Gjennomgang: 4-benger certified organic shampoo for hunder

Noen kjæledyr foreldre legger ikke mye tenkte på de groomingprodukter de kjøper for sine hunder. Alle Dog Shampoos er de samme, høyre? FEIL! Ditt kjæledyr trenger en hund sjampo som er trygg, sunn, effektiv og en som oppfyller hennes spesifikke grooming behov. Dette er hva jeg er fokusert på i dette 4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs Review.

En viktig ting å nevne er at du burde ALDRI bruk Sjampo formulert for mennesker på hunden din. En hunds hud har en annen ph enn vår, og bruker menneskelig sjampo på kjæledyret ditt vil trolig tørke ut huden hennes og få henne til å være kjedelig og tørr også.

Sørg for at hundens sjampo er trygg, må være din største bekymring. Inkluderer sjampoen skadelige kjemikalier, vaskemidler, parabener, sulfater, syntetiske baserte rengjøringsmidler, kunstige farger eller dufter? Alle disse ingrediensene kan være skadelig for hundens hud og jakke, og de kan også leech i kroppen sin gjennom huden hans.

Denne uken var jeg i stand til å vurdere 4-Benger Certified Organic Shampoo for hunder. Vi har faktisk brukt 4-Benger Dog Shampoos på våre hunder for en stund, men jeg hadde aldri prøvd sin havregryn aloe og lavendel formel. Vi har alltid brukt Aloe og Citrongras-formelen, men denne viste seg å være like fantastisk.

4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs Review

4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs Review

Skaperne av 4-LEGGER grooming produkter gjorde disse hunden sjampoene etter Deres egen hund ble diagnostisert med kreft. Etter litt forskning skjønte de raskt at mange av toksinene og kjemikaliene i vanlige hundprodukter var knyttet til å forårsake kreft og mange andre alvorlige helseproblemer. De visste at de trengte å bruke et tryggere produkt, men de kunne ikke finne det de lette etter på markedet.

Da jeg først oppdaget 4-BUNGER, Det var av samme grunner at selskapet ble opprettet. Vi hadde nylig mistet en hund til kreft, og jeg hadde lært at dietten vi fôret og produktene vi brukte var ikke den sikreste eller de sunneste. Skriv inn 4-LEGGER DOG SHAMPOO.

Disse kjæledyrsjampoene er sertifisert organisk av USDA. Hva betyr det? Det er laget med høyeste kvalitet ingredienser tilgjengelig. Deres hundpleieprodukter er laget med ingen GMOer, ingen plantevernmidler, ingen herbacider og ingen syntetiske ingredienser.

I SLEKT: The Best Dog Shampoo Review

4-LEGGER Organic Shampoo for hunder er også grusomhet fri og biologisk nedbrytbar. De toppkvalitets ingrediensene er valgt for bærekraft og deres lave innvirkning på miljøet. Disse hundene sjampoene er også veganer, og de er laget her i U.S.EN.

4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs Review

Min favoritt ting om denne sjampoen er at den passer for alle hunder med hvilken som helst type frakk. Vi har tre hunder - alle forskjellige raser, med forskjellige kapptyper og forskjellige aldre. Jeg trenger ikke å bekymre meg for Finne en sjampo for vår valp, en sjampo for vår dobbelte belagte Labrador eller en spesiell sjampo for vår bokser med tørr hud. 4-LEGGER fungerer for alle tre hundene!

Den milde formelen vil ikke stripe de naturlige oljene fra hundens jakke. Dette er ideelt, da det er disse oljene som holder kjæledyrets hud og kapp fuktig og sunn.

Dette er virkelig en topp kvalitet sjampo som er ideell for flere kjæledyr husholdninger. Det er trygt for hunden din og trygt for deg.

En ting du vil legge merke til om denne sjampoen er dens konsistens. Det er ikke tykt som tradisjonelle kjæledyrsjampo. Det er fordi det ikke har de kunstige ingrediensene eller vaskemidler som de fleste hundesjampo har. 4-LEGGER Shampoo ligner på konsistensen av vann, kanskje bare litt tykkere.

I SLEKT: Eco Dog Care Pet Shampoo og freshening spray

4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs ReviewNår du først legger litt i hånden, vil det overraske deg. Første gang jeg brukte det, trodde jeg at det ikke var noe en sjampo som dette skulle gi en god skum og ren dypt inn i hundens kjole. jeg tok feil!

Som du kan se på bildene mine og i min video, gir denne sjampoen en stor skum. Det er også veldig effektivt til å rengjøre dypt inn i kjæledyrets frakk for å bli kvitt alle ruskene.

Du kan kjøpe en 16-ounce flaske 4-legger sjampo for hunder på selskapets nettside for $ 14.99. Det kan også kjøpes i mange kjæledyrbutikker. Jeg vet at det er dyrere enn tradisjonelle hundeshampo, men du må tenke på hva du får for pengene.

Først av alt, vil denne flasken sjampo vare i måneder. En flaske varer vanligvis i ca 4 måneder i vårt hjem, og vi har 3 hunder som blir badet om to ganger i måneden, noen ganger oftere hvis de kommer inn i noe. Selv om det ikke er en tykk sjampo, tar det bare en liten mengde å få en rik skum. Du får et toppkvalitets produkt som varer lenge - det er verdt den ekstra $ 10 til meg!

Sammendrag av 4-LEGGER Organic Shampoo for Dogs Review

Fordeler:

  • 4-LEGGER Shampoo er sertifisert organisk til USDA-standarder
  • Grusomhet fri og vegan
  • Vil ikke stripe de naturlige oljene fra hundens jakke
  • Bionedbrytbar
  • Sikker for hunder i hver alder og gunstig for alle kapptyper
  • Laget i USA
  • Ingen harde vaskemidler, syntetiske baserte rengjøringsmidler, parabener, sulfater, alkohol, petroleumsbaserte ingredienser, kunstige dufter, farger eller konserveringsmidler.

ULEMPER:

  • Dyrere enn andre tradisjonelle kjæledyr sjampo, men tilbyr mange flere fordeler for pengene
  • Veldig tynn konsistens, men gir fortsatt en stor skum

Nå er det din tur til å gjennomgå 4-Lener Organic Shampoo for hunder

Har du prøvd denne sjampoen med kjæledyret ditt? Fungerte det også for deg som det gjorde for meg? Jeg vil gjerne høre din ærlige mening om noe 4-legert produkt. Legg igjen en kommentar nedenfor som forklarer din mening. Det kan hjelpe andre kjæledyrseiere til å ta den beste beslutningen når du kjøper grooming forsyninger for sine hunder.

Du kan også legge igjen bilder, videoer eller kommentarer på våre sosiale medier, og ikke være redd for å stille meg noen spørsmål du føler at du ikke ble besvart i denne anmeldelsen. Hvis du har forslag til andre produkter du liker meg å vurdere, ikke glem å forlate dem også.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: 4-benger certified organic shampoo for hunder