bli veldig frustrerende hvis du ikke vet hva du skal gjøre eller ikke bruker Valp Potty Training Pads. Nedenfor har jeg opprettet en trinnvis video guide for å hjelpe kjæledyrseiere som prøver å huske sitt nye tillegg.

I det gir jeg tips om hvordan du trener valpen eller voksen hunden til å gå på toalettet utenfor. Prosessen er den samme uansett hvor gammel hunden din er, men det kan ta lengre tid å trene en eldre hund som allerede har utviklet dårlige vaner.

Full guide: Slik housetrain en voksenhund - en trinnvis video guide

Sammendrag av The Alle Absorber Puppy Pee Pad Review

Fordeler:

  • Super absorberende kjerne som blir væske til gel
  • 1-tommers plastgrense for å forhindre lekkasjer
  • Hurtig tørking topplag for å holde puppen din fra sporing av urin rundt huset
  • Holder minst 3 kopper vann
  • Bygget i lukt nøytralizer og en attraktiv som gjør det lettere å trene hunden din
  • Rimelig

ULEMPER:

  • Ikke det beste alternativet for store raser som de er bare 22 & # 8243; X 23 & # 8243;

Nå er det din tur til å gjennomgå alle Absorber Puppy Pee Pads

Har du noen gang prøvd disse potteputer med valpen eller voksenhunden? Hvordan holdt de seg opp? Har gulvene dine tørre? Jeg vil høre din personlige mening. Var du i stand til å lukte urinen? Gi oss beskjed om hva du synes på dette produktet i kommentarene nedenfor eller deler ditt eget bilde og videoanmeldelser på Vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: alle absorber puppy pee pads