Betydningen av å rengjøre hundens ører

Vi vet alle at klipping av hundens negler og gir dem et bad minst en gang i måneden, er viktig for hundens helse, men visste du at rengjøring av hundens ører også er avgjørende?

Bading hunden din og å holde ham ren vil bidra til å sikre at hudinfeksjoner og bakterielle problemer vil holde seg borte. Dette inkluderer også hudforhold fra å utvikle, for eksempel alvorlig sensitiv hud.

Rengjøring av hundens ører er en del av hver hunds groomingbehov som bidrar til å holde helsen i toppform. Det er mange ting som kan gå galt når du ikke holder hundens ører tørr og ren, som vi skal gå over.

Betydningen av å rengjøre hundens ører

Hund Ear Infeksjon Lookup

Helseproblemer knyttet til hundens ører

Mange ting kan gå forferdelig feil hvis hundens ører er skitne og våte med jevne mellomrom. De vanligste helseproblemene når det gjelder hundens ører, er hundens øreinfeksjoner. Ørepinfeksjoner hos hunder er vanligvis forårsaket av gjær, bakterier, eller til og med begge deler.

Veterinærer advarer også at disse infeksjonene i hundens ører også kan være forårsaket av øremider, hypothyroidisme, allergier, som en allergi mot hvete eller korn, og fuktighet, fremmedlegemer. Hvis hunden din har overdreven hår i ørene, kan dette også forårsake en infeksjon.

; Alvorlige infeksjoner i mellomøret kan føre til ansikts nerve lammelse, som gir en & # 8216; droopy kjeve utseende på den berørte siden av ansiktet. En annen komplikasjon er et lydhematom og må korrigeres kirurgisk.& # 8221; sier Dr. M.EN. Crist

Hunden har en vertikal ørekanal, mens mennesker har en horisontal ørekanal, så det er ekstremt enkelt for fuktighet og rusk for å sette opp butikken i hundens ører. Dette er grunnen til at det er helt viktig å rengjøre hundens ører ut umiddelbart når de blir våte.

For eksempel, hvis du har Gitt hunden din et bad og innsiden av ørene er våte, bruk håndkleet eller et spesielt produkt for å rense dem ut mens du tørker ham av. Det tar bare et minutt eller to, og innsatsen er vel verdt å forhindre potensielle problemer i hundens ører.

rengjøring hunden

Hvordan å fortelle om hunden din har en øreinfeksjon

Hvis du ikke har hunden din på veterinæren en gang i måneden, som normalt er fint, så er det en måte å gi ørene en liten kontroll hjemme. Følgende tegn som er oppført nedenfor, er hva du bør være på utkikk etter hvis du tror at hunden din har en øreinfeksjon. Eller, hvis du ser noen av de følgende tegnene tilfeldig, så ring og gjør en avtale med veterinæren din.

Tegn på øreinfeksjon i hundens ører:

  • Rødhet i innsiden av øret
  • Blodig, brun, eller gul utslipp
  • Skrape rundt eller i øret
  • Hårtap rundt øret
  • Konstant gnidning av hodet eller øret på møblene eller gulvet
  • Hevelse, crusting eller scabbing rundt eller på øret
  • Tap av balanse, eller overflødig risting eller vippe på hodet
  • Uvanlig øyebevegelse
  • Vandre rundt i sirkler
  • Hørselstap

Det er ekstremt viktig at du tar hunden din til veterinæren så snart noen av disse tegnene og symptomene oppstår. Når hunden din ser ut til å være utenfor balansen, er det slik du vet at de har ørerelaterte problemer, som ikke bør ignoreres.

I SLEKT: Er hunden grooming skoler verdt det?

Kjæledyr eiere hvis hunder har noen typer allergier, vil legge merke til at deres hjørnetenner er mer utsatt for øreinfeksjoner, så du må holde øye med dem og hva de inntar. En allergisk reaksjon legger også til en infeksjon i øret, inkludert hunder med overdreven hårvekst, som Shih Tzus, i ørekanalen.

Vets ofte stresser hvor viktig det er at hvis du har en hund som er konstant ute, på steder som hunden park, og har overdreven hårvekst i ørene, du må gjøre plukking. Enten det, eller sørg for at de alltid er rene. Hunder med overdreven hårvekst i ørekanalen er med en dobbel risiko for øreinfeksjoner.

Wiping Dog Ears med hundservietter

Behandling av hundens øreinfeksjoner hjemme

Det er mange naturlige rettsmidler for en hunds øreinfeksjon som du kan bruke hjemme, men de fleste veterinærer vil gi råd til dette: ikke engang tenke på det! Hvis du mistenker at hunden din har problemer med ørene, ta med ham til en veterinær og ikke forsinke å håndtere dette problemet.

& # 8220; Eiere kan bli fristet til å rense gunk ut av deres kjæledyrs ører selv, før du besøker veterinæren, men dr. Hvit anbefaler mot dette. Rengjøring kan forårsake ytterligere skade på ørene, hvis eiere ikke har blitt instruert om riktige ørerengjøringsteknikker.& # 8221; - University of Illinois

Naturlige rettsmidler kan bare gjøre så mye, men når det kommer til et stadium hvor det ikke kommer tilbake, kan hunden din miste sin hørsel i en eller begge ører helt og holdent. Veterinæren din vil rense hundens ører og gi deg litt medisinering for å ta med hjem, som er den beste veien til gjenoppretting tilgjengelig.

Hva kan du gjøre for å holde hundens ører rene

Jeg oppdaget et produkt for noen måneder siden at jeg absolutt elsker, fra et selskap som setter ut noen av de beste produktene jeg noensinne har brukt til Grooming hunden min.

Profesjonell hund Groomers bruker vanligvis bomullsbolter og en spesiell fortynnet øre salve eller væske, som er det jeg har brukt tidligere, men det jeg bruker nå er så mye bedre, og billigere også.

Produktet som jeg bruker med hunden min, er helt naturlig, kommer fra et meget anerkjent merkevare av groomingprodukter for både mennesker og hunder, og noen ganger bruker jeg dem til å ta av min sminke når jeg går tom for remover. Dette er hvor trygt dette produktet er, og du vil ikke fange meg med noe annet igjen.

Burts bier hundservietterjeg bruker Burt`s Bees Hypoallergenic Dog Wipes med honning. Dette er et produkt som er 98% naturlig, og vil ikke plage hundens allergi mot korn. Disse klutene kan brukes over hele hundens kropp, de er ikke bare strengt for ørene, men jeg velger å bruke dem til dette formålet. Men de jobber også bra for å tørke ned gjørmete, våte poter hvis du nettopp har gått hunden din i regnet. Selv om et godt par brønner jobber for det også!

I SLEKT: Hvordan å roe hunden din før grooming

Baby Wipes vil også fungere, men jeg anbefaler dem ikke hvis hunden din har en allergi mot noe. Sames gjelder også for hund sjampo, men husk min kolonne om bruker menneskelige sjampo på hunder. Deretter skal jeg vise deg hvordan du skal bruke klutene riktig for å rense hundens ører.

Rengjøring av hundens ører med Burts Bees Wipes

Først ta ut en enkelt tørke og spre den helt ut. Ikke smuld det opp og syltetøy det i hundens øre, fordi dette bare vil rengjøre det du kan se. Metoden jeg er i ferd med å forklare for deg, vil sikre at du kommer rett inn i kjæledyrets ørekanal og rengjør alt ut.

Men hvis du har en hund som har mye ørehår, i motsetning til min Labrador Pit Bull Mix, så må du trene den ut først. Ikke bekymre deg, fordi dette ikke gjør det til hunden i det hele tatt; Det kan gjøre ham litt ubehagelig, så å ha noen til å holde din fido mens du gjør dette, bør hjelpe.

Begynn med at hunden din ligger i en komfortabel posisjon, og gi ham en Velsmakende doggy Treat. Deretter åpner du øret opp, hold fingrene i, ta det overskytende ørehåret, vikle det rundt fingrene og trekk. Igjen, dette burde ikke skade hvis du gjør det riktig. Hvis du er usikker, her er en god video om å plukke hundens ørehår.

Etter at du har plukket alt overflødig hår fra begge hundens ører, kan du fortsette å rengjøre ørene hans.

Flat Dog Tørk for ørerengjøringDeretter setter hundens tørke i håndflaten din (bilde til høyre), og legg pekefingeren på tørk i midten av hånden din.

Vikle tørket rundt fingeren, så midten av tørken er på spissen av pekefingeren. Hvis hunden din har store ører, bruk to fingre. Sørg for å starte langsommere til & # 8220; kjennskap til & # 8221; deg selv med hundens øre.

doggy Tørk innpakket rundt fingeren for øre renHvis du har en tysk Shepherd eller en Rottweiler, eller en Labrador, så skal du trenge to fingre for dette, mest sannsynlig. Store hunder har større ører og ørekanaler tross alt.

Mellomstore hunder krever bare en, mens små hunder, som Chihuahuas, trenger minimal arbeid for å rense ørene. Så hvis du er en av kjæledyrseierne med en liten hund, bør du vurdere deg selv heldig fordi hundens ørerengjøringsprosedyrer vil gå raskt.

Hundørene blir rengjort med kluterNå, sett din innpakket finger inne i hundens øre og begynne å vri det, som er det du kan se meg å gjøre på bildet til høyre. Ikke bekymre deg, dette gjør ikke vondt i poochen din i det hele tatt.

Det spiller ingen rolle hvilken vei du vri på fingeren når du rengjør hundens ører. Din hunds øre vil bli ren uansett etter at du har gjort det nok. Det er best å gjøre dette etter at hundene har spilt ute, spesielt hvis de ble skitne og våte, eller etter at de har hatt et bad. Du kan lese min forrige kolonne på hvordan du bader en hund hvor jeg snakker om hele badeprosessen mer detaljert.

Rengjøring utenfor hundene ørerNår du er ferdig med å rengjøre i hundens ørekanal, ta fingeren ut og fjern tørket. Legg det flatt i hånden din, som du har gjort før, med den skitne siden mot din håndflate. Nå kan du rengjøre innsiden, synlig område av hundens øre, så fortsett å gjøre det, som avbildet til høyre.

Du kommer til å rengjøre delen av området som er vist med en rød pil i bildet ovenfor. Ta en del av hunden Tørk og tørk hele øre ned, inkludert den andre, furrige siden.

Når du er ferdig med ett øre, kast som tørker ut og bruker en annen. Ikke bruk samme tørke for begge ører, fordi du bare legger smuss og bakterier som du ryddet ut av ett øre og satte det inn i det andre.

Husk å gjøre dette ofte!

Hvis du tar med hunden din til hundparken regelmessig, og spesielt hvis du gjør dette hver dag, så er det en god ide å ha disse hundens kluter på hånden. De er ganske billig, jeg betalte bare rundt $ 20 for dem, og de kommer i en pakke med 50 fra Amazon, som er en god del. Alternativt er jeg sikker på at du kan finne noe som ligner på disse doggy klutene i din lokale dyrebutikk.

I SLEKT: Bli en profesjonell kjæledyr groomer

Hvis hunden din blir skitten etter en tur, eller har kommet inn fra gården som er dekket i smuss, hjelper disse doggy klutene også som en rask tørke-ned-metode. Uansett, husk å se etter tegn på øreinfeksjoner i hunden din, eller andre ørerelaterte helseproblemer. Ikke glem å rense hundens ører ofte, og gi dem en velsmakende hundbehandling etter at du har rene eller bade dem for å sikre at de vil elske å ha ørene rengjort neste gang.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Betydningen av å rengjøre hundens ører