Gjennomgang: well & good hypoallergenic dog wipes (2018)

Grooming Wipes kan komme i veldig praktisk, spesielt hvis du tar mange opplevelser med valpen din. Disse allsidige klaffene kan rense poter før du laster hunden din i et kjøretøy, fjerner smuss og rusk fra hundens frakk mellom bad og holder kjæledyrets ansikt rent. Vel og gode hypoallergene hundeservietter er en av de beste alternativene som er tilgjengelige for hunder med hudfølsomhet.

Din hunds generelle helse og velvære starter med huden og frakken. Visste du at huden er det største organet i kroppen? Ikke bare er det det første forsvaret for det som er inne i kroppen - bein, organer og muskler - men det bidrar også til å regulere temperaturen.

Det reflekterer også godt på deg hvis hundens hud og jakke ser frisk ut. Når andre kjæledyr eiere eller fagfolk - som groomers, veterinærer eller hund vandrere - se hunden din sunn, skinnende frakk, de vet at du tar godt vare på poochen din.

Grooming Wipes er et praktisk verktøy for å ha i din grooming toolkit. Du kan bruke dem til å holde hunden din luktende frisk og ser bra ut i mellom badene. Bare husk at disse klutene ikke skal brukes som erstatning for vanlig bading. La oss nå se nærmere på brønnen og gode hypoallergene hundeservietter for å se om de vil være et godt alternativ for kjæledyret ditt.

LIGNENDE: 5 Best Dog Grooming Wipes for rengjøring og deodoriserende kjæledyr

Well & Good Hypoallergenic Dog Wipes Review

Vel og gode hypoallergene hundeservietterSom navnet antyder, er disse hundens grooming-kluter hypoallergenic og laget spesielt for hunder med sensitiv hud. Mens de har deodoriserende egenskaper, er de også duftfri. Dette betyr at de vil tørke bort lukt uten å etterlate en sterk, parfyme-y lukt.

Jeg liker også at disse klutene er litt større enn andre lignende produkter. De måler 8 & # 8243; X 10 & # 8243;, mens mange lignende produkter bare er 8 & # 8243; X 7 & # 8243;. Brønn- og gode hypoallergene hundeservietter kan være for store for ekstra små og små raser, men de er et utmerket valg for store hunder.

Det er nesten umulig å finne ingrediensene som brukes til å lage disse klutene, som er en stor ulempe for meg. Jeg forsket i mer enn en time å prøve å finne en liste over ingredienser, men ingen nettbutikker deler informasjonen. Ingrediensene er ikke oppført på emballasjen heller.

Vel og gode hypoallergene hundeservietterMens de ikke deler alle ingrediensene, sier selskapet at klutene inkluderer:

  • havregryn for å berolige huden
  • Aloe vera for fuktighetsgivende hud og frakk
  • Baking soda for å bekjempe lukt
  • Vitamin A & D for å fremme en sunn hud og frakk

I min video gjennomgang viser jeg deg hvor lett det er å bruke godt og gode hypoallergene hundeservietter og hvor mye smuss og kastet hår de fjernet fra vår Labrador, Saddie. De fungerer bra, men de er ikke så tykke som noen andre hundeservinduer som jeg har brukt.

De fungerer godt for å fjerne gjørme og rusk, men hvis hunden din har noe klebrig i kappen, kan klutene rive hvis du prøver å skrubbe for hardt.

I videoenheten ovenfor viser jeg hvor lett fingeren kan rive gjennom disse klutene, og det samme gjelder for hundens negler. Prøver å skrubbe de grove padsene til en hunds poter, kan også rippe tørken.

En 100-tall pakke (som kommer i dispenseren som er omtalt i min videoanmeldelse) kan kjøpes på Amazon for $ 12.99. Disse brønnen og gode kluter er litt dyrere enn noen andre lignende produkter, men de er fortsatt veldig rimelige. Det er vanlig for hypoallergene produkter å være dyrere, så jeg ble ikke overrasket over prisen.

Les neste: Slik groom en hund hjemme selv - Introduksjon til DIY Dog Grooming

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: well & good hypoallergenic dog wipes (2018)