Gjennomgang: baely`s dog grooming supplies

Skaden som kjemikalier, giftstoffer og kunstige ingredienser gjør med våre elskede kjæledyr, har blitt brakt til lys de siste årene. Enten inntatt eller brukt lokalt, gjør disse typer ingredienser mer for å skade kjæledyrets helse enn å hjelpe dem. Det er derfor vi ser flere produkter som Baely`s Dog Grooming Supplies som laget med høy kvalitet, helt naturlige ingredienser for å holde kjæledyrene våre trygge og sunne.

Mange av de Vanlige ingredienser Funnet i billige Dog Grooming-produkter kan være giftig for kjæledyret ditt over tid. Du kan være en av de millioner av kjæledyrseiere som ikke skjønner at forskriften på PET-produkter ikke er like strenge som forskriftene som er plassert på menneskelige produkter.

BaelyDe brede smutthullene i PET-produktindustrien tillater bedrifter å bruke farlige ingredienser til å lage sine produkter. Jo billigere kostnaden for selskapet, jo billigere er produktet for forbrukerne. Og vi vet alle at mange forbrukere handler basert på pris alene.

Ikke vær en av de forbrukerne! Baely "s grooming forsyninger er ikke den billigste på markedet, men de er fortsatt rimelige på ethvert budsjett. De er laget med toppkvalitets ingredienser, noe som gjør dem til en god verdi for pengene. Fortsett å lese denne anmeldelsen for alle produktdetaljer.

Baely`s Dog Grooming Supplies Review

BaelyJeg mottok 4 Baely`s produkter for å teste med vår pakke:

  • Pote skjold
  • Redningsstokk
  • Nese og callus hydrerende balsam
  • Øre rengjøring løsning

Alle disse produktene er laget med helt naturlige, menneskelige ingredienser. De er også laget i USA. Baely`s Dog Grooming Products er trygge å innta, så du vil ikke ha noe å bekymre deg for om PUP licker hans poter eller nese etter påføring.

Balmene er formulert for å helbrede tørr hud og beskytte området mot å bli chapped igjen. Disse balsamene er flotte for tørre neser eller tørre, sprukne poter. Hvis puppen din har chapped albuer eller oppdateringer eller tørr hud, kan BalsS som disse bidra til å fjerne det uten reseptbelagte rettsmidler.

Ingredienser i den Pote skjold og Redningsstokk inkludere A proprietær blanding av 100% bivoks, en proprietær blanding av naturlige vegetabilske butter (inkludert shea smør og kokum smør) og naturlig avledede essensielle oljer (mindre enn 1% av de totale ingrediensene). De Nese og callus hydrerende balsam inkluderer de samme ingrediensene uten essensielle oljer.

Paw Shield fungerer bedre hvis du prøver å dekke større områder eller trenger å bruke balmen på flere områder. Rescue Stick er flott for små områder, poter og nese. Det er den samme balsam, men i en praktisk rullepinne.

Anbefalt: Hundpotebeskyttelse - 5 måter å beskytte hundens poter om vinteren

Pote skjold

Jeg har også prøvd Baely`s øre renere for hunder. Rengjøring av hundens ører er en viktig grooming oppgave som er gunstig for deres generelle helse og velvære. Noen dog øre rengjøringsmidler er laget med alkohol og andre skadelige ingredienser som kan irritere den indre øre huden.

Jeg var glad for å finne at denne øre renere er alkohol og duftfri. Ingrediensene inkluderer: vann, plantebaserte overflateaktive stoffer avledet fra kokosnøtt, duft og konserveringsmiddel. Det fungerer bra å rense ørene og bryte opp noen voksaktig oppbygging.

Vår Labrador, Saddie, har sensitiv hud. Jeg har prøvd øre rengjøringsmidler i det siste som har irritert ørene hennes og gjorde dem røde. Baely`s ørerenser er sterk nok til å bryte opp voksen, men mild nok til ikke å irritere ørene hennes.

Jeg er fornøyd med effektiviteten av disse produktene, og prisen er rimelig på ethvert budsjett. Du kan kjøpe Rescue Stick for $ 19.95, øre renere for $ 13.95, og et bunt som inkluderer pote skjold og nese callus hydrerende balsam for $ 29.95 på Amazon.

Disse produktene er sammenlignbare i pris til andre lignende produkter, og jeg tror de er en stor verdi for pengene. Alle disse hundens groomingprodukter varer i flere måneder. Hvis du gjør matte, det er bare noen få cent for hver applikasjon. For en høy kvalitet, helt naturlig middel, tror jeg det er vel verdt prisen.

Les neste: 6 Tørr hud hjemme rettsmidler for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: baely`s dog grooming supplies