Hvordan få hunden din til å elske å bade

Badetid! Bare uttrykket kan slå frykt I hjertet av en kjæledyrseier. derimot, grooming og bading Din hund er en del av ditt ansvar og kan faktisk være veldig morsomt hvis hunden din er samarbeidsvillig. Dessverre er våre hunder ikke alltid på samme side som vi er, og de kan vise seg å være veldig vanskelig på badetiden.

Produkter som grooming kluter og vannløse sjampo er flott for de tidene når du bare trenger å rense et lite område av hunden din, eller når han ikke er så skitten. Du bør ikke bruke disse produktene hele tiden, skjønt. Din hund trenger å ha et tradisjonelt bad med såpe og vann minst en gang for hver tre ganger at du bader ham med vannløs sjampo.

Ingenting slår et tradisjonelt bad. Hunden sjampo og vann får dypt ned i hundens jakke for å rense pelsen hans og hans hud. Det striper alle de oppbyggede smussene, oljene og smuss fra kjæledyrets kappe og forlater det skinnere og sunnere. Selv om Vannløs sjampo er flott, det er fortsatt ikke så bra som et tradisjonelt bad.

Badene kan være bra for hunder, men hunder forstår ikke begrepet "best interesse" når det gjelder å få dem til å gjøre noe de ikke vil gjøre. For å gjøre badetiden mer behagelig og mindre stressende, bør du vurdere følgende tips for å få hunden til å elske hans bad.

I SLEKT: Hvordan lage bading en hund enklere (og noen unike verktøy du kan bruke)

Hvordan få hunden din til å elske å bade

Hvordan få hunden din til å elske å bade

Vær forsiktig, men fast

Først og fremst, vær forsiktig, men fast med hunden din på badetiden. La ham vite at du er sjefen, og at dette kommer til å skje, men ikke bli involvert i en brytingskamp med ham. Enten eller dere begge kan bli skadet. (Du må kanskje bruke grooming restraints for å holde ham på plass.) Bare vær rolig, snakk beroligende, og hvis du må stoppe badet til han er roligere og deretter starte igjen sakte.

I SLEKT: HUND BADING TIPS: Hvordan gi en hund et bad

Bestikke hunden din med godbiter

Når det gjelder å være en politisk kandidat, er bestikkelse ikke en god ide. Men når du er en kjæledyrseier som prøver å få hunden til å slappe av på badetiden, kan det være en livredder. Hvis hunden din ikke liker ideen om å komme i karet, bruk en Hunden behandler å lokke ham. Hold behandlingen over midten av badekaret slik at han må komme nær vannet. Fortsett å flytte den lenger og lenger unna så til slutt må han komme i badekaret for å få det.

Godbiter vil sette ham i en Bedre humør og hjelpe ham med å knytte badetiden med behandlingstid. Men hunden din kan tenke deg. Ikke alltid gi ham en godbit når han begynner å handle opp; Ellers vil han oppføre seg dårlig med vilje fordi du har belønnet ham for misbehaving.

Bestikke ham med leker

Hvis hunden din liker leker, er de en annen nyttig måte å bestikke ham. Få en hund leketøy som squeaks og er vanntett og kaste den i hans bad. Hunden din vil være så glad for å leke med sitt leketøy at han vil glemme at han er sterkt nektet å komme i karet.

Loven hjelper definitivt

Lov din hund også. Hunder liker å bli fortalt hvor kjempebra de er i den spesielle tonen i stemmen du bruker, og det er vanskelig å holde seg sint på noen som komplimenterer deg. Han forbinder også lyden av stemmen din med sikkerhet og beskyttelse, og det burde roe ham også.

Post-bath party

Post-bad, ha en "fest."Når du er ferdig med hundens badetid, gjør du noe han virkelig liker som å spille av krigen. Din hund vil koble badetiden med morsom tid, og han blir lykkeligere om å ta et bad.

I SLEKT: Hvordan få hunden din til å elske å bade

Lær en valp før han er tolv uker gammel

Hvis du har en valp, start så tidlig som mulig å lære ham at badetiden er morsom. Mellom tre og tolv uker er valper veldig åpne for nye erfaringer. Et rolig, beroligende bad i et rolig miljø kan være veldig hyggelig for ham.

Valper har en tendens til å være vill, Så sørg for at badetiden er i et rolig miljø uten forstyrrelser, så han blir ikke overexcited og overstimulert. Husk at de valpene ikke kan kontrollere temperaturen veldig bra. Sørg for at han ikke blir kald.

Gjør badetid terapeutisk for en eldre eller funksjonshemmede hund

Hvis du har en eldre eller funksjonshemmede hund, Han kan ikke være for opptatt av å ta et bad på grunn av leddsmerter eller bare generalisert stivhet. Hvis det er tilfelle, gjør badetiden terapeutisk. Bruk varmt vann, men sørg for at det ikke er for varmt. Hunder har mer sensitiv hud enn vi gjør, og vann som er for varmt, vil skade dem.

Slå badetiden til massasje terapi så din Eldre hund vil ikke knytte smerte med et bad. Faktisk vil han begynne å se frem til et bad som en måte å slappe av og lette noen av ledsmerter og stivhet. Varmt vann og en mild massasje gjør underverk for vondt ledd.

Gjør det åpenbart at du har det gøy

Sørg for at hunden din vet at du har det gøy. Ikke gjør det til et do-or-die scenario. Handle spent på badetid. Noen ganger henter hunder på våre følelser fordi vi er nærmeste folk til dem. Hvis du er utålmodig og opptre som du frykter badetiden, vil hunden din se det på samme negative måte.

Hvordan få hunden din til å elske å bade

Hvorfor fortsetter hunden din å handle redd eller irritert?

Hvis hunden din viser apprehension på badetiden, finn ut hvorfor. Observere hans oppførsel. Kan det være at han ikke liker vann? Er vannet for varmt eller for kaldt? Det kan være en konkret grunn til at han er nølende med badetid som når den korrigeres, rydder veien for hunden din å elske den.

I SLEKT: 2015 Topp 5 Best Grooming Tables

Slapp av hunden din på forhånd ved å pusse ham

En annen måte å oppmuntre hunden til å elske Baths er til Slapp av ham på forhånd. Børsting av hunden din før et bad er veldig viktig; Ikke glem å gjøre det. Det hjelper med å fjerne matter og tangles før de blir enda vanskeligere å komme seg ut. Men børsting har også et sekundært formål.

Det er det første skrittet av grooming og kan sette tonen for badetid. Hold hunden din rolig under børstet ved å pette ham, snakke beroligende og gi ham sporadisk godbit. Da, når du setter ham i karet, nyter han allerede seg selv. Hvis du ploper ham der, usikkert etter en rushed, grovt børsting, vil du sannsynligvis ha en dårlig tid.

Har hunden din gjort alt han trenger å gjøre?

Vårt siste tips er å sørge for at alle hundens behov er oppfylt før du starter badet. Pass på at han har brukt på badet, spist, og generelt fullførte hans normale behov. Så vil hunden din ikke bli distrahert eller nervøs under grooming. Hans fulle oppmerksomhet kan være fokusert på badetiden og nyte seg selv.

Badetiden trenger ikke å være frustrerende drudgery. Det kan være masse moro når du gjør det riktig og vet hvordan du skal sørge for at hunden din ikke er nervøs eller engstelig. Begynn å bade hunden din så tidlig som mulig, slik at han blir vant til det, noe som gjør jobben enklere. Og ikke glem å ha det gøy!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan få hunden din til å elske å bade