Gjennomgang: eco dog care anti-itch dog shampoo

Oftere enn ikke, kjæledyr eiere er uneducated om betydningen av å velge riktig sjampo for deres hund. Å bruke menneskelig sjampo på hunder vil tørke ut hundens hud og la kappen kjedelig. De er ikke formulert for ph av en hundens hud. Det er viktig å velge et produkt som vil være trygt og effektivt for hundens følgesvenn, som dette Eco Dog Care Anti-Itch Dog Shampoo.

Eco Dog Care Anti-Itch Dog ShampooDe fleste hundesjampo er fulle av giftstoffer og kjemikalier som faktisk gjør mer skade på kjæledyret ditt enn godt. Ikke bare tørker disse produktene ut huden og frakken, de kan også leech i kjæledyrets kropp gjennom huden hans. Over tid kan disse kjemikaliene føre til utvikling av mange alvorlige helsemessige forhold, som kreft. I denne anmeldelsen av Eco Dog Care Natural Shampoo, Jeg ser på alle grunnene til hvordan denne er annerledes.

Ikke alle hundesjampoene er skapt like. Du må være sikker på at du ser på ingrediensene i sjampoen du velger å bruke på hunden din. Gjør litt forskning før du går til dyrebutikken for å sikre at sjampoen du velger, kommer til å bli trygt og sunt for deg og hunden din - Ikke glem at du må gni denne sjampoen i kjæledyrets kappe med hendene dine. Hvis det ikke er trygt for Fido, er det sannsynligvis ikke trygt for deg heller.

Eco Dog Care Anti-Itch Dog Shampoo Review

Eco Dog Care Anti-Itch Dog Shampoo Review

Jeg har tidligere en anmeldelse på Eco Dog Care`s Bare ren sjampo og freshening spray. Jeg elsket den eneste rene sjampoen, men det var ikke gunstig for kjæledyr med tørr hud. Denne nye formelen er et utmerket tillegg til Eco Dog`s Line of Grooming Products.

Som du vil legge merke til i min video gjennomgang, er konsistensen av denne hunden sjampo forskjellig fra de fleste lignende produkter. Den er laget uten fosfater, ftalater, parabener og sulfater. Disse harde kjemikaliene er det som gir andre hundeskampoer sin gellignende tekstur.

Du vil også legge merke til at det er en kremaktig hvit farge. En naturlig farge er alltid noe du bør se etter i produktene du kjøper for hunden din. Fra mat til grooming produkter, bør du bare kjøpe produkter som har naturlige farger. Et lyst rosa eller blått produkt skal være det første tegn på at et produkt er laget med kunstige ingredienser.

Eco Dog Care Anti-Itch Dog Shampoo Review

Beslektet artikkel: Gjennomgang - 4-Beton Certified Organic Shampoo for hunder

Eco Dog Care Anti-Itch Shampoo er formulert med en plantebasert rengjøringsmiddel som er spesifikt pH balansert for hunder. Denne renseren er infundert med essensielle oljer for å berolige og roe kjæledyrets kløende hud. Sjampoen fungerer for å forsiktig rense hunden din mens du fukter huden og jakken på samme tid.

De essensielle oljene av Cedarwood, Eukalyptus, Lavendel og Peppermynt brukes som naturlige skadedyrsrepellent. Dette er en stor fordel for hundeeiere som er bekymret for lopper og flått. Eco Dog Simply Clean Anti-Itch Shampoo er også kompatibel med aktuelle loppebehandlinger, noe som betyr at det ikke vil vaske av behandlingen du allerede har brukt på kjæledyret ditt.

Denne hunden sjampo er også laget med aloe vera, argan olje, avokado olje, burdock rot ekstrakt, kokosnøtt-avledet rengjøringsmiddel, kolloidal havregryn, grønn teolje, jojoba, marshmallow root ekstrakt, granateple frøolje og hekse hassel ekstrakt. Disse ingrediensene brukes til å berolige og fukte tørr hud.

En 16 oz. flaske med bare ren anti-kløe formel er $ 14.95 på selskapets nettside.

Sammendrag av Eco Dog Care Bare Rengjør Anti-Itch Shampoo for hunder Anmeldelse

Fordeler:

  • Eco Dog Care Anti-Itch ShampooSpesielt formulert for en hunds hud ph
  • Laget med naturlige ingredienser
  • Infundert med essensielle oljer
  • Ingen fosfater, ftalater, parabener og sulfater
  • Essensielle oljer av cedarwood, eukalyptus, lavendel og peppermynte brukes som naturlige skadedyrsrepellent
  • Kompatibel med aktuelle loppebehandlinger

ULEMPER:

  • Dyrere enn tradisjonell hund sjampo, men du får mye mer for pengene dine. Det er relativt priset med andre lignende produkter.

Nå er det din tur til å gjennomgå Eco Dog Care Anti-Itch Shampoo for hunder

Bruker du Eco Dog Care Grooming Products på hunden din? Har du prøvd denne nye anti-kløeformelen? Jeg vil gjerne høre din personlige anmeldelse. Gi oss beskjed om hvordan det fungerte for hunden din og hva du tenkte på den ferske duften av essensielle oljene.

Hvis du har spørsmål som jeg ikke har adressert, er du velkommen til å legge igjen en kommentar nedenfor. Jeg vil også gjerne høre dine forslag til fremtidige produktanmeldelser.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: eco dog care anti-itch dog shampoo