Hunden min har støt under pelsen hennes: 5 ting dette kan være

Med forskjellig miljø og fysisk forhold som påvirker hunder på forskjellige tider på året, på forskjellige tidspunkter, og til og med tider på dagen, kan hundens helse lide. Allergier, tørre staver, fuktighet, høye og lave temperaturer, og regn kan skade hundens frakk og irritere hundens hud. Når du støter på en bump under hundens pels (ikke en klump), er det mange ting hva det kan være.

Når poochen din utvikler støt på huden, kan det skyldes noen av disse eller flere. Noen ganger kan det være en kombinasjon av forskjellige medisinske problemer og situasjoner. Som hundens tilstand forverres, er det viktig at du identifiserer mulige årsaker slik at du kan redusere problemene som påvirker kjæledyret ditt.

Med den økende mengden støt som surfer på hunden din i forskjellige størrelser og former, kan det bli alarmerende, og du kan lure på om det er et mer signifikant helseproblem bak dem. For å være helt sikker, er det best å besøke veterinæren din for å sjekke hva bumpen faktisk er, fordi noen ganger kan dette kreve en test.

Heldigvis, de fleste ganger, disse støtene under hundens pels er ikke noe for alvor og kan vanligvis skyldes hudfølsomhet og problemer som kan behandles hjemme uten å besøke en veterinær med mindre tilstanden forverres. Her er fem av de vanligste årsakene til støt på en hunds hud som ikke er relatert til svulster.

1. Canine Atopy

Canine Atopy refererer til allergener at hunder kan bli utsatt for å puste dem inn, også vite som inhalert allergener. Disse allergenene kan inkludere pollen, støv og mugg. En hund kan vise symptomer på nød etter innånding og bør behandles umiddelbart. Benadryl kan brukes til å behandle reaksjonen, men en veterinær skal kontaktes på forhånd for å få informasjonen om riktig dosering for hunden din.

Tegn på at hunden din kan lide av hunden atopi er kløe, riper, gnidding, hårtap, fettete og flaky hud, dårlig lukt og overdreven tygge. Din pooch vil utvikle bump-lignende welts fra konstant hudirritasjon som kan bli funnet i nærheten av potene, lysken og armhulen.

2. Lopper, myter og mer

Lopper, myter og andre hudparasitter og bugs kan gi hunder alvorlige hudproblemer og generelle helseproblemer. Bumps kan være et resultat av en bit fra critters eller en allergisk reaksjon forårsaket av bittene på hundens hud. Avhengig av om støtene er forårsaket av insektbitne alene, eller hvis det er en allergi fra hunden, vil det bestemme metoden for behandling, selv om det er forårsaket av en allergisk reaksjon, er det vanligvis bestemt etter at critters behandles og fjernes.

Først bør problemet behandles som om støtene er forårsaket av bittene alene. Det er medisiner og spray som vil tillate deg å rense kjæledyret ditt, hjemmet, og verftet i critters. Etter at critters har blitt fjernet, er det viktig at hunden er plassert på en forebyggende medisin for å holde skadedyrene bort. Hvis reaksjonen er fast bestemt på å være en allergisk reaksjon, kan topisk medisinering kjøpes og brukes hjemme. Hvis reaksjonen ikke avtar, nærmer du veterinæren om behandlingsalternativer.

3. Dermatitt

Dermatitt er A Reaksjon av huden På grunn av hundens samhandling med det nærliggende miljøet. Disse interaksjonene kan være med gress, planter, smuss, bugs, vann og andre kjemikalier eller produkter som brukes i gården eller hjemme. Selv om det er en reaksjon på miljøet, er det ikke nødvendigvis en allergisk reaksjon.

Canine Dermatitt er vanligvis forårsaket av en forandring i miljøet eller et tillegg til miljøet, noe som betyr at reaksjonen er at hunden forsøker å tilpasse seg den nye endringen. Et vanlig tegn er utviklingen av små støt på huden som blir irritert og endrer seg til hot spots.

Hundens reaksjon vil typisk gå bort på egenhånd, med mindre det har utviklet seg inn i hot spots. Et hotspot er en lesjon på den eksponerte huden som ofte skyldes fuktighet, som kan være regn eller fra hunden som kontinuerlig slikker såret. Hvis et hot spot er lagt merke til på hunden, bør en veterinær kontaktes med en gang. En utmerket måte å forebygge og behandle små hotspots er å bruke en benzoylperoksid sjampo.

4. Hudallergi

Realiseringen som hunden kan ha en hudallergi er en som skjer for mange hundeeiere. Støt og utslett er et synlig tegn på hudallergi på en hund. Hunder som er dårlig avlet, er mer sannsynlig å utvikle hudallergi mot hunder som er riktig oppdrettet og brydde seg om.

Hudallergi kan være vanskelig å håndtere, da symptomene ser ut til å vises utenom ingensteds og uten tilsynelatende årsak. Med intens observasjon og bruk av forskning av felles årsaker, kan det være mulig å oppdage årsaken og fjerne det fra miljøet. En veterinær kan også kontaktes og diagnostisere problemet slik at det kan forebygges i fremtiden. Mindre hud kløe kan behandles med hydrokortison produkter.

5. Matallergier

Matallergi kan virke like utfordrende å identifisere som hudallergi. Utseendet på støt tyder på at problemet ligger på utsiden av huden når det ser ut til å være ingen åpenbare interne årsaker. Matallergier viser alle de samme symptomene som andre allergy-typer, noe som forårsaker liten forvirring når du prøver å bestemme sin opprinnelse.

Din hund har støt under pelsen hennes - 5 ting dette kan væreDen vanlige årsaken til matallergi er forbruket av mat som inneholder en bestemt ingrediens at hunden er allergisk mot. Nøkkelen til å bekjempe allergi er å identifisere ingrediensene som er inkludert i hundens nåværende diett og å handle for ny mat som ikke inkluderer et av ingrediensene. Hvis hunden fortsetter å vise tegn på allergier, må du prøve et annet merkevare av mat som inkluderer forskjellige ingredienser. Gjenta prosessen til et merke er funnet som ikke forårsaker en allergisk reaksjon i hunden.

Noen hunder vil tilfeldig utvikle støt på huden på grunn av en tilfeldig forekomst. Disse støtene kan vanligvis behandles hjemme med en rask sjampo og anti-kløe medisiner. Den beste måten å bestemme årsaken til støtene er å forsøke behandlingen hjemme før du fortsetter å finne andre årsaker. De fleste ganger vil støtene forsvinne og ikke lenger være et problem for deg eller hunden.

Les neste: 9 måter å forbedre hundens hud og jakkehelse

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hunden min har støt under pelsen hennes: 5 ting dette kan være