Beste dog ear cleaner sammenligning: vet organics vs. Earthboath vs. Vetens beste

Dette kan høres litt rart ut, men du bør gjøre det til en vane å gi kjæledyrets ører en luktstest. Og mens du lukter ørene hans, er det også en god ide å se seg rundt i dem. Vanlige observasjoner som disse paret med hyppig rengjøring med Beste Dog Ear Cleaner vil sikre at Fido`s ører blir rene og sunne.

Topp Best Dog Ear Cleaner TestVanligvis vil sunne hjørnetenes ører ikke ha en merkbar lukt. Du vil også lete etter tegn på usunne ører som:

  • unormal voksoppbygging
  • rødhet
  • opphovning
  • lacerations eller andre åpne sår

Grooming hunden din er tidkrevende. Du kan tenke at tiden din er bedre brukt med å fokusere på kjæledyrets hud, kappe eller tannpleie. Sannheten er at alle disse oppgavene er like viktige for å holde kjæledyret ditt i optimal helse. Riktig ørehjelp er ikke mindre viktig enn noen annen hundegroom-oppgave.

Hvis du er ny på hundens ørepleie, kan du finne ut hvordan du rengjør en hunds ører ved å se på Vår hjelpsomme videoguide her.

Jeg har lagt merke til at hundeeiere som ikke klarer å holde tritt med vanlige ørerengjøring av sine kjæledyr, vil ofte se at hundene har overdreven voksoppbygging og øreinfeksjoner. Husk at det er viktig å fjerne hundens ører regelmessig. Venstre ubehandlet i lange perioder, disse tingene kunne til slutt resultere i permanent Hørselstap for poochen din.

Som med alle hundepleieprodukter, er hundørrensere ikke alle skapt like. Noen av de billige kjæledyrpleieforsyningene som du finner på dyrebutikkhyller, inkluderer skadelige (og noen ganger giftige) ingredienser til hunder. Ofte er alkohol funnet i hundens øre rengjøringsprodukter, og det burde ikke være der fordi det kan forårsake Irritasjon og tørr hud.

Beste hunden øre renere sammenligningHvis du følger vår YouTube-kanal og leser topphund tips, vet du at vi alltid prøver å finne de beste hundene som er verdt prisen og fungerer godt med hunder.

Så i min innsats for å finne den beste hunden øre renere, og dele disse funnene med dere, har jeg gått gjennom mange forskjellige hund øre rengjøring merkevarer. Til slutt var jeg i stand til å begrense det til disse tre beste alternativene for den endelige testvideoen og gjennomgangen.

Når du handler for den beste hunden øre renere, kan du angi dine personlige preferanser til side. I motsetning til andre kjæledyr forsyninger, som hund jakker og reisebærere, Dog grooming produkter du kjøper trenger for å møte visse kriterier Hvis du vil at de skal være trygge for hunder.

Jeg evaluerte de tre produktene i denne beste hunden øre renesser sammenligningen basert på:

  1. Sikre ingredienser;
  2. Et effektivt produkt;
  3. Brukervennlighet;
  4. Overkommelig pris.

Tre Dog Ear Cleaners Jeg tester i dag

Hvordan rengjør hundøreneDu lurer nok på hvilke tre hunderørrengjøringsprodukter jeg valgte. Først valgte jeg 2 ørerengjøring Løsninger. Dette er den tradisjonelle metoden for rengjøring av en hunds ører.

VET-organiske stoffer og VET`S BEST har skapt trygge og effektive hundens ørerengjøringsløsninger. De har blitt kalt noen av de beste hunden øre renere produkter av kjæledyr eiere av både hunder og katter like. Ikke bare er de effektive, men de er milde på hundens ører også.

Jeg valgte også øre rengjøringservietter fra Earthbath. Jeg elsker Earthbodh-produkter, og denne tilbyr den samme effektive rengjøringen av ruskvoks i hundens ører; pluss, det er også bekvemmeligheten av en tørke som følger med den. De popper ut av en beholder som baby kluter, slik at du kan rense Fido`s ører med noen få forsiktige swipes og trenger ikke å kjøpe noe annet.

Så hvilken av disse beste hundens øre renere produkter er mitt beste utvalg? La oss se!

Min forrige test: Beste bilsete deksel for hunder sammenligning

Sammenligne topp 3 beste hunden øre renere produkter
Vet Organics vs. Earthboath vs. VET`S BEST

Sammenligne topp tre beste hund øre rengjøringsmidler

Likheter mellom de 3 beste hunden øre renere produkter

Tydeligvis er alle tre av disse produktene effektive for å rengjøre voks og rusk ut av hundens ører. Jeg har prøvd alle tre av disse hundørørene på våre hunder flere ganger. De bidrar til å bryte opp voksen, og Jeg legger merke til voks og rusk på kluten (eller jordbad Tørk) hver gang jeg tørker ut øret etter skylling med en av disse løsningene.

Jeg har også valgt disse produktene fordi de er alle trygge og laget med naturlige ingredienser. Som jeg nevnte tidligere, er dette en svært viktig funksjon å se etter når du handler for den beste hunden øre renere. Huden i yppen din øre er svært følsom, og sterke kjemikalier kan irritere huden eller forårsake en stikkende følelse som vil være ubehagelig for kjæledyret ditt.

Alle disse produktene er laget i USA. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten til fasilitetene disse produktene ble gjort i, og du kan føle deg godt om å hjelpe økonomien i vårt land.

To av produktene som jeg valgte - Vet Organics EcoRears og Vet`s Best Ear Wash Relief - er løsninger som du vil Påfør direkte på innsiden av hundens ører. Du dumper bare en liten mengde i øret og masserer øret i øret for å jobbe løsningen rundt. Dette er den vanligste typen hunden øre renser som du finner på markedet.

I SLEKT: Slik groom en hund hjemme selv

Forskjeller mellom disse beste hunden øre renere produkter

Forskjeller mellom disse beste hunden øre renere produkter

Jeg plukket disse øret rengjøringsprodukter fordi de er alle trygge, effektive og rimelige. Jeg måtte gjøre litt forskning før jeg gjorde mine valg, og jeg har testet produktene med jentene mine de siste 3 månedene.

Som med ethvert kommersielt produkt, er disse beste hunden øre renere produkter ikke uten deres feil. Jeg valgte dem fordi de er noen av de beste på markedet, men det er noen ulemper å merke seg også.

Earthbodh Ear Wipes for Dyr

Earthbodh Ear Wipes for DyrDen mest åpenbare forskjellen du vil legge merke til er at jordbadene er en helt annen type produkt. De er i utgangspunktet som en mindre versjon av en baby tørke, og de er gjennomvåt i øre rengjøring løsning.

I stedet for å måtte dumpe løsning i kjæledyrets øre, trekker du bare ut en tørke, gjør noen swipes inne i øret, og hunden din er god til å gå. Mens de er praktiske, Jeg trodde disse klutene var minst effektive av de tre produktene.

Det er ikke å si at de ikke var effektive, jeg tror bare at de to andre løsningene trengte dypere inn i øret og brøt opp mer voks og rusk.

Earthbo-klutene er biologisk nedbrytbare og veldig milde. De er pH balansert for å fremme generell ørehelse. De inneholder heksehassel, som er en naturlig astringent og renere. Mens det er helt trygt, har noen eiere funnet ut at det irritert innsiden av kjæledyrets ører.

Sammen med å være mye mer praktisk, kan jordbad øre kluter brukes på både hunder og katter. Det er en stor fordel for meg, da vi har en husholdning med flere kjæledyr. Mange groomingprodukter er formulert spesielt for en type dyr, og jeg finner det alltid å være en bonus hvis jeg kan kjøpe et kvalitetsprodukt som er laget for både hunder og katter.

Du kan kjøpe en 25-talls beholder av disse hundens ørevokker på Amazon for $ 7.94. Det er ganske billig for et miljøvennlig, effektivt og trygt produkt. For ikke å nevne bekvemmeligheten til popup-klutene! Bare husk at en traidional øre rengjøring løsning kan være mer effektiv til å bryte opp voksoppbygging.

LES DETTE: Dog Grooming Schedule - Hvor ofte skal du groom din hund?

Vet Organics EcoRears for hunder

Vet Organics EcoRears for hunderDen første tradisjonelle øret rengjøringsformelen som jeg vil snakke om, er dette fra veterinære organiske. Som du sikkert kan gjette av firmanavnet, er denne beste hundens ørerenser laget med 100% naturlige ingredienser.

Ikke bare vil denne løsningen bidra til å holde fidos ører rene, Selskapet hevder også at den bekjemper infeksjoner på grunn av kvaler eller andre parasitter, gjær, bakterier eller soppinfeksjoner. Selvfølgelig kunne jeg ikke teste det kravet fordi hunden min ikke har hatt øreinfeksjon. Deres nettsted siterer en suksessrate på 93.7%.

Faktisk er de så sikre på dette produktets effektivitet at de tilbyr en 1-årig full refusjonsgaranti hvis du ikke er fornøyd.

Ingrediensene i denne formelen inkluderer:

  • Denaturert alkohol
  • Rosemary Extract
  • Destillasjon av Witch Hazel
  • Organisk mulleinekstrakt
  • glyserin
  • Te tre olje
  • Polysorbat 20 (Human Food Grade)
  • Ionisk sølvløsning
  • borsyre

Denne løsningen var veldig effektiv til å bryte opp gunken i hundens ører. Jeg var i stand til å tørke ut en hel masse crud! Mens det fungerte bra, har den en tøffere lukt og en mer omfattende ingrediensliste enn mitt nummer én valg. Du kan lese mer om det nedenfor.

På tidspunktet for denne anmeldelsen er ørerengjøringsformelen for hunder ikke tilgjengelig på Amazon. Imidlertid er formelen for katter. Du kan kjøpe en 8-ounce flaske for $ 21.95 på selskapets nettside, men selvfølgelig får du ikke levering eller forbrukerbeskyttelse av Amazon. Jeg vil være sikker på å oppdatere denne anmeldelsen når produktet er tilgjengelig på Amazon igjen.

Les også: Dog Grooming Supplies 101 - The Ultimate Buyers Guide

Vet`s beste øreavlastning vask - min personlige favoritt

VetDenne øret vasken er høyt rost av anmeldere og anbefalt av mange fagfolk i hunden grooming og veterinære felt. Jeg valgte det som min toppvalg fordi den er like effektiv som VET-organics-løsningen, mens det er mye rimeligere. Det har også bare 6 ingredienser.

I motsetning til de to andre produktene, er dette en alkoholfri ørevask. Det inneholder heller ikke heksehasel. De eneste ingrediensene i dette produktet er:

  • Yucca
  • aloe vera
  • kamille
  • Te tre olje
  • kloveolje
  • echinacea

Det ble formulert av dr. Dawn Curie Thomas, DMV. Selskapet hevder at det vil kontrollere lukt og kløe assosiert med øreinfeksjoner og berolige rå, røde og fettete ører. Igjen hadde hundene mine ikke øreinfeksjoner mens du tester dette produktet, så jeg kan ikke si om dette kravet er sant eller falskt.

Men mange andre kjæledyrseiere som har gjennomgått dette produktet, sier at denne øret vasker lever opp til alle sine krav.

Jeg liker lukten av denne beste hunden øre renere, som jeg ikke kan si om veterinæren organics løsning. De naturlige oljene gir den en subtil, jordaktig lukt.

Ikke bare gjorde dette produktet hunden min ører effektivt, det er også mye rimeligere enn Ecoars-løsningen. Du kan kjøpe en 4-ounce flaske med en praktisk dyse for bare $ 4.99 eller hente den 16-unse flasken (som jeg viser i min videoanmeldelse) for bare $ 16.98 på Amazon. Basert på effektiviteten, sikre ingredienser og rimelig pris, er Vet`s beste ørevask lettelse min toppvalg for den beste hunden øre renere!

Les neste: Hva er hundens øremider og hvordan å bli kvitt dem naturlig?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste dog ear cleaner sammenligning: vet organics vs. Earthboath vs. Vetens beste