Gjennomgang: nature`s miracle deodorizing bath wipes (2018)

Vil du gi et lite barn et bad bare fordi han hadde litt skitt på ansiktet hans? Selvfølgelig ikke! Du vil bruke en våt tørk for å rense ansiktet hans. Visste du at hundens groomingservietter tilbyr den samme bekvemmeligheten til kjæledyret ditt? Naturens mirakel deodoriserende badservietter er bare ett alternativ tilgjengelig, og jeg sjekket dem ut for å se om de er verdt å kjøpe.

Grooming Wipes er veldig billige grooming forsyninger som hver kjæledyr eier burde ha i deres kjæledyrpleie verktøykasse. Så lenge du kjøper trygge kluter, kan de brukes til å rense hundens ansikt, ører, poter eller annen del av kroppen sin.

Husk at groomingservietter ikke er ment å være en erstatning for vanlig bading. Hunden din trenger fortsatt å ha et fullt bad noen ganger, og Grooming Schedule du følger vil avhenge av kjæledyrets kapptype og noen hud- eller helsemessige forhold som han måtte ha.

Du må være oppmerksom på ingrediensene som brukes i klutene du vurderer å kjøpe. Som med andre produkter, er naturlige ingredienser av høy kvalitet den beste måten å gå!

Se flere Video anmeldelser: Beste Dog Supplies Anmeldelser og videoer

Naturens Miracle Deodorizing Bath Wipes Review

NaturDisse groomingservippene er milde nok til å bruke på hundens frakk hver dag. De er veldig praktiske for å holde i bilen eller ta med deg i en pakke mens du går. De er holdbare nok til å fjerne klissete stoffer (som tre sap) fra hundens pels, men de vil rive hvis du skrubbe for hardt.

Naturens mirakel deodoriserende badservietter er laget med fuktighetsgivende balsam som bidrar til å holde Fidos frakk skinnende og hans hud fuktig. De forlater ikke noe rester bak, som er et must for meg. Grooming produkter som gir et fettete rot bak er kontraproduktive og totalt sløsing med penger.

Mens disse kluene fra Naturens mirakel er alkoholfrie, de er ikke laget med helt naturlige ingredienser. Hele listen over ingredienser Fra selskapets nettside er:

  • NaturPropylenglykol
  • Kaliumsorbat
  • PEG-7 Glyceryl Cocoate
  • 5-klorid-2-metyl-4-isotiazolin-3-en
  • 2-metyl-4-isotiazolin-3-en
  • Polyaminopropyl biguanid
  • Cocoamidopropyl Betain
  • EDTA-2NA
  • Natriumhydroksyd
  • Duft (honning salvie)
  • Vann

Disse hundens groomingservietter måler 8 & # 8243; X 7 & # 8243; og er store nok til å bruke med selv de største hundene. I min video guide ovenfor viser jeg deg hvor lett kluene dekker min hånd. De fungerer bra for Labrador og vår beagle, så jeg vil anbefale dem for flere kjæledyr husholdninger.

Jeg liker naturen av naturens mirakel deodoriserende badservietter, selv om det er en kunstig duft. Den honning salvie aromaen er hyggelig uten å være overveldende. Selv om jeg foretrekker å bruke produkter med naturlige dufter på våre hunder, er fordelen med kunstige dufter at de varer lenger. Duften stikker på våre hunder i et par dager før det falmer bort.

NaturDu kan også se hvor godt disse kluene fjerner hår og smuss fra hunden vår i min videoanmeldelse ovenfor. Jeg holder en pakke med naturens mirakel deodoriserende badservietter i bilen og bruker dem til å rense våre hunder "poter før jeg ta dem for en tur. De fjerner det meste av smuss, men de vil rive hvis de blir fanget på en grov patch på hundens pute eller snagged på en negl.

Hvis disse klutene var dobbelt så tykke, vil jeg like dem mye bedre. De er ideelle for å rengjøre kappen, men ville jobbe mye bedre på skitne, gjørmete poter hvis de var litt tykkere.

Du kan kjøpe en 100-tall pakke (som kommer i dispenseren som er omtalt i min videoanmeldelse) for $ 4.22 på Amazon. De er ekstremt rimelige, og svært sammenlignbare i pris til andre produkter laget med lignende typer ingredienser. Det er også alternativer for å kjøpe klutene i bulk hvis du er interessert i det.

Les neste: 20 beste hunden grooming bøker for nybegynnere og avanserte groomers

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: nature`s miracle deodorizing bath wipes (2018)